Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dzīvoklī ir auksti

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
Sveiki! Man nav centrālā, bet gan krāsns apkure. Krāsni varu nekurināt 1 dienu un mājā no savas mutes var redzēt tvaiku runājot. Pēc divām nekurinātām dienām ir gandrīz kā ledusskapis.
Izkurinu krāsni , 15 min ir silts un pēc tam paliek vēss , un pēc kādām 2 h jau ir atkal auksti. + no mūrīša siltums pazūd dažu stundu laikā, man laukos krāsns turās silta 2 dienas, bet šeit pēc pāris stundām viss ir auksts.
Katru rītu kā pamostos, logi ir aizsvīduši, mitrs gaiss ļoti, uz sienām veidojas pelējums.
Kā cīnīties? Esmu klājusi priekšā durvīm segas, līmējusi logus, aukstajai āra sienai stāv milzīga sekcija priekšā, nekas nepalīdz. Kā pazūd siltums tā pazūd.
06.12.2016 12:29 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Nuuu efektīvākais risinājums būtu atrast citu dzīvokli, jo, acīmredzot, tāda ir mājas konstruktīvā specifika.
06.12.2016 12:33 |

Reitings 724
Reģ: 29.10.2016
Nevari iegādāties radiatorus?? Vienīgi baigi daudz elektrība patērēsies, jo vajadzēs vairākus.
Mani vecāki arī dzīvo ar krāsns apkuri, katru reizi, kad esmu tur, tad jūtams, ka pavēss - tur 2 krāsnis, viena vienā istabā, otra otrā. Nav tik traki, ja ļoti auksts, tad viņi nopirkuši 3 radiatorus, kurus paši gan nekad gandrīz neizmanto, tikai kad es atbraucu pieslēdzu.
06.12.2016 12:49 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Iespējams japārmūrē krāsns, ja savs īpašums.
06.12.2016 12:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits