Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Bio ilgviļņi

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Jau kādu gadu mani dabiski lokainie mati ir palikuši nekādi :/ Taisni nav, bet lokaini ar vairs nē. Tad nu sāku domāt, ka varētu ielikt vieglus ilgviļņus. Zinu, ka tā saucamie bioliģiskie ilgviļņi nav gluži no pļavas zālītēm taisīti, bet tomēr ir saaudzējošāki. Ir kādai pieredze ar tādiem? Kā ar ikdienas kopšanu, veidošanu?
Noteikti negribu šādus:

Gribētu ko šādu:
05.12.2016 12:56 |

Reitings 1056
Paceļu. Varbūt te ir kāda friziere, kas var pakomentēt? Ar savējo es tikšu pakonsultēties tik decembra beigās.
06.12.2016 13:04 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Man arī bija periods, kad mati palika galīgi nekādi (ne taisni, ne lokaini) un izskatījās pavisam plāni, tad izdomāju uztaisīt bio ilgviļņus. Pļava nekāda nav i tuvumā bijusi :D Procesa laikā, vēl dažas dienas + vēl pāris nedēļas uzreiz pēc mazgāšanas (mitri mati) smird pēc komposta (manas asociācijas). Ar pirmo reizi maniem matiem nepieķērās, pēc nedēļas taisīju atkārtoti. Kārtīgi turējās mēnešus 3, pēc tam sāka nākt ārā un mati palika tādi baigi spuraini, pūkaini un trausli. Tie apstrādāti mati tā arī neatkopās, tāpēc vienkārši nogriezu.
06.12.2016 20:14 |

Reitings 1056
Paldies, sugar, ka padalījies. Sabiedēji, negribu sev pūkas uz galvas :( Varbūt kādai ir arī paveicies un rezultāts bijis labs?
06.12.2016 23:09 |

Reitings 4
Reģ: 09.12.2016
Man ir likti 2 reizes. Pirmo - pusgariem matiem, tagad ir garos matos. Pirmajā reizē bija ideāli, šoreiz kaut kas procesā nogāja greizi un tagad cīnos ar sausiem matu galiem... Pirmajos mēnešos pēc mazgāšanas 2 dienas vēl varēju sabužināt ar mitrām rokām un doties dzīvē bez bēdu. Tagad (6 mēneši pēc procedūras) pēc fēnošanas/ veidošanas ar difūzeri ir OK, bet otrajā dienā jau izķemmēju un taisu kādu frizūru, kur mati tiek savākti. Un bez matu maskas un kondicioniera vairs ne soli, lai gan līdz tam vispār nezināju, kas tie tādi.
te mani mati pirms un pēc procedūras
12.12.2016 14:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits