Cirks :D Lielās modes dāmas :D
Vispār inčīgi, ka var plēsties par lietām, kas savā būtībā jau ir mākslīgas - gan skropstas, gan nagi (pieliktie) :D un te der teiciens - kādam māte, kādam meita, kādam kleita. Es nevaru iedomāties, kam jānotiek, lai ļautu pielikt sev mākslīgas skropstas vai matus, bet tāpēc jau nekomentēju svešu izvēli. Un par cik autore prasa, kuru no šiem, tad katra attiecīgi atbild no pieredzes/gaumes. Bet nē, atkal kādai nav pa prātam un obligāti jāpakoriģē citu izvēle, jo redz, tas ir/ nav modē, gēla nagi ir šausmas. Jā, man ir gēla nagi (gēls uz sava naga) - kas tur tāds? Tad jau sanāk, ka visas tās, ka krāso ar nagu lakas, ne ar ko nav labākas.. bet... gan jau kādai ir noslēpums, ka mūsdienās ar gēlu pārklāj tā, ka pats nags izskatās plāns un maksimāli dabīgs, nevis kā lāpsta, kā bija agrāk. un par dizainiem..seriously? Nu ar nagu laku arī var bezgaumību uztaisīt, ja gaumes nav (t)
un elzaelza, special for you.. Nav jau pirmā diskusija, kur Tu kaut ko nesaproti. Goda vārds, grūta dzīve.. Bet nu es arī nesaprotu, kā var pirkt fake somas un ar to lepoties, bet katram sava dzīve