Pirms kāda laika domāju, kā es galu galā izvēlēšos starp 3 plānotājiem - Mākoņoga, Piparmētra vai MYPRINT -, jo visus gribēju un visiem bija kāds liels pluss, bet tad sākās pamatīga atlase, jo MYPRINT mani gluži neapmierināja ar spirāli kā lapu turētāju, savukārt Mākoņoga mani nepārliecināja lapu dizains. Tā nu esmu sev rezervējusi pelēko #būtparlatvieti no PIPARMĒTRA. Pat cena - 23 eiro (iepazīšanās cena 8. decembrī) - mani neapturēja, jo nu gribu un zinu, ka vajag! (l)
Šogad biju nolēmusi, ka taisīšu plānotāju pati (iepriekš bija Karlīnas Vītoliņas melnbalto fotogrāfiju plānotājs - vēl tagad viena mīla, bet negribu divus gadus pēc kārtas vienu un to pašu). Mājās stāvēja bieza klade ar Kristīnes Avotiņas gleznas foto no Rozes, tāpēc izlēmu, ka tas būs mans motīvs. Šķiet, ka tik daudz līmes neesmu izmantojusi sen! :-D Sākumā līmēju un baudīju kolāžu tapšanu, brīvo formātu etc., bet beigās nepaliek vairs tam ne vēlmes, ne laika, tāpēc esmu iegājusi pamatīga pašplūsmā (lasi - ir datums un viss :-D)