Šī situācija liek man justies patiesi neērti, bet šis ir anonīms forums - lai nu iet. Ceru, ka jūsu domas par šo palīdzēs man apstrādāt šo notikumu un nonākt līdz pareizajam secinājumam un rīcības plānam.
Pirms pāris dienām darba dienas beigās palūdzu vīram, ar kuru esam precējušies nu jau aptuveni 4 gadus, vai no viņa portatīvā datora varu nosūtīt e-pastu, bet pievienojot failu, nejauši uzgāju mapīti ar nosaukumu ''darbs''. To atverot konstatēju, ka tā satur erotiska... pat ne erotiska, bet perversa rakstura attēlus un video. Tas jau vēl nav nekas, jo turpmākais mani atstāja bez valodas - tur bija manas bērnības bildes. Šķiet, ka tur man bija aptuveni 10 gadi. Tobrīd es neteicu neko - viņš bija klāt, bet ekrāns nebija pavērsts pret viņu. Es vienkārši ātri nosūtīju savu e-pastu un pilnīgā šokā devos vest meitu uz dejošanas pulciņu. Protams, viņš ir ievērojis, ka uzvedos savādi un apjautājies, kas mani nomāc, bet es nespēju uzsākt sarunu par to. Es zinu, ka tas skan pilnīgi nevietā, bet ja vīrs masturbē pie sievas bērnības bildēm, vai tas viņu padara par pedofilu?:-/