Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

termoveļa

 
Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Dāmas (un daži rezidentie cosmo vīrieši)! Vai kāda var ieteikt labu termoveļu - nav plānota ļoti aktīva sportošana, drīzāk mundras pastaigas. Interesē konkrēti zīmoli un saprātīgs cenu diapazons. Esmu šo to mēģinājusi no sportsdirect lētučiem, bet tāpat salst! Ko varat rekomendēt?
29.11.2016 21:02 |
 
Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Termoveļa ir 2 veidu - sporta un vilnas veļa. Sporta ir no mākslīgās šķiedras un labāk der aktīvām lietām, kur aktivitātes līmenis ir nemainīgi augsts, piem., slēpošanai, skriešanai ne pārāk aukstā laikā. Vilnas veļa ir siltāka, elpojoša, labi vada mitrumu, bet jāizvēlas labas kvalitātes, lai nekož, kā arī jāatturas no vēlmes to pēc katras sportošanas mazgāt. Ir arī veļiņas ar bambusa iekšu, kas ir mīkstākas, bet man, principā tīra merino patīk vislabāk. No zīmoliem, es nezinu, kas LV ir pieejams, bet labai veļai būtu jārēķinās ar 50-80€ par komplektu. Ļoti forša un smuka ir Kari Traa veša.
Lai nesaltu ir svarīgi izvēlēties arī labu vidējo kārtu (no flīša līdz 0/-5 grādiem vai vilnas, kad ir aukstāks vējš un temperatūras) un vēju/ūdeni/sniegu necaurlaidīgu ārējo kārtu (vēlams gan jaku gan bikses).
29.11.2016 21:24 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits