Labvakar, vīri!
Kungi savā starpā bieži apspriež jautājumu par to, kā pasūtīt veceni.
Balstoties uz pieredzi, varu apgalvot, ka Latvijā pasūtīt veceni ir ļoti viegli. Tas attiecas uz dažādiem portāliem un tīkliem, tai skaitā Cosmo. Es personīgi pasūtījumu izdaru 1-2 reizes nedēļā, jo mana seksuālā dziņa nav ļoti liela.
Piemēram, tepat Cosmo pasūtīt sev dāmu vakaram tajā pašā dienā ir gaužām vienkārši. Pagaidām esmu izmantojis tikai vienu formulu, kura strādā perfekti. Iepazīstinu:
Tiešajā vēstulē iemetu kādu aizkustinošu, mazliet lētu Koeljū vai cita romantiķa pantiņu, pievienoju kādu teikumu par rožu un pavasara (vai cita attiecīgā gadalaika) smaržu, kā arī savu kailfoto zem jostas vietas. Un rezultāts ir garantēts. Lielākoties tiekamies manā dzīvokli jau tekošās dienas vakarā. Protams, ir gadījumi, kad meitene netiek tajā pašā dienā, bet tad ar garantiju būs klāt nākamajā dienā, par ko es kā likums kompensācijā pieprasu viņai paķert līdzi kādu šampja vai viskija pudeli.
Izmaksas ir minimālas. Brauc pie manis, dzērienus parasti aicinu iegādāties pašai pa ceļam. Maksimums- pagatavoju kādas ātras ekonomiskas vakariņas.
Arī citos portālos parasti līdzīga formula strādā gana raiti, tomēr Cosmo vide man patīk vislabāk, jo atteikums šeit praktiski vispār nepastāv.
Kāda ir jūsu pieredze?
A.