Sveikas,
Vēlētos uzklausīt jūsu pieredzi par studijām LU (vai citās augstskolās) un grūtniecību.
Dzīve pati ir ierādījusi ceļu un tā sanācis, ka ir pieteicies bērniņš semestra vidū. Pārlasiju daudz viedokļu un, protams, dominē uzskats par topošām un esošām supermammām, ka visu var apvienot un studijas ir jāturpina. Taču mans gadījums ir viens no tiem, kad slikta dūša man ir 24/7. Neskatoties uz to, lekcijas cenšos apmeklēt, bet ir grūti un saprotu, ka semestri pabeigt ar labiem rezultātiem nevarēšu. Jāpiebilst, ka esmu budžetā, līdz ar to teicami rezultāti man ir svarīgi, lai varētu saglabāt finansējuma veidu arī pēc akadēmiskā gada.
Zinu, ka varu ņemt studiju pārtraukumu arī semestra vidū. Lai pēc pārtraukuma man būtu jākārto mazāk kursu pirmajā semestrī, ir doma mēģināt tagad nokārtot dažus kursus, bet daži noteikti paliks. Vai šādā gadījumā man tie skaitītos kā parāds, kā rezultātā man budžets nesaglabātos?
Vispār jautājumu ir daudz.. gribētu vienkārši uzklausīt jūsu pieredzi, kad tika izvēlēts pārtraukt studijas un otrādi.
Paldies jums! p.s. Pie lietvedes iešu nākamnedēļ :)