Es gan neiesaku Tinder, nekādā veidā un nekā, ja jūties vientuļa. Tā tu tikai nonāksi pie secinājuma, ka tur uzturas sekli čaļi, kas sākumā runā par ģimeni, attiecībām kā par pašu svētāko un vēlāk izrādās parasti izvirtuļi :) protams, tādi nav visi (1 no 30 varētu būt adekvāts). Nu jau gadu esmu viena, pirms gada izšķīros. Man ļoti palīdzēja pret šo tas, ka atradu draudzeni, patiešām labu, uzticamu un foršu. Palasīju gudras grāmatas un izpratu, kas notiek ar mani un manā galvā. Nospraudu sev mērķus saistībā ar izglītību. Un tagad es pat, ja godīgi nespēju iedomāties, kā ir, kad ir tas vēl viens. Es eju, kad gribu, nāku, kad gribu. Pa lieliem vilcieniem esmu atbildīga pati par sevi, neatkarīga. Izšķīros posmā, kad ļoti vajadzēja atbalstu un palīdzību. Toreiz bija problēmas ar veselību. Visu izdarīju pati, sameklēju ārstus, izbraukāju visur, kur vajadzēja un uz operāciju arī braucu viena un - tajā brīdī es sapratu, ka es aru visu pati un kļuvu tik pašpietiekama. Ja vēlis vari man uzrakstīt PM ;)