Bijušās attiecības - nesaprotu!

Reitings 17
Reģ: 19.11.2016
Sveikas! :-)
Jau dažus mēnešus esmu šķīrusies. Cenšos tam tikt pāri - aizmirst visu (nedomāt par to) . Lai gan, nomoku sevi ar jautājumiem - Kāpēc tas viss notika tā , un ne savādāk ? (Ja attiecībās viss bij labi)
Tai pat laika, pēc šķiršanās puisis saka saviem draugiem - kad viņam manis pietrūkstot, un kad esot bijuši kopā , tas esot bijis labs laiks.
Strīdi par to , lai aizmirstu viņu - nedomāju , lai nobloķēju viņu visur, kur vien tas iespējams. (t)
Tad nu, pagājušo mēness piedāvāja darbu tajā pašā pilsētā, kur dzīvo viņš. Sāku meklēt dzīvokli, kur dzīvot, un tad atkal viņš lika par sevi manīt - piedāvāja dzīvot pie sevis un saviem vecākiem . Uzreiz piekritu, lai gan domas plēsa uz pusēm mani. Jo tur tak dzīvo viņš , atmiņas utt. :-(
Pats nu jau Anglija strādā, un tad nu es dzīvoju pie viņa vecākiem. Pats pa retam uzraksta, uzjautā - kā iet, ko daru , utt.
Pat piedāvājās , lai vasarā braucot pie viņa ciemos padzīvot un arī pastrādāt . (Kad bijām kopā , zināja to, kad gribu braukt prom- strādāt) (t)
Nu bāac, kas notiek ? Es nesaprotu . . :'-( Ko Jūs darītu šādā situācijā ?
20.11.2016 16:48 |

Reitings 17
Reģ: 19.11.2016
BlackIce
Kādu laiku pēc šķiršanās sanāca satikties - paballēt kopa un tad arī parunāt . :-P Viņam ļoti pietrūkstot tā visa , kad bijām kopā . Arī to saviem draugiem esot teicis . Uz jautājumu ''Kādēļ, mēs izšķīrāmies?'' Atbilde bija - ''Bet Tava mamma to gribēja '' ( Pēc tās atbildes es biju nedaudz šokā un apstulbusi (t) Viņam ar viņu vispār bija normālas attiecības (abi runāja, satika ) Bet viņš redz to esot jutis :-/
Tā arī būs jādara - jāparunā , varbūt viss var mainīties . . . uz to labo pusi . (l)
20.11.2016 18:08 |

Reitings 14
Reģ: 06.03.2014
Izskatās, ka ne Tu, ne Viņš vēl nespējat viens otru palaist. Tagad savā veidā esi pie viņa piesieta, dzīvojot pie viņa vecākiem. Domāju, ka ja vēlies uzsākt jaunas attiecības un zini, ka ar šo cilvēku netaisies vairs neko uzsākt, tev jāmeklē savs dzīvoklis, kur uzsākt jaunu dzīvi. Ja nē, tas viss noteikti beigsies ar to, ka atkal saiesiet kopā. :-P
20.11.2016 23:13 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Mamma lika jums šķirties un jūs izšķīrāties?
20.11.2016 23:21 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ok, pēc visa lasītā, mainu tomēr nostāju.
Uz jautājumu ''Kādēļ, mēs izšķīrāmies?'' Atbilde bija - ''Bet Tava mamma to gribēja ''

nē, sorry, bet izšķīrāties, jo viņš tā gribēja. tas ir vienkārši kaut kāds muļķīgs iemesls, ko viņš tev pasaka, lai pats nebūtu sliktais bubulis. un, ja jūs abi vienlīdz stipri vēlētos būt kopā, jūs būtu, bet šobrīd šķiet, ka tu to vēlies, tāpēc meklē zemtekstus viņa izteicienos un uzvedībā, bet viņš izbauda tavu uzmanību, bet īsti neko vairāk arī nevēlas.
20.11.2016 23:29 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Ko Jūs darītu šādā situācijā ?
Man grūti sevi iedomāties šādā situācijā, jo es necenstos vilkt jaunas saites ar cilvēku, kuru neizdevās..
Ja gribi būt kopā.. nekautrējies un dari to viņam zināmu :)
20.11.2016 23:47 |

Reitings 265
Reģ: 07.12.2009
1. Manuprāt, tu viņa darbībās centies saskatīt to, ko vēlēs, nevis to, kas ir.
2. Kas tas vispār? --->
Viņam ļoti pietrūkstot tā visa , kad bijām kopā . Arī to saviem draugiem esot teicis . Uz jautājumu ''Kādēļ, mēs izšķīrāmies?'' Atbilde bija - ''Bet Tava mamma to gribēja ''
EEee... es negribu būt neiejūtīga, bet vai tu pati esi paskatījusies uz šo lietu no malas? Vai tev tiešām gribas vīrieti, kas tā rīkojas? Viņš ir nenobriedis un nevīrišķīgs.
3. Man izskatās, ka nevis nevarat viens otru palaist, bet neesat vēl gana pieaugušu, tas arī viss.
21.11.2016 08:36 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
'
'Atbilde bija - ''Bet Tava mamma to gribēja

Cik smieklíga atbilde =D Tu tiešām tam tici? Ja viñš patiešām gribētu bùt ar tevi, tad NEKAS UN NEVIENS viņu no tā neatturētu. Nenopietns tas puisis tev. Sprauž batonus.
Es saku pēc pieredzes, tik man pieredze pozitiva, jo puisis neklausījās ko grib citi, bet darīja kā pats vēlas.:-P
21.11.2016 09:43 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Cik ilgs laiks pec skirsanas pagajis?
Nereti izskiroties, pec laika, sliktais piemirstas un atceramies tikai labo, sakam idealizet bijuso un bijusas attiecibas. Skirsanas ir nopietna lieta un iemesls vinam bija pietiekami nopietns lai no tevis aizietu jo noprotu, ka vins bija iniciators.
Varbut vins vienkarsi nevar atrast citu un sak gremdeties atminas. Vispar man izklausas, ka vins tevi vekas pieturet sava tuvuma, ja nu gadijuma sagribes kautko atjaunot. Un vispar nesaprotu, pieaugusi cilveki un nevar izrunaties, kautko bakstaas un min.
21.11.2016 09:49 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Ko Jūs darītu šādā situācijā ?

Nedzīvotu pie bijušā vecākiem.(t)
21.11.2016 13:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits