Slēpt attiecības/laimi

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Vai jūs piekrītat apgalvojumam, ka, jo mazāk afišē savas attiecības, jo veiksmīgāk viss noris? Kā arī tas attiecas ne tikai uz šo padarīšanu, bet arī to, kad esi laimīgs, tev veicas, esi vesels utt. - neplātoties ar to.
Kā no jūsu pieredzes, kā no novērojumiem?
17.11.2016 19:24 |

Reitings 68
Reģ: 18.06.2014
Kā gan tu zināsi, ka viņiem iet slikti, ja viņi vnk par to noklusē un liek tev domāt, ka viņiem viss labi?

Šajā gadījumā es runāju par personiski pazīstamiem cilvēkiem. Par tādiem, ar kuriem ar bez fb sazinos... Aci pret aci... Parasti jau pasaka.
Es nesaku, ka tie kas attiecības nereklamē iet viss labi. Tāpat šķiras utt. Bet pēc maniem personiskajiem novērojumiem parasti tie, kas katru dienu liek 'buč buč' bildes fb, nav tik laimīgi ikdienas attiecībās. Bez maz vai sūta ziņas citām/citiem aplidotājiem - redz cik mums labi iet :D
Bet tas varbūt tik man tā ir :D :D :D
17.11.2016 20:26 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
jo mazāk afišē savas attiecības, jo veiksmīgāk viss noris

Piekrītu. Ne tikai attiecībā uz cilvēku savstarpējām attiecībām. Daudzu gadu laikā šādi tādi novērojumi ir izdarīti. Neuzskatu gan, ka pie vainas ir skaudība. Gluži vienkārši cilvēki ir dažādi, arī neapzinātā enerģētika, ko viņi izstaro ir dažāda, tāpēc vieglāk ir dzīvot, nepiesaistot lieku uzmanību.
17.11.2016 20:28 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
Es vēl esmu lasījusi, ka tie, kas baigi ar laimīgām attiecībām publiski soc.tīklos dalās, reāli nemaz neesot tik laimīgi, vnk mēģina rast citos tādu priekšstatu.
17.11.2016 20:30 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Es vēl esmu lasījusi, ka tie, kas baigi ar laimīgām attiecībām publiski soc.tīklos dalās, reāli nemaz neesot tik laimīgi, vnk mēģina rast citos tādu priekšstatu.

Šim gan es varētu piekrist :)
17.11.2016 20:31 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
bet no otras puses.. ir zināmi cilvēki, kam viss iet diezgan sūdīgi... un neko viņi nepopularizē soc.tīklos. ;)
17.11.2016 20:36 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
17.11.2016 20:38 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nepiekrītu. Mēs visi esam dažādi, vienam vairāk gribas likt mīļbildes, citam nemaz. Nekādā gadījumā to nesaistu ar to, ka kādas problēmas attiecībās vai vēl labāk, ja vispār bildes neliek, tad viss slikti.
Pati gan nemīlu likt bildes ar savu otro pusi, vot nezgribas likt publiskai apskatei. Stāstīt par savām attiecībām ar nestāstu un tur nav nekāda sakara ar to, ka mums būtu problēmas. Vienkārši negribu un viss. :D
17.11.2016 21:04 |

Reitings 157
Reģ: 16.07.2013
Vienkārši sāka šis jautājums nodarbināt, jo nez - sakritība vai kā, bet šobrīd esmu samērā norobežojusies no "draudzenēm" (lai gan vsp vairāk nespēju nevienai uzticēties), neko nestāstu arī radiem - vienkārši kkā no pirmsākumiem nestāstīju, kad sāku justies labi un līdz šim neko neizpaužu kādam, izņemot ģimeni. Un nekad dzīvē tā nav bijis, ka laime ir tik ilglaicīgi noturīga...:-O
17.11.2016 21:27 |

Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Gluži vienkārši cilvēki ir dažādi, arī neapzinātā enerģētika, ko viņi izstaro ir dažāda, tāpēc vieglāk ir dzīvot, nepiesaistot lieku uzmanību.

Nu, tad vislabākais ir vispār no mājas neiet ārā. :-D
Piekrītu ArtaV viedoklim. Lai gan ir jāsaka, ka pārmērīga mīļbildīšu likšana var liecināt par to, ka mēģina par patiesību iztaisīt to, kā nemaz nav.
17.11.2016 21:36 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
Piekrītu - jo mazāk citi zinās, jo labāk Jums klāsies ;-) neuzskatu, ka attiecības ir jāafišē sociālajos tīklos vai jāliek bildes - kāaaaaa Tu viņnnuuuuu mīiili. Tukša muca tālu skan kā tautā saka. Tas šķiet tā lieki un ļoti uzspēlēti. Es esmu no tām, kas sargā savu laimi klusībā.
24.11.2016 19:27 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Tiesi ta, jo mazak stasti jo iddealak iet. Tie kas lielaa par daudz smagi atdabu no liktena...
24.11.2016 19:38 |

Reitings 1852
Man pieredz rāda, jo Tu mazāk stāsti, jo labāk viss veicas.
Agrāk es par visu dalījos ar draudzenēm un citiem tuviem cilvēkiem, tagad es to daru ļoti reti.
Bildes soc tīklos arī lieku retāk, jo sapratu, ka nevajag visai pasaulei izrādīt, cik laimīga Tu esi .
24.11.2016 19:47 |

Reitings 2062
Reģ: 31.10.2015
stulbums kaut kāds , protams ka attiecību veiksme nav atkarīga no tā cik ļoti plātās :D
Latviešiem raksturīgi ticēt kaut kādam viduslaiku bulšitam .
Kāpēc gan nevarēt palielīties (nedomāju arī ka kāda lielās baigi , vienkārsi varbūt liek vairāk bilžu ar otro pusīti ) , ka ir veiksmīgas attiecības ? Kāpēc nevarētu lielīties ar ceļojumiem , saviem bērniem ?
Tad jau visām blogerēm uzreiz attiecības pajuktu , grūtniecības izbeigtos un jaundzimušie mirtu nost , jo taču viņu gaitām seko tūkstoši , tajā skaitā nelabvēļi un skauģi . Kaut kā neliekas , ka blogerēm tā dzīvīte būtu tik sūra baigās publicitātes dēļ :D :D :D
24.11.2016 19:49 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nepiekrītu. Neticu. Vienīgais - ir nedaudz kaitinoši, kad kāds visu laiku maigojas vai liek bildes, kur visāda veida bučošanās no visādiem rakursiem, vai somiņas, kurpes, kleitas, jaunie dvieļi u.tml. ar labi saskatāmiem brendiem. Vnk kaitina, ka bāž acīs lietas, par kurām man vnk nav intereses. Ne man skauž, ne žēl, ne es kādam vēlu ļaunu, bet tas vienkārši šķiet lieki. Ja cilvēkam problēmas ar to, ka viņam ir paranoja un liekas, ka visiem skauž viņa dzīvesveids - tad nesaprotu, kāpēc šādi publiski tad reklamē visu savu dzīvi.
Un pārlieku noslēgtība - atkal ir otra galējība.
24.11.2016 19:50 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Neticu. Es ar savu dzīvi ne tik ļoti tuviem cilvēkiem virsū speciāli nebāžos, bet arī neko baigi neslēpju, neuzskatu, ka man veiksme, attiecības, laime, veselība būtu atkarīga no tā, vai to redz vai par to zina citi cilvēki.
Ja ar afišēšanu domāti sociālie tīkli, tad tur neatskaitos, jo mani neinteresē un nedomāju arī, ka citiem šausmīgi interesētu, ar ko es guļu, cik man naudas un vai nav piemetusies, atvainojos, caureja.
24.11.2016 20:03 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Jebkura izrādīšanās, savas dzīves publiskošana un demonstrēšana jau parāda ka cilvēkam ir attiecību problēmas.
Ja cilvēkam viss ir labi, ir attiecības, ir mīlestība un dzīves piepildījums, tad neprasās neko izrādīt vai sacensties ar citiem kurš izliks jaunas bildes FB vai uzrakstīs asprātīgāko komentāru Watsapā.
24.11.2016 21:56 |

Reitings 202
Reģ: 22.03.2015
Pārsvarā tie pāri,kas sociālos tīklos ļoti uzsver savu lielo mīlestību ir ar problēmām. Bet es stipri apšaubu,ka tas ir noskaušanas dēļ. Pazīstu personīgi divus pārus,kas facebook ir nu tik perfekti, perfekti, bet reālajā dzīvē pilnīgas auzas. Un tādi viņi bija arī pirms izrādīšanās facebook.
Drīzāk šādos gadījumos facebook ir iespēja radīt tādu paralēlu realitāti,kur viss ir tā kā gribētos.
Tieši attiecību ziņā gan es ļoti norobežojos. Nevienam nestāstu par strīdiem vai laimīgiem brīžiem. Ne tādēļ,ka šķistu,ka kāds noskaudīs, bet tādēļ, ka zinu,ka strīds pāries un tad,kad es būšu piedevusi man būs jāskaidro tam,kam būšu izstāstījusi, kādēļ piedevu utt -ko man nav vēlēšanās darīt. Un laimīgi brīži gluži vienkārši ir īpašāki,ja tie netiek izdalīti visiem, bet paliek tikai manā un viņa starpā. Pirms satiku vīru draudzenēm pļāpāju un dalījos par visādiem sīkumiem, bet no pirmās dienas,kad satiku viņu, dalos tikai ar vispārīgu informāciju, jo diezgan ātri sajutu,ka viņš ir īstais.
24.11.2016 22:08 |

Reitings 269
Reģ: 21.11.2016
Esmu no tiem cilvēkiem, kurš sociālajos tīklos par sevi publisko ļoti maz informācijas. Savas attiecības vispār slēpju no citu acīm, līdz ar to manos profilos nav atrodamas kopbildes vai teksti no sērijas "cik es iemīlējusies un laimīga..." Nezinu, man gluži vienkārši nešķiet, ka tās ir lietas, kuras būtu pārāk jāreklamē, jo vismaz man attiecības ir kas ļoti personisks un intīms. Tai pat laikā ir man draudzenes, kuras sociālajos tīklos liek teju visu, ko iespējams ielikt - sākot ar saņemto dāvanu bildēm, beidzot ar kopbildēm puskailiem vārtoties pa gultu vai tuvplānā bučojoties. Cik esmu novērojusi, manā paziņu lokā šādas bildes publicē tieši tās sievietes, kuru personīgā dzīve tomēr nav tik ideāla kā šķistu, tāpēc šādā veidā viņas cenšas apliecināties un vismaz internetā uzbūvēt par sevi to skaisto pasaku, parādot citām, ka arī viņām ir tikpat forši vīri un draugi. Protams, es nesaku, ka tā ir visām sievietēm, kuras publicē šādas bildes, šeit es runāju konkrēti par savu paziņu loku un maniem novērojumiem sakarā ar bildēm, kuras esmu redzējusi.
24.11.2016 23:29 |

Reitings 4218
Attiecību ilgums atkarīgs no to īstuma un saskaņas, ne slēpšanas vai neslēpšanas.

+++
Tie, kas savās attiecību likstās vaino sociālo tīklu esamību/neesamību vai dzeltenās preses uzbāzību, nevēlas uzņemties atbildību par savu attiecību veidošanu, bet deleģē to sabiedrībai. Neviens no malas neveido attiecības, tās veido paši - citiem tur vispār nav nekāda teikšana. Tas attiecas gan uz publiskām personām, kas tiek izvazātas pa dzelteno presi, gan ierindas pilsoņiem, par kuru personisko dzīvi interesējas tikai kaimiņu baba Zina ar savām tenku vācelēm :D
25.11.2016 02:31 |

Reitings 438
Reģ: 04.05.2013
25.11.2016 02:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits