Kādi ir jūsu šampūnu, kondicionieru/balzamu favorīti? Pati tikko piebeidzu puslitrīgos Maroccanoil. Patika, bet labprāt pamēģinātu ko citu. Kādas atsauksmes par Alterna Caviar, Aveda, Lanza, Joico, Matrix, Philip Kingsley, Pureology, Redken u.c.?
Man patika Maria Nila.. tomēr uz aukstumu man ar tiem produktiem dikti elektrizējas mati. Patika PM awapuhi līnija, CHI Keratin sērija, no Kerastase - Cristalliste produkti, Inoacolor kopšanas līdzekļi ir vnk fantastiski krāsotiem/bojātiem matiem. Maroccanoil ir manu matu favorīts :)
Savulaik mēģināju vairākus TIGI produktus... tomēr neuzrunāja (smaržo gan viņi jauki). Macadamia arī nebija mans favorīts.. tāpak tā Kerastase kuplinošā sērija.. vēl bija kaut kāda līnija krāsotiem matiem spilgti rozā krāsā.. tā arī nepatika. Kevin Murphy bija jauks :)
arietas ieliktie līdzekļi - kaut kas jauns un neredzēts. Tigi mēģināju rozā, apjomam. Man diezgan patika, jo apjoms tiešām bija pamanāms, taču tās milzīgās pudeles un saldā smarža ātri apnika.
Pēdējais šampūnu pirkums Lush Big hair sāls šampūns- tiešām piedod matiem kuplumu un liekas ka ļoti labi attīra saknes un galvas ādu... vienīgi nevar lietot pārāk bieži, nedaudz sausina matus.
Man ļoti iepatikās Honey I washed my hair no Lush. Mati tīri un mīksti, bet viņš varētu būt labs tikai pavisam taisno matu īpašniecēm, jo matus nedaudz piepaceļ un tie nedaudz pūkojas. Man tieši perfekti