Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

viņa māte ..

Reitings 165
Reģ: 23.05.2012
Sveikas.
Sākšu ar to, ka draugam ar māti ir ļoti tuvas, atklātas, mīļas attiecības. Sākumā likās superīgi - jo kā vīrietis izturās pret ģimeni, tas daudz ko par viņu pasaka. Viņš ir arī vienīgais dēls, kā arī, viņa ir šķīrusies, tādēļ varētu tiekt - vienīgais vīrietis viņas dzīvē.
Man viņa vienmēr bija kā otra mamma, es pie viņas ciemojos arī bez drauga, vienmēr nevarējām beigt pļāpāt vakaros, sazinājāmies utt.
Tagad viss pēkšņi ir mainījies - esmu slikta. Nezinu kāpēc, kas notika, un kādēļ tieku aiz muguras nomelnota... Arī draugs nesaprot. Bet, lai ko arī viņa nepateiktu - draugs vienmēr viņu aizstāvēs, piem. - "nu viņai vienkārši kaut kas uznācis" , es saprotu, ka mamma paliek mamma...bet viņa acīmredzami manipulē ar viņu, liek viņam justies vainīgam par kaut ko, ko pati ir izfantazējusi.
Tagad viņa panākusi savu - kā esmu tuvumā, tā neapmierinātība, strīdi, kā esmu prom - viss super, viņu attiecības zeļ un plaukst.
Kā lai pasargā sevi, un galvenais attiecības, no, visticamāk, privātīpašniecikas un greizsirdīgas mātes? Jo šobrīd viss viņas plānā iet kā pa diedziņu..
13.11.2016 15:41 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Ne no šā, ne no tā, attieksme jau nemainijās. Varbūt kaut kādu sīkumu pateici, izdarīji? Kurā brīdī attieksme izmainījās?
Tā netīšam kādu vakaru uzliec filmu Monster-in-Law, un ar draugu noskatieties :-D http://www.imdb.com/title/tt0369735/
13.11.2016 15:46 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man arī šķiet, ka jābūt iemeslam.
13.11.2016 15:49 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Var nepatikt arī bez īpaša iemesla. Es viena bijušā mammai nepatiku. Iemesls-mans vecums(biju divus gadus jaunāka par viņas dēlu). Nevajadzēja nedz man ko teikt,nedz izdarīt,lai būtu sliktā. :-)
13.11.2016 15:52 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Jā, Mēnesnīca, bet te - sākumā baigi patika un baigi draudzējās, un tad - nepatīk. Tā ir cita situācija.
13.11.2016 15:54 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Nu tas, ka var nepatikt, jā tas protams, bet ne jau, ka vienā dienā izmainās attieksme pret cilvēku. Tur gan jābūt iemeslam.
13.11.2016 15:55 |

Reitings 1224
Ja viņas dzīvē vienīgais vīrietis ir viņas dēls,tad iespējams māte nobijās,ka jaunā vedekla aizvils viņas vīrieša plecu un tāpēc uzsākusi karu pret to.
13.11.2016 15:56 |

Reitings 43
Reģ: 09.11.2016
Var nepatikt bez iemesla, bet to varētu just jau sākumā. Ja savāda iemesla pēc ne pret sevi, tad pamanītu, ka aprunā citus utml. Jauks cilvēks, pie kura var divatā ciemoties un papļāpāt pat bez viņas dēla, vienā brīdī nekļūst par slikto raganu. Tam noteikti ir iemesls un visdrīzāk tevī.
Par ko tu tiec aprunāta? Varbūt vispār parunā ar viņu? Droši vien viņai šķiet pretēji, ka viņas dēls sācis izturēties pret viņu sliktāk tagad tevis dēļ un ieņem tavu pozīciju strīdā.
13.11.2016 15:58 |

Reitings 43
Mēnesnīca dzen tādu huiņu. Nesaprotu tos cilvēkus, kuriem ka tikai nolikt vīra mātes. Vai tava māte, Mēnesnīca, arī slikti izturas pret tavu vīrieti, jo baidās tevi pazaudēt? Ā jā, tev vīrieša nav, varbūt tieši tavas attieksmes dēļ pret cilvēkiem.
Tas ir parasts konflikts un autore to neprot risināt, ja nevar atklāti parunāt ar cilvēku, ar kuru senāk varēja stundām ilgi pļāpāt.
13.11.2016 16:03 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Nu varbūt tavējai kko sarunas laikā ar māti ir oateici, ka viņai tā attieksme mainïjas ( ka tu kkam pret esi, tas tev nepatik utt.). Vīrieši jau visu ko var pateikt, nedomājot vajag vai nevajag
Manējais savai mammai arī godīgi teicis par kaut kādu temu, ka esmu pret vai domāju tā un tā.
13.11.2016 16:08 |

Reitings 165
Es tūlīt uzsprāgšu... Viņai redz esot bijis "besis". Un man tie visi sūdi vienkārši jānorij?!
Draugs laimīgs - viss tagad būšot kā pa vecam.
Man vienakārši gribas raudāt domājot, ka esot attiecībās ar draugu, man tagad vienmēr būs jāsamierinās ar tādiem izgājieniem. Un, ka viss ko viņa pasaka ir 100% taisnība viņa ausīm.
Nevienai to nenovēlu......
Un atvainošanos arī nekad nesagaidīšu.
Kā arī iebilst kaut ko pret viņas viedokli - strīds ar draugu garantēts.
Riebjas...
13.11.2016 16:11 |

Reitings 165
Neko es neesmu ne pateikusi, ne izdarījusi ne tā. Pati pateica, ka bija uznācis kaut kāds besis.
Un viss tikai man teikts aiz muguras.
Neiešu nodot savu draugu un neklupšu viņai virsū, jo sejā man viņa tik vien kā smaida.
13.11.2016 16:14 |

Reitings 1224
Mēnesnīca dzen tādu huiņu. Nesaprotu tos cilvēkus, kuriem ka tikai nolikt vīra mātes. Vai tava māte, Mēnesnīca, arī slikti izturas pret tavu vīrieti, jo baidās tevi pazaudēt? Ā jā, tev vīrieša nav, varbūt tieši tavas attieksmes dēļ pret cilvēkiem.
Pilnīgi asara no smiekliem nobira. Paldies, par dzīves paildzināšanu. :-)
13.11.2016 16:16 |

Reitings 165
Vispār jau ir daudz runāts par to, ka mātēm ir grūti palaist dēlus, daudz grūtāk nekā meitas.
Un tādas greizsirdības nav retums, arī manā paziņu lokā. Tā kā gluži pateikt, ka tā ir "huiņa" nevar.
13.11.2016 16:21 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
No vienas puses var saprast vīrieti - gan jau māte ir viņu labi audzinājusi, rūpējusies (to pierāda arī tas, ka viņš rūpējas tagad par māti), viņš apzinās, ka māte ir viena, ka viņš ir vienīgais vīrietis viņas dzīvē un tātad vienīgais, kurš viņu aizstāvēs un iestāsies par viņu.
Un saprotu arī Tevi - jo vīrietim būtu jāspēj kritiski izvērtēt to, ko abas viņa dzīves sievietes saka viena par otru. Un nav patīkami, ja vīrietis visu laiku aizstāv tikai māti, nemaz neklausoties Tavā viedoklī...
Ko tur lai iesaka - jāmēģina ar vīrieti mierīgi parunāt, izskaidrot, kā Tu jūties. Ja reiz Tev sākumā bija brīnišķīgas attiecības ar drauga māti, tad jau nevajadzētu būt problēmām arī Tev parunāt ar viņu pašai.
13.11.2016 16:26 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ArtaV, redzu, ka neticèsi, bet ir tàdas nenormàlàs mammītes, kuras nav spèjīgas atlaist savu 35 gadus veco zīdaini dzīvot savu dzīvi. Un tu pat iedomàties nevari, ko tàdas mammnītes ir spèjīgad izdarīt, kad vīrietim paràdàs mīljotà :D ir tàdi cirki redzèti un dzirdèti, ka es vairs neparko nebrīnos.
.
Autorei, padomà, kurà mirklī attieksme mainījàs? Varbùt kaut ko pateici? Piem, pazinjoji, ka gribat parcelties uz citu pilsètu, vai kas tàds, kas mainītu ierasto kàrtību. Jo jocīgi, ka pirms tam viss bija lieliski un tagad ir pèkšnji slikti
13.11.2016 16:26 |

Reitings 43
Jā, jā, mātēm grūtāk palaist dēlu vaļā. Jau tas vien, kā tu šeit raksti - nesaprotami, uz emocijām apvainojot mati, neatbildot uz jautājumu, ko tieši māte sliktu saka, tikai turpinot malt, ka viņa ir sliktā vīramāte norāda, ka problēma vismaz 50% ir tevī, jebkurā konfliktā ir divi cilvēki. Tev parasta izrunāšanās ar otro māti, kā pati sākumā viņu nodēvēji, ir klupšana krāgā? A mierīgi nopirkt cienastu un aiziet parunāt par dzīvi, pie reizes pajautājot, vai kas noticis viņai pēdējā laikā un vai ar jūsu attiecībām viss labi, jo tevi tas uztrauc, tu nespēj?
Ja vien puikam nav 20 gadi, kurš tikko izkāpis no autiņiem un sācis pirmo kopdzīvi ar meiteni, tad neredzu iemeslu, par ko mātei uztraukties, ja topošā vedekla ir normāla. Parasti pieaugusi vīrieši, piemēram, 26 un uz augšu jau sen dzīvo atsevišķi no mātes un vismaz vienas nopietnas attiecības jau bijušas, lai māte saprastu, ka dēls nebūs katru rītu viņas mājās. Protams, ja vedekla ir tik psiha, cik tu, es arī viņas vietā uztrauktos. Paredzu, ka nākamais tavs komentārs būs kaut kāds dramatisks, izdomāts situācijas izklāsts, kur atkal nomelno māti.
13.11.2016 16:28 |

Reitings 43
Mis take, ticu, ka ir tādas, cilvēki uz pasaules ir dažādi, bet, paklausoties vedeklas, katra otrā vīra māte ir traka, tavuprāt, tas ir iespējams?
Lasot autores rakstīto, ka agrāk viss čiki piki, bet tagad jāmirst nost - izklausās pēc autores psihopātes, nevis mātes.
13.11.2016 16:31 |

Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Tici man! Tas ir sīkums, ka vien aprunā aiz muguras, ja tu zinātu ar kādiem brīnumiem tik man nebija jāsaskarās kamēr ar to māti man nācās kontaktēties piespiedu kārtā.
13.11.2016 16:38 |

10 gadi
Reitings 4153
Reģ: 02.01.2011
jāpiekrīt mis take
tas, ka dažām nav vēl sanācis sastapt šķirtenes ar vienīgajiem dēliem, nenozīmē, ka tādu nav. ir un kā vēl...
13.11.2016 16:39 |

Reitings 228
Reģ: 08.04.2016
Un tiešām es piekritīšu tam, ka mātes kurām aug dēli ir ļoti grūti palaist plašajā pasaulītē.
13.11.2016 16:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!