Nezinu, par ko domā Dominas vadība, bet es šodien izsvītroju šo veikalu no sava ikdienas šopinga vietām.
1) Neskatoties uz to, ka dzīvoju 2 soļu attālumā no Dominas, piebraukšana ar mašīnu tur ir ekstra tizla. Tagad viņi ir aiztaisījuši ciet 2. stāva stāvvietu, rezultātā C1 stāvvieta ir pārpildīta. Es nesaprotu, sniegu tīrīt slinkums vai kas?
2) Mēs izstaigājām Aibi, Vinotēku, Narvesenu un nekur neatradām zero kolu.
3) Negribēju pirkt krātiņos turētu vistu olas ar trijnieku, Aibē tikai tādas. Aizgāju uz Lauku Baudu. Nopietni? "Laimīgo" vistu olas maksāja 3,50 euro! Tās olas ir mežā lasītas? Vai kā? Pie kam labi, ka pēc inerces pārbaudīju iepakojumu, jo pa 3,50 vienā kastē olas vispār bija ieplēstas.
4) Aibe vispār ir unikāls veikals, es tur vienmēr jūtos kā savā mazpilsētā 1995. gadā. 13 veidu margarīni. Liellopa gaļas nav, ir tikai cūka un vista, tās pašas apkaltušas. No trauku mazgājamajiem tikai Fairy, no zopu pastām praktiski tikai Colgate, sīpoli sapuvuši. Ievērtējām arī divlitrīgo alu klāstu. Sen nekur nebiju redzējusi divlitrīgo "Bocmani". :-D
5) Punktu uz "i" pielika moments, kad man vajadzēja 15kg kaķu WC smilšu maisu, ko es iegādājos Dino Zoo, tikai ir tāda nianse, ka Dominā vairs nav ratiņu. Rezultātā 15kg smiltis es stiepu uz mašīnu ar rokām, kas bija noparkota veikala tālākajā galā, jo, tā kā 2.stāvs ir slēgts, 1.stāvs ir pārpildīts. Apkārt mašīnai pamatīga peļķe, vai nu turi rokās maisu, kamēr meklē atslēgas, vai liec peļķē.
Jā, esam izlepuši. Bet ziniet, ja es veikalā tērēju 3,50 par 10gab. olām un 18 euro par kaķa smilšu maisu, es gribu saņemt pretī normālu servisu kā tas ir Alfā, Spicē, starp citu, 2X Maximā netālu no Dominas un arī visos Rimi.
Jā, apavu, apakšveļas iegādei Domina ir ideāla vieta - plaša izvēle, labas atlaides, bet ikdienas pirkumus es tur vairs neveikšu.
Publiski varētu apsveikt Dominas vadību ar atgriešanos 90-tajos!