Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Grafiskā planšete

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Sveikas! Domāju iegādāties planšeti, pagaidām hobijam un lai atvieglotu mācības. Vairāk skatos uz Wacom, izmēos gribētos pagaidām ne pārāk lielu. Ko iesakat? Kādi parametri jāņem vērā?:-)
11.11.2016 21:33 |

Reitings 175
Reģ: 07.09.2016
Man arī aktuāli dzirdēt ieteikumus!
Pagaidām, izmēģināšanai, esmu tikusi pie šādas, visu, ko nepieciešams izdarīt varu veikt, kopumā apmierina.
11.11.2016 22:05 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Kādam mērķim lietosi? Zīmēšanai, modelēšanai, sērfošanai internetā? Wacom planšetes ir standarts un tiešām labas. Šobrïd strādāju ar Intous Pro M, ideāla lieluma un ļoti ērti lietojama. Izvēlējos tieši M izmēru, jo L ir pārāk liela un neergonomiska..... savukārt S, pārāk maza.... ja nevēlies iesākumam tērēt pārāk daudz, ieteiktu iegādāties Intous Art vai Comic, M vai S izmēru. Iesācējam pilnībā pietiekami. (l)
Kam pievērst uzmanību - ja strādā pie liela monitora 24" un vairāk, mazās planšetes izšķirtspēja var būt par mazu, darba laukums ir ļoti neliels, dažiem modeļiem nav multi-touch funkcija (skārienjūtīguma) un konfigurējamās pogas, Pro planšetēm zīmulis atšķiras, ir maināmi uzgaļi un tilt-sensitive funkcija.
11.11.2016 23:15 |

Reitings 802
Reģ: 15.12.2015
Es pagaidām skatos uz Wacom intous art, bet baidos, ka būs par mazu un būs neērti strādāt :(
es gan nodarbojos vairāk ar maketēšanu, šad tad ar grafisko dizainu.. domāju vai man vispār būs kaut kāds reāls pielietojums, bez smuku bildīšu zīmēšanas.
11.11.2016 23:26 |

Reitings 737
Reģ: 26.10.2014
Ja profesionālai lietošanai, tad noteikti izvēlētos M izmēru, ja tikai hobijam un neregulārai lietošanai, tad iesākumam pietiek arī ar S.
Ja nav žēl piemaksāt, tad M ir daudz parocīgāka, Pro vēl parocīgāka, bet viss atkarīgs no tā cik EUR vēlies tērēt... apmācībās parasti izmanto S izmēru, kas iesākumam ir pilnīgi pietiekami...
12.11.2016 01:00 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Odria - paldies par apskaidrošanu! Mācos grafisko dizainu, studijās izmantojām L izmēra, bet šķita daudz par lielu. Ikdienai tuvākajā laikā nav plānots izmantot, tā, ka sākšu laikam vien ar S, līdz pieradīšu un sapratīšu ko konkrētāk gribu. :)
22.11.2016 18:39 |

Reitings 1
Reģ: 30.04.2019
Skaties tādu kas proporcionāli tava ekrāna izmēram nav pārāk maziņš. Ja lieto laptopu, tad par mazu noteikti nenopirksi, bet ja nu ir piem 27 collu monitors, tad vajag vismaz medium size skatīties.
Ja iesācējs un lieto laptopu tad pērc kautkādu šitādu Grafiskā planšete xp-pen star G640S : https://www.xp-pen.com/product/54.html
pats tādu kādu laiku lietoju, photoshopā strādāja labi.
30.04.2019 10:53 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)