Taisu katru otro dienu, ne tikai augsdalai un apaksdalai, bet ari saniem un slipajiem vedera muskuliem. Taisu, 20x3-4 piegajienus, ar merki lai lai nesapetu muguras jostas dala. Kapec Jus taisat?
Palidz gan! Man ir parak saspringti muguras jostas dalas muskuli, kas diezgan biezi radija sapes, iapsi ilgi stavot kajas vai sezot, tagad un trenejot presiti, sapes ir retak. To, ka jatrene prese, ieteica fizioterapeits un ari paradija ka pareizak
Svarīgi ir tas, cik reižu pēc kārtas taisa. Ja taisa 100 reižu dienā ar 6 min intervāliem, uzlabojums nebūs nekāds. Labāk būtu jājautā, cik reižu pēc kārtas. Lai būtu labs efekts, šim skaitlim jau iesākumā jābūt vairākiem desmitiem.
Es ar tagad domaju atsakt maximali daudz vederpresu un maximali max est lai menesa garumaa iegutu kaut cik normalu augumu...ari meginu ar 100x presem un vel pietupienus veikt
Vispār netaisu... nejau no vederpresishu vingrojumiem kusis "riepa"
kabans kā parasti ar saviem debilajiem spriedumiem kur autore kaut ko teica par riepu? Ka grib to nodzīt? Te meitenes runā kādas taisa un cik dienā. Man tāpat kā Fritattai palīdz pret muguras sāpēm. Man liekas, ka ir jābūt nelabojamam idiotam, lai domātu, ka ar preses palīdzību nodzīs svaru atvainojos par skarbumu..
Pilnībā piekrītu,ka ne jau no vēderpresītēm "riepa kusīs". Es arī dažas ned.nesportoju + hormonu terapija 3ned.un tagad sportā atgriežos, nepatīkami uz sevi skatīties,jo esmu skinny fat kļuvusi. Nekad nedomāju,ka medikamenti var tā ietekmēt.