Sveiki centīšos iztāstīt visu, lai nekas nepiemirstās. nu tātad es esmu kopā ar meiteni 2gadus un 2 mēnešus un pēdējās dienās mēs atkal sakasijāmies, lai gan pēdējās nedēļas 3 kaut kur dzīvojām vienkārši ļoti perfekti, nestrīdējamies viss bija kārtībā, nu vo un ir pienācis tas brīdis ka meitene vēlas no manis šķirties, bet taipat laikā grib ar mani būt kopā, bet nevar jo pati nezin ko grib darīt pēc skolas utt saka, ka esam atšķirīgi un tā, bet citas reizes viņa saka pilnīgi otrādi ka tas jau nav tik traki ka esam atšķirīgi un tā.. Bet nu es vēlētos zināt kas tai meitenei galvā? Viņa saka ka varam būt draugi, ka patīk ar mani pavadīt laiku, stāstija ka viņai pietrūks tie brīži kurus mums kopā ļoti patika darīt, viņai nebija iebildumu vel ar mani satikties, vakar tad kad satikāmies viņa smaidija ļoti, teica paldies ka izgāji ar mani ārā(kaut gan es lūdzos) teica ka labi parunājam un tā(bet pirms pastaigas teica lai nerunājam par attiecībām) Es nezinu ko man darīt vai tiešām viņa vēlas šķirties vai nē ?:(