Labrīt!
Es esmu šokā par ASV vēlēšanu rezultātu. Kaut gan neesmu nekāda politikas eksperte un mīļotāja, šoreiz pavilkos, skatījāmies ar vīru dažādus raidījumus, debates par šo tēmu. Es vienkārši nespēju klausīties to Trampu. Ok, saprotu, ka arī Hilarija nav nemaz tik balta un pūkaina, bet kā var ievēlēt tādu, atvainojos, ķēmu? Viņš taču pat nespēj salikt normāli teikumus kopā un izveidot sakarīgu argumentētu viedokli. Viss, ko viņš māk, ir nolikt savu konkurenti, viņa to, viņa šito utt. Un tā praktiski visos raidījumos un debatēs. Un kā viņš vispār uzvedās? Kā vispār kādam var būt jebkādas simpātijas pret viņu? Kaut vai skatoties no cilvēciskā , ne politiskā faktora. Ehh, nesaprotu. Labi, ka nedzīvoju Amerikā. Vīrs jau smejoties saka, ka uz ASV mēs nākošgad nebrauksim, kaut gan bijām stingri nolēmuši braukt :D
Visādi citādi viss forši, bet šodien daudz darbi. No rīta biju pie fizioterapeites, tagad jāķeras darbiem klāt. Gaidu nākošās nedēļas garās brīvdienas (l)
Es arī gribētu vairāk ceļot, ja varētu biežāk dabūt atvaļinājumu. Man 4 nedēļas ir maksimums, ko varu paņemt sev. Bet gan jau pienāks labāki laiki :D