Viedoklim, ka sieviešu un vīriešu domas par to, kāds ir ideālais sievietes ķermenis, atšķiras - piekrītu. Sieviteses, bieži vien vēlas to modeles kārno augumu, jo tas izskatās labi bildēs, bet dzīvē satiekot šo modeli, izskatās, ka viņa knapi turās kājās. Un sievietes visbiežāk ir tās, kuras izmanto body shmaing pret citām, iespējams tā slēpjot savus kompleksus.
Tomēr video nepiekrītu. Dažām meitenēm, kas ir pilnībā veselīgas viņš pateica, ka derētu klāt pāris kg, bet tik un tā veselīgas. Bet daudzām kurām bija liekais svars, viņš pateica veselīgas. Diemžēl tas svars ko viņš norādija kā veselīgs, nav gluži veselīgs, un var radīt veselības problēmas. Meitenei nav jāsver 100 +, lai svars radītu veselības problēmas.
Piebildīšu, ka es arī esmu ceļā uz veselīgāku, sportiskāku ķermeni (līdzīgam augumam kā man, viņš pateica, ka ļoti veselīgi), tomēr es īsti labi savā augumā nejūtos. Nekaunos, un nesauktu sevi par resnu, bet zinu, ka par veselīga auguma etalonu manu ķermeni ir grūti nosaukt. Bet es domāju, ka zināšu kur apstāties, un kārna modele nekad nebūšu.