Man ir 2x bijuši pieaudzētie mati, tagad plānoju likt atkal. Pats svarīgākais ir pieaudzējamo matu kvalitāte. Pirmo reizi iegrābos uz nedabīgajiem, pāris mēnešu laikā viņi palika krietni sliktāki kā mani dabīgie mati, krita ārā, vēlās, lūza un nostaigāju labi, ja 3-4mēnešus. Otro reizi pirku Stellinā dabīgos slāvu (laikam) matus un biju ļoti, ļoti apmierināta. Nekas ārā nekrita, matiem bija ideāla kvalitāte, izņēmu pēc gada, jo vienkārši apnika. Ja dikti gribētu, varētu likt šos klāt no jauna vēlreiz. Tas, cik ilgi nostaigāsi, atkarīgs ,lielākoties, no matu kvalitātes. Reizi 2-3 mēnešos jāiet uz profilaksi (ja liec uz kapsulām), lai paceltu matus atkal uz augšu, jo tavējie taču aug. No karstuma, aukstuma īpaši nebija jāuzmanās, vienīgi baseinā laikam nedrīkstēja ar vaļējiem. Tas, kas man brīžiem traucēja- matus drīkst mazgāt tikai, noliecot galvu uz atpakaļu, līdz ar to, tracināja, ka vienmēr, kad gribēju tikai matus izmazgāt, bija jāiet dušā. Vēlāk gan grēkoju arī ar šo. Kopšanai papildus tēriņus īpaši neizjutu, jo arī ikdienā nemazgāju ar lētajiem šampūniem. Šampūnu rekomendē lietot bez sulfātiem, bet reizēm izmazgāju arī ar parastāku un nekā briesmīga nenotika. Dārgākais, kas šajā procesā ir, bija pašu matu pieaudzēšana. Iesaku pirkt tikai un vienīgi kvalitatīvus dabīgos matus no patiešām droša avota, jo ar nedabīgajiem būs tikai galvassāpes un lieka naudas izmešana.