Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Gatavojos matu pieaudzēšanai

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
Tātad, šajā mēnesī, mēneša beigās man ir pieraksts pie frizieres uz matu pieaudzēšanu 45 cm Gribētu zināt atsauksmes par nedabīgajiem matiem
- cik ilgi turās, vai viņi nespēj izkrist ārā? jo dabīgie mati taču izkrīt
- kā ar uzmanīšanos no karstuma, aukstuma, slapjuma un citiem vides faktoriem, kas viņus var sabojāt? (mati tak ir sintētiskie)
- man ir pūkaini un frizzy hair, friziere teica, ka liks taisnus, izfilējot un piekārtojot dabīgus, tas ir prātīgi? kaut kā liekas ka augša būs pūkaina, bet apakša taisna
- un kā ar kopšanu? cik daudz naudas aiziet / ir aizgājis uz kopšanu?
07.11.2016 12:10 |

10 gadi
Reitings 147
Reģ: 04.07.2013
tiešām neviena"?
07.11.2016 12:34 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Man ir 2x bijuši pieaudzētie mati, tagad plānoju likt atkal. Pats svarīgākais ir pieaudzējamo matu kvalitāte. Pirmo reizi iegrābos uz nedabīgajiem, pāris mēnešu laikā viņi palika krietni sliktāki kā mani dabīgie mati, krita ārā, vēlās, lūza un nostaigāju labi, ja 3-4mēnešus. Otro reizi pirku Stellinā dabīgos slāvu (laikam) matus un biju ļoti, ļoti apmierināta. Nekas ārā nekrita, matiem bija ideāla kvalitāte, izņēmu pēc gada, jo vienkārši apnika. Ja dikti gribētu, varētu likt šos klāt no jauna vēlreiz. Tas, cik ilgi nostaigāsi, atkarīgs ,lielākoties, no matu kvalitātes. Reizi 2-3 mēnešos jāiet uz profilaksi (ja liec uz kapsulām), lai paceltu matus atkal uz augšu, jo tavējie taču aug. No karstuma, aukstuma īpaši nebija jāuzmanās, vienīgi baseinā laikam nedrīkstēja ar vaļējiem. Tas, kas man brīžiem traucēja- matus drīkst mazgāt tikai, noliecot galvu uz atpakaļu, līdz ar to, tracināja, ka vienmēr, kad gribēju tikai matus izmazgāt, bija jāiet dušā. Vēlāk gan grēkoju arī ar šo. Kopšanai papildus tēriņus īpaši neizjutu, jo arī ikdienā nemazgāju ar lētajiem šampūniem. Šampūnu rekomendē lietot bez sulfātiem, bet reizēm izmazgāju arī ar parastāku un nekā briesmīga nenotika. Dārgākais, kas šajā procesā ir, bija pašu matu pieaudzēšana. Iesaku pirkt tikai un vienīgi kvalitatīvus dabīgos matus no patiešām droša avota, jo ar nedabīgajiem būs tikai galvassāpes un lieka naudas izmešana.
07.11.2016 12:43 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es kā friziere laikam pirmo reizi dzirdu, ka ar kapsulām pieaudzē sintētiskos matus. Īpaši tādēļ ja tavi pašas mati ir pūkainas struktūras. Tev savi mati būs jātaisno ar taisnotāju, jātaisnot fēnojot vai jāloko gan pieliktie, gan savējie. Bet te ir otra problēma, sintētiskos matus taču nedrīkst ne taisnot, ne lokot.
Un nespēju iedomāties kā glīti var piemērot taisnus pieaudzētus matus un pūkainus dabīgos. Filēšana taču pūkainus matus padara vel briesmīgākus jo tie zaudē smagumu kas tos kaut nedaudz nostiepj.
Sintētiskos matus parasti izmanto clip in'os. Bet iespējams vienkāši nav nācies ar to saskarties.
Man pašai ir bijuši pieaudzēti 100% human hair uz kapsulām. Nostaigāju 6mēnešus, ļoti patika. Mati netika sabojāti ne grama kad kapsulas izņēma, kādi bija tādi palika. Nelietoju speciālos šampūnus, parastais šampūns nekādu skādi nenodarīja. Vienīgais, izvairījos no eļļiņu lietošanas tuvu kapsulām, citādi kapsulas var slīdēt ārā. Un protams, ka pašas mati krīt āra un jo vairak izkrīt jo vairāk to rodas ap kapsulu. Tāpēc visu laiku mati jāķemmē ar mīkstu sariņu matu suku, citādi ap kapsulu var sākt veidoties sapiņķerēti mezgli. Un ja ielaidīi, var nākties tos griezt ārā.
08.11.2016 11:50 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits