Man gan nešķiet tik slikta ideja, varbūt ne tieši šī diskusija, bet.. Piemēram, kad sēdēju Tinderī, biju iedomājusies, ka būtu forši, ja varētu kādu atsauksmi uzrakstīt par cilvēku, piemēram, "šis sēž jau otro gadu un čakarē meitenes sakot, ka meklē nopietnas attiecībās, patiesībā otrādi" vai "šis ir aizņemts, kas to noslēpj" utt., jo tur tādu "interesanto" cilvēku var sastapt ne mazums.
Vispār es vienīgā esmu tāda stalkere, ka, ja iepazīstos ar puisi, iegooglēju viņa vārdu? Protams, ne vienmēr to daru, bet tikai tad, ja ir kādi nolūki uz to puisi. Bija man divi nedaudz interesantāki gadījumi, kad to neizdarīju. Viens - tieši šajā stiliņā kā šī diskusija. Puisis uzrakstīja internetā, pačatojām, sapratu, ka kaut kas ar viņu īsti nav, vēlāk iegooglēju un izrādījās, ka viņš ir negatīvā ziņā pazīstams tipāžs internetā un viņš teju katrai meitenei skraidījis pakaļ (vismaz virtuāli rakstot) un par to toreiz pat bija diskusija forumā atceries.lv
Un otrs, aizgāju uz randiņu ar puisi, neko par viņu nezināju, vēlāk iegooglējot izrādījās puspazīstams sportists, katrā ziņā cilvēks, kuram ir kaut kādi sasniegumi.