vai tas ir ok, ja viņš IG laiko citu meiču bildes?

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Labvakar,
Piedodiet par tik banālu tematu, bet es šodien netieku tam pāri.
Šorīt brokastojot,ieejot Instagram, un paskatoties ko citi draugi ir laikojuši, ieraugu savu pusi(26) laikojam vienas meitenes bildes. (kopā esam gandriz pusotru gadu,dzīvojam kopā)
Un tad tāda nepatīkama sajūta palika, iečekoju meičas prof. un skatos, ka laikojis viņas bildes ik pa laikam,saprastu bildes kur ir viskkas apkārt,citi cilvēki,dzivnieki,daba u.t.t. bet tikai selfijus,kur viņa viena pati.
Nācās šodien aizbraukt pie puiša(darishanas),un es pateicu ka nejūtos labi, jo paskatoties manis laikotās bildes,nav tur citu puišu bildes,pārsvarā daba,dzivnieki,draudzenes u.t.t, jo manuprāt man tas nav vajadzīgs-nav aktuāli, bij pāris laikotas manis pazīstama homoseksuāla puiša bildes.
Kad viņam prasu par to meiču,atbilde ir:"Bet tu tak ar laiko dzeku bildes, uz ko es saku homoseks. nevis manis interesējošu džeku. "
Pavaicāju,kādēļ laikoja(bez strīda, mierīgi ar normālu intonāciju). saņēmu atbildi:"Jo man patika bilde"
Zinu,ļoti labi zinu ka pārspīlēju,bet kā jau jebkuram cilvēkam man arī ir savi trūkumi un lietas kam netieku pāri.
Bet galvenais,kas man interesē ir Jūsu viedoklis.
Vai jums liktos ka tas ir ok,ka jūsu otra puse laiko citu meiteņu bildes?(tieši selfiji,kuri ir vnk pret spoguli u.t.t)
Man neaiziet tā doma,kam viņam to vajag? kāda jēga?
Neesmu es galīgi "kukū" jo saprotu par visadam citam bildem nekad neko neesmu teikusi, lai laiko ko grib, kompanijas bildes,ar dzivniekiem,ar miljotajiem cilvekiem. bet tās pašbildes. es vnk nesaprotu.
Ar viņu ir ļoti grūti runāt, jo ja dialogs sanāk,tad kkā reti viņš kko pasaka,vnk klusē,kad vaicāju vai tev nav ko teikt,vienmer skan atbilde:"A ko man teikt"
Ir bijuši atgadijumi ar viņu,kapēc uzticība ir ļoti zema. pacelt nesanāk,jo viņam vienmer liekas ka nekad nav ne pie kā vainīgs.
05.11.2016 18:43 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ak vai, ak vai, kukū, jo nepatīk sava vīrieša ieinteresētība citos sievišķos :-D
07.11.2016 15:14 |

Reitings 180
joselyn
Neienāk prātā, ka ne visas ir tik ku kū (jā, sorry, bet neko citu es par cilvēkiem, kam ir šādas problēmas nevaru pateikt). Atradušas problēmu

Sveika, Tev neienāk prātā, ka katrs mēs esam savādāks, ir lietas kuras tev var šķist galīgi nepieņemamas, bet piem., man ikdienas norma. katrs esam savādāki, nav ko tur nosodīt. ;-)
Nu ko, lai saka, ceru ka tev pašai nenāksies nonākt šādā situācijā kā man, nerakstītu šeit forumā, ja to neuzskatītu par sava veida problēmu.
Tas ir viens no nepatīkamiem "galda stūriem" šajās attiecībās, un ne pavisam nav pirmais dīvainais atgadījums. ja tik vien kā šāda problēma būtu, un attiecībās viss būtu ok, es te nerakstītu, bet izrunātos ar cilvēku, ja citu problēmu ar uzticēšanos nebūtu.
Un paskaties, cik vispār daudz meitenēm ir pieredze šajā jautājumā, tas tikai norāda, ka neesmu es viena tāda, kura ir aizdomājusies par šo.
Lai tev jauka diena! :-)
07.11.2016 15:19 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Bilžu laikošana IG vai FB būtu pilnīgs štrInts, bet ir viens bet,tēmas autore teica, ka tā meiča ir sena simpātija, lūk, tas tāds interesants pavērsies. Nesaprotu kāpēc ar tādiem tirliņiem ir jākrāmējās.:-/ Citu džeku maz vai? Ja mani šādi nerrotu es jau būtu sen aizsūtījis otru tālu, tālu.
07.11.2016 15:28 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es pat nevaru iedomāties,kam būtu jānotiek,lai mans vīrietis piereģistrētos IG. :-D:-D
07.11.2016 15:37 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
ērzeli :D :D
Gluži kā par manējo :-D!
07.11.2016 15:41 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Es pat nevaru iedomāties,kam būtu jānotiek,lai mans vīrietis piereģistrētos IG.

+1 :-D
07.11.2016 15:50 |

Reitings 180
andie
Nesaprotu kāpēc ar tādiem tirliņiem ir jākrāmējās. Citu džeku maz vai? Ja mani šādi nerrotu es jau būtu sen aizsūtījis otru tālu, tālu.

Ja godīgi, pat liekas ka maz džeku, pec 5 gadu attiecību beigām pagāja gads līdz es sevi iemīlēju, un tad tajā visā puķainajā, laimīgajā laikā uzradās viņš, kapēc vēl cenšos, jo kā, saka vai vienmēr pie mazākajām grūtībām padosies, un muksi prom, esmu vākas reizes savākusi mantas, pateikusi, ko domāju un vienmēr es palieku zaudētājos. varbūt es vnk neesmu radīta attiecībām, jo mīlu/pieķeros par daudz.
Uz pauzes esmu kopš uzzināju ka tā ir tā meitene, pirms tam nezināju, un iepriekš neesmu nekad ieciklējusies uz pārbaudīšanu ko viņš laiko, vai nē. man tas nebija aktuāli, savu laiku tērēju lietderīgāk.
Bet kopš 6dienas, kad to uzzināju uzreiz dzēsu viņu no IG(negribu uz to skatīties, un pateicu viņam), un kāds man smuks sms šorīt atnāca no viņa, par to ka izdzēsu, lai laikotu visus džekus. kur loģika tu esi? :-O :-/
07.11.2016 15:50 |

Reitings 1937
Zini, man tā šķiet, ka viņš tik ļoti uztraucas un ieciklējas, jo par tevi spriež pēc sevis par tevi.
07.11.2016 15:58 |

Reitings 180
NightSky Ja godīgi es to tā arī nodomāju. nebrīnītos,ja viņš uztaisītu citu prof. IG lai redzetu visu ko es daru.ir jau tā darijis. (t)
Vienvārdsakot bērnudārzs. (t)
Ar šādu attieksmi viņš tikai vairāk apstiprina manas šaubas.
07.11.2016 16:33 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man arī liekas, ka pēdējā laikā ir pārspīlēta tā pārliekā dzīves sasaiste ar virtuālo realitāti. :-/ Es arī mēdzu ielaikot FB kādu bildi vīriešiem, kas man kādreiz vairāk vai mazāk patikuši, bet tas ne mazākajā mērā nav domāts tā, ka es tagad ielaikošu, jo man vēl joprojām ir kaut kādas simpātijas un es klusībā ceru uz viņiem. :-D Varētu arī nespiest to like, man tas neko nemaina.
Šai situācijā man izskatās, ka abi ar to soc.tīklu un ar tiem saistīto greizsirdību saslimuši.:-/
07.11.2016 16:49 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Neizklausās, ka diskusija ir par IG 'laikošanu', bet drīzāk par attiecību stabilitāti. Šī IG sāga ir tikai tāda kā redzamā dała aisbergam, kas varbūt nebūtu aktuāla, ja zem ūdens neslēptos daudz lielāka un nopietnāka aisberga masa. Respektīvi, vai autores dotajä situācijā, kaut kas būtiski mainītos, ja IG pazustu no zemes virsas?
07.11.2016 17:01 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Līdz šim es nebiju aizdomājusies , ka tie laiki kādam kaut ko nozīmē, tagad laikam domāšu pirms kaut kur to spiedīšu, savādāk kāds vēl padomās, ka siekalojos ap viņu , vai viņas vīru ..
08.11.2016 08:16 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Bet vispār es arī domāju, ka problēma nav sociālos tīklos. Jo manā draugu lokā esošie vīrieši arī spiež laikus , ja kāda ielikusi jaunu bildi , bet tai pat laikā izskatās, ka attiecībās viss ir kārtībā. No piespiesta laika man nekad neienāktu prātā doma, ka piemēram , draudzenes puisis spiež laiku, jo attiecībās kaut kas trūkst..
08.11.2016 08:19 |

Reitings 1937
Sesilla - nu atkarībā kam un kādas bildes. Ja izteikti vienai personai vai bikini bildes utt, tas ir citādi.
08.11.2016 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits