Labvakar,
Piedodiet par tik banālu tematu, bet es šodien netieku tam pāri.
Šorīt brokastojot,ieejot Instagram, un paskatoties ko citi draugi ir laikojuši, ieraugu savu pusi(26) laikojam vienas meitenes bildes. (kopā esam gandriz pusotru gadu,dzīvojam kopā)
Un tad tāda nepatīkama sajūta palika, iečekoju meičas prof. un skatos, ka laikojis viņas bildes ik pa laikam,saprastu bildes kur ir viskkas apkārt,citi cilvēki,dzivnieki,daba u.t.t. bet tikai selfijus,kur viņa viena pati.
Nācās šodien aizbraukt pie puiša(darishanas),un es pateicu ka nejūtos labi, jo paskatoties manis laikotās bildes,nav tur citu puišu bildes,pārsvarā daba,dzivnieki,draudzenes u.t.t, jo manuprāt man tas nav vajadzīgs-nav aktuāli, bij pāris laikotas manis pazīstama homoseksuāla puiša bildes.
Kad viņam prasu par to meiču,atbilde ir:"Bet tu tak ar laiko dzeku bildes, uz ko es saku homoseks. nevis manis interesējošu džeku. "
Pavaicāju,kādēļ laikoja(bez strīda, mierīgi ar normālu intonāciju). saņēmu atbildi:"Jo man patika bilde"
Zinu,ļoti labi zinu ka pārspīlēju,bet kā jau jebkuram cilvēkam man arī ir savi trūkumi un lietas kam netieku pāri.
Bet galvenais,kas man interesē ir Jūsu viedoklis.
Vai jums liktos ka tas ir ok,ka jūsu otra puse laiko citu meiteņu bildes?(tieši selfiji,kuri ir vnk pret spoguli u.t.t)
Man neaiziet tā doma,kam viņam to vajag? kāda jēga?
Neesmu es galīgi "kukū" jo saprotu par visadam citam bildem nekad neko neesmu teikusi, lai laiko ko grib, kompanijas bildes,ar dzivniekiem,ar miljotajiem cilvekiem. bet tās pašbildes. es vnk nesaprotu.
Ar viņu ir ļoti grūti runāt, jo ja dialogs sanāk,tad kkā reti viņš kko pasaka,vnk klusē,kad vaicāju vai tev nav ko teikt,vienmer skan atbilde:"A ko man teikt"
Ir bijuši atgadijumi ar viņu,kapēc uzticība ir ļoti zema. pacelt nesanāk,jo viņam vienmer liekas ka nekad nav ne pie kā vainīgs.