Es personīgi ieteiktu nelietot vispār neko kā arī pati darīju! Rezultātā ir vesels bērns un ne man mati krita, ne zobi bojājās, ne bērnam kāda vaina.
Palieku pie tā, ka tas ir tikai un vienīgi farmācijas bizness un vitamīniem nav nekāda sakara ar veselīgu bērnu!!! Man pat gribas teikt (secinu no gadījumiem, kurus redzu sev apkārt), ka tie bērni ir daudz neveselīgāki, alerģiskāki un visādi citādi problemātiskāki par tiem bērniem, kuri vitamīnus nav dzīvē redzējuši!
Ne velti ir ārsti, kuri jau pirmajā vizītē liek māmiņām skriet uz aptieku pēc vitamīniem un ir arī ārsti, kuri tos neatbalsta. Pirms vairākiem gadiem draudzenei cits, ne viņas ārsts pateica, ja grib pati to bērnu piedzemdēt, lai tūlīt pat izmet ārā tos vitamīnus, kurus pumpē iekšā.
Pati papildus dzēru tikai dzelzi (no 7.mēneša) un C vitamīnu, lai dzelzs labāk uzsūktos.. un dzelzs trūkumu protams uzrādīja analīzes, nevis ārste, kura uz mani tikai paskatījās!
Katrā ziņā iesaku apdomāties par to vai tiešām auglim ir nepieciešams uzņemt sintētiskus vitamīnus. Pati pēc grūtniecības dzer ko vēlies, ja jūties ļoti devitaminizēta!