Pēc ilgām mocībām ar matu kopšanas līdzekļiem, no kuriem man bija sausi, pūkaini mati un sausa, niezoša galvas āda beidzot sapratu, ka vaininieks ir SLS - viela, kas liek šampūnam kārtīgi putot un labi cīnās ar taukiem, bet tajā pašā laikā ir ļoti sausinoša. Beautyfor veikalā paņēmu Insight Dry līnijas produktus, jo iepriekš pēc frizieres ieteikuma biju lietojusi tās pašas sērijas masku. Man ļoti patīk. Mati vispār vairs nepūkojas un galvas āda arī jūtas labi. Kad izlietošu, varbūt vienīgi pāriešu uz kādu "vieglāku" sēriju no tā paša zīmola.

Mani neiepriecina vienīgi cena :D Šāda komplekta cena ir ap 33 eiro (bez meistara kartes), kas nav maz. Bet laikam jāsāk samierināties, jo Drogās nevaru atrast tādus produktus, kādus meklēju.
Vispār meitenēm, kuras cīnās ar sausu, pleķšņainu vai niezošu galvas ādu, iesaku pamēģināt produktus bez SLS! Varbūt, ka tas atrisinās problēmu.
Starp citu, vēl man patīk co-washing metode - matu mazgāšana ar kondicionieri. Līdz šim esmu to darījusi tikai ar Palmer's tieši šim mērķim paredzēto olīvu kondicionieri, kas man šķiet vienkārši lielisks (ja kārtīgi, kārtīgi izskalo).