Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sapņi un tulkojumi

Reitings 313
Reģ: 05.01.2013
Lūdzu nomieriniet mani...
Pagājušonakt redzēju nepatīkamu sapni, kurā man nolūzt zobs. Viņš izskatījās tāds sabojājies un melns. Un zinu, ka, ja sapni tulkotu, tur būtu ļoti slikts atrisinājums.
Kā tad īsti ir, vai jums kādreiz sapņu tulkojumi piepildās?
No vienas puses es aizdomājos, ka tā ir tikai mana zemapziņa, jo sen jau plānoju pierakstīties pie zobārsta un līdz šim visas reizes aizmirstu to izdarīt un pārlieku uz citu dienu utt. Kā arī šajā dzīves periodā esmu ikdienā satraukta par visu.
05.11.2016 14:54 |

Reitings 2478
Reģ: 03.11.2016
Neticu tādām lietām. Tas ir līdzīgi kā ar horoskopiem, tik vispārīgi, ka dērētu jebkuram.
Tā noteikti ir tava zemapziņa, ja jau par zobārstu esi domājusi.
05.11.2016 14:56 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
tā ir tikai tava zemapziņa. un tikai tas, par ko tu satraucies šobrīd vai pirms kāda laika (ja tu to esi aizmirsusi, bet kaut kur iekšā tā ideja sēž). sapņi nerāda, kas būs, sapņi rāda, kas darās galvā tieši tagad.
vienu mirkli man bija doma, ka redzu pareģojuma sapņus, līdz sāku aktīvi tos pierkastīt uzreiz pēc pamošanās. mans prāts spēlējās ar mani, lika man domāt, ka sapni esmu redzējusi pirms notikuma, uz kuru tas attiecās, bet visu dokumentējot :D, sapratu, ka tomēr tā nav, ikdienas gaitas un satraukumi ietekmē sapni, ne otrādi.
05.11.2016 15:21 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
pirms apmēram 6 nedēļām , es redzēju pagalmā beigtu zīlīti , es pat nevaru iedomāties no kurienes viņa tur , es izgāju uz 5 min , kad gāju ārā neviena beigta putna pagalmā nebija , nākot atpakaļ viņa tur gulēja it kā no zemes būtu izaugusi ....
05.11.2016 15:23 |

Reitings 22
Reģ: 18.01.2016
zemapziņa jau nemāk saprātīgiem vārdiem neko izstāstīt, tāpēc stāsta kā māk un reizēm mostamies nakts vidū no suņa murgiem. Bet citādi jau sapņi tikai norāda uz to, kas satrauc vai spilgti izpaužas apziņas dzīvē, ko pavadām neguļot. :-)
05.11.2016 15:26 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits