Varu piedāvāt dievīga ķiršu kēksa/pīrāga recepti.
Pirms sāc, ķiršus bez šķirdruma apber ar cukuru un atstāj.
Mīklai : 200g sviesta saputot ar 250g cukura, 4gab olas pievienot pa vienai un pēc katras pievienošasas saputot, pievienot 200g krējuma, saputot, pievienot 350g miltus un samaisīt mīklu, līdz tai veidojas bieza krējuma konsistence. Iemaisīt mīklā kakao vai izkausētu tumšo šokolādi un iemaisīt iekšā ķiršus. Cep 180 - 200 grādu temperatūrā. Precīzu cepšanas laiku nevaru pateikt, jo vienmēr pīrāgu gatavību pārbaudu, iedurot tajā kociņu.
Kad gatavs un mazliet atdzisis var apbērt ar pūdercukuru. :-)