čau!
man riebjas (vai nu jau jāsaka - riebās?) sniegs un ziema, bet šodien TĀĀĀĀDA nostaļģija, ka negribu sēdēt te, bet skriet laukā. saulīte tik smuki spīd, viss gaišs un balts. (l) kaut tik nenokustu. :-P
atnāku uz darbu, ierastā aukstuma vietā ir silti. (l)
un cik labi, ka man mašīnai jaunie diski bija jau ar ziemas riepām. nebija bailīte uz darbu braukt. ahh, skatījos telefonā, snigs visu nedēļu. es tā gribu lāpu gājienā iet, un ja vēl būs sniedziņš, tad vispār kaifiņš. (l)
gaidu jauno mēteli, gribu klāt smuku cepurīti ar to pūkaino bumbulīti. (l) rīt došos medībās, ja nē, tad perkamkopa.lv gan bija smukas. (l)
meitenes, ņemiet vien zvēriņus.. jūsu mīluļi bija un vienmēr būs vislabākie, bet ienāks jauna dzīvībiņa, tā ienesīs tik daudz prieka, mīlestības un pozitīvu emociju, ka jūs pārliecināsieties, ka tas ir tā vērts.
mans mazulis pirmo sniegu šodien piedzīvoja. 1x izgāja laukā, ļoti nobijās, ne pa maziņam, ne pa lieliņam vajadzēja. ienira atpakaļ gultā. gājām pēc 2h atkal, tad jau apošņāja, paskraidīja, viss purniņš ar sniegu. ilgi gāja līdz aprada un iztaisījāmies, bet šamējam laikam patika. :-D(l)