Uzticība no puiša puses

Reitings 2
Reģ: 29.10.2016
Man ar puisi ir gadu starpība, ap 7 gadiem. Var teikt, ka vasarā vairāk laika pavadīju pie viņa pa nakti nekā mājās. Mamma bija lietas kursā, tētis nē, jo tētis ir ļoti stingrs. Tāpēc ar mammu teicām, ka esmu pie mammas. Tētis ticēja. Viss bija kārtībā.
Mēs kopā taisījām ēst, kārtojām istabas, braucām iepirkties, drēbes, ēdiens.
Man pie viņa stāv puse manu drēbju, zobu birste, kosmētika, čības nu viss. Runājām, ka pēc maniem astoņpadsmit dzīvosim kopā, viss patiešām bija nopietni.
Bet ir tā, ka no viņas puses nav iniciatīvas, piemēram, man rakstīt, es varu divas dienas nerakstīt, labrīt, un, viņš nemaz neuzrakstīs. Bet nu lieta ne par to.
Kad biju pie viņa. Viss ok. Kad viņš veda vakar mani mājās, mašīnā, ne vārdu nepateica, ne atā, ne buča. Un viss. Todien es uzrakstu, mierīgi, Labrīt, vari paskaidrot, kas pēdējā laika notiek? A viņš uzrakstīja, ka nekad neticēja man un nezin, ko talāk iesākt. Jo viņa klātbūtnē meloju tētim, ka esmu pie mammas, meloju skolotajai, draudzenei, no vienas puses es viņu saprotu, es iespejams arī neticētu, bet tomēr, es prasīju vai varu darīt kaut ko lietas labā, viņs teica, ka nezin, es piedāvāju pauzi, viņš piekrita, nu pagāja jau 4 dienas, man ir ļoti bēdīgi un nemaz neko ēst negribas. es viņu stipri mīlu, bet man liekas, ka ja cilvēks netic tagad, kā viņs var ticēt arī pēc tam, ka man pieradīt, ka melošana bija viņa labā un, ka viņam es nekad nemeloju.
Īsāk sakot, es nezinu ko man darīt,negribu laist,bet ja nu tas tagad būs vieglāk nekā pēc tam. Es nezinu ko darīt. (s):'-(:'-(
01.11.2016 19:23 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Nu kāpēc uzreiz bērns, naiva utt... tajā vecumā tas ir normāli - muļķīgums un naivums. Bet tas ka apm.24 gadus vecs puisis šitā, vot tā ir bērnišķība
02.11.2016 09:00 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Ja jau puisis tik ļoti pārdzīvo par to, ka melo tēvam.. kāpēc viņš klusēja tad, kad gāji sildīt viņa palagus?

+++
02.11.2016 09:01 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nu kāpēc uzreiz bērns, naiva utt... tajā vecumā tas ir normāli - muļķīgums un naivums. Bet tas ka apm.24 gadus vecs puisis šitā, vot tā ir bērnišķība

Normāli jā, bet lai pati to ātrāk saprot, būs vieglāk.
Un kas attiecas uz puišiem..zinu vairākus kam bijušas tik jaunas meitenes..pašiem jau sen tāds vecums aiz muguras, viņi pavelkas un iekrīt uz to jaunību un svaigumu, paši atgriežas tādā vecumā :D viņi vnk bauda mirkli ar tàm meitenēm, bet pārsvarā jau saprot, ka tur nekas nopietns tàpat nebūs, viņiem tā ir izklaide, arī rozā brilles uz acīm, baigi bauda dzīvi bet tad tās brilles nokrīt un saprot, ka nu nebūs tur tāpat nekas, attopas un nezin kā lai tiek no tā arā ja meitene jau samīlējusies, tad vnk sāk ignorēt, vai nu atšuj kurš kā māk :D
02.11.2016 09:19 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Da labi - jaunību svaigumu ? 20 gados vai uz augšu meitenes ir ne tikai svaigas, bet arī garām tie bērnu vaibsti. :-D Man liekas, ka puisim ir problēmas ja jāpinas un jāpavada laiku ar gandrīz vai bērnu.
02.11.2016 11:48 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Nu tā jau vīriešu loģika, saku tik ko esmu dzirdējusi :D
Bet tam nav baigi sakara ar izskatu, tā fiška jau ir tajā bērnišķīgumā, nenopietnībā utt. Bet nu tas arī apnīk drīz vien, tapēc tīnes paliek ar salauztu sirdi :D
02.11.2016 11:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!