Cik labi, ka paspēju vēl nolikt tiesības pirms jaunajiem noteikumiem. Bet nu laikam jau arī nav nekas traki baiss tajos jaunajos noteikumos. Tā kā saņemās, meitenes, kas grib tikt pie tiesībām, tas ir tā vērts :)
Es pēdējā laikā arī daudz skatos mašīnas, konkrētāk vienu modeli, nevaru saprast, vai labāk pirkt jaunu par 17000, vai dažus gadus vecu par 10-12 tūkstošiem. Nedaudz baida mani tās lietotās mašīnas, bet tajā pašā laikā negribu arī maksāt baigi daudz šobrīd par mašīnu.
Es pagājušonakt tik slikti gulēju. Likās , ka jau esmu vesela, svētdien pa lietu!!! devāmies ar vīru ļoti garā pastaigā, vakar vēl strādāju, viss ok. Vakarā sākās nenormāls klepus, naktī nomocījos, šorīt pamodos un jūtos briesmīgi. Uz darbu neaizbraucu. Sapratu, ka esmu pārāk vieglprātīgi attiekusies pret savu veselību, braukšu pie ārstes un gulēšu mājās tagad vismaz 3 dienas, tā vairs nevar turpināties, mēneša laikā jau 3 reizes biju apslimusi. Kaut kā biju pieradusi, ka ātri izveseļojos un pat pie ārsta neeju nekad ar saaukstēšanos, bet nu šoreiz laikam organisms ir pārāk nomocīts un netikšu tik viegli cauri.
Tagad nedaudz pastrādāšu mājās un laikam būs jāpaguļ. Cosmo iespaidā pat pavēru aizkarus, bet nekā, sniega nav man te apkārt :D