Apple_pie, labi ir tad, kad nekriti galējības - ne uz 40, ne uz 140. Mani viens tāds kretīns gandrīz notrieca. Nu nekas, bet tas neliedz man iekļauties satiksmē un klusiņām "nīst" tās čammas :D
meksikanka- Es runāju pēc SAVA redzējuma. Jā, sievietes bieži vien arī.
Nop, draudziņ, Tu konstatē faktu, nevis SAVU redzējumu
Tie kuri velkās,99% gadījumos ir pensionāri pie stūres,vinus var saprast
Ar to skriešanu ir kā ir. Reizēm gribās ātrāk braukt, reizēm lēnāk. Arī nogurums un garastāvoklis to tomēr ietekmē. Man nepatīk tādi kas ļoti ātri skrien, ne arī tādi kas pārāk lēni brauc. Tomēr tie kas skrien, vismaz ārpus Rīgas reizēm liekas par traku. Viena lieta ir dzīties garām vietā kur ir pārredzams ceļš,bet pavisam cita lieta ir censties dzīt garām kamēr brauc aukšā pa kalnu un pat nezini kas atrodas kalna galā vai apdzīt līkumā kur tu aiz kokiem neredzi kas atrodas. Mēs vienreiz braucām mierīgi no Kuldīgas uz Rīgu, izbraucot no Kuldīgas mums panesās garām viens tādā ātrumā ko nemaz katru dienu neredzi arī. Mēs mierīgi nesteidzoties braucām un ko mēs pirms Tukuma apļa ieraudzījām? Tas cilvēks kurš iepriekš mums aizlidoja garām tagad sēdēja un gaidīja kad policija sastādīs protokolu. :D
Tas cilvēks kurš iepriekš mums aizlidoja garām tagad sēdēja un gaidīja kad policija sastādīs protokolu
Hm.. nu man bija vēkl trakāk.. Arī tāds trakais ir palidojis garām, tad gāja kalniņs un kad nobraucu lejā no kalniņa tas ašais gulējis mašīnā, kura bija nolikusies uz jumta. Re, gadās arī tā
Ielogojos, lai iekomentētu auto+braukšanas ātruma beztēmā :D Man sanāk uz zaļā "vilkties", jo piešķirtais auto ir 1,4 benzīns, kas tik ilgi silst, ka labāk lēnāk kā noslāpt, kas ir vēl ilgāk. Tās autiņš arī auksts īsti veikli neņem ātrumu, līdz ar to dažreiz ir sajūta, ka kādam velkos pa priekšu. Man tiesības ir knapus 2 mēnešus, tas autiņš ir iedzinis tādu nedrošību par sevi, liekas, ka nemāku braukt. Tagad jau esmu pieradusi un iet veiklāk, bet tāpat tā mašīna neiet :D:D
Ui, kas par mašīnīgu beztēmu! Pirkt jaunu auto (ne operatīvajā līzingā) ir neprāts!! To saku es, kura pati pirka pirmo auto jaunu un nesen, pēc 10 gadu, tika no tā vaļā! Te laikam ar gāzi aprīkotie auto nav topā, bet mums ģimenē abi auto ar gāzi. Ja dzīvo 30+ km attālumā no darbavietas, tad citādāk vispār nevar, ja negrib izdot fantastiskas summas par degvielu.
catana, tam auto kaut kas nav nojucis? Man bija 1.4 pirms tam un pēdējos mēnešos kaut kas gļukoja ar sajūgu (?) un riktīgi raustījās pie zemiem pārnesumiem. Vairākas reizes arī noslāpu korķos.
Catana, tas nav normaali. Man arī 1,4 benziins, iet kà traka ;) auksta , silta, vienalga. (Protams, nav pràta darbs aukstu mocīt) Man nenormàli, nu nenormàli tracina omes, kas atljauti 80-100 vietà velkas uz 50! Pie manis te celjsh uz màjàm tàds, ka apdzīt ir neforši, redzamība slikta, līkumots celjš ar krūmiem un kokiem celjmalàs, bet nu vilkties uz 50, camoon!!! Nu vismaz uz 70 tachu var braukt?!
virdzinija, Mis Take Varētu būt, ka nav. Dažreiz braucot kaut kas nepatīk un sāk raustīties, pārslēgšanās uz zemāku pārnesumu strādā. Es braukt mācījos ar 2016 gada dīzeli, tad nu man bija gandrīz vai pa jaunam jāmācās braukt.Bet nu dāvinātam zirgam zobos neskatās. Es noliku tiesības un mamma tieši nopirka sev citu mašīnu. Negribēja ņemties ar pārdošanu, izgāja skati un iedeva man lietošanā.
Nu, catana, ja tev vinja raustàs un palīdz pàrslègshanàs uz zemàku àtrumu, tad tachu problèma vairàk nekà skaidra :D benzīnniekiem ar mazajiem motoriem salīdzinot ar dīzeljiem vajag zemàku àtrumu slègt :D nav brīnums, ka mašīna raustàs 3 àtrumà pie 20-30km/h (Ja es pareizi sapratu tavu komentàru)