Loti ludzu atbalstu un palidzibu

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009
Sveikas es nezinu kas mana dzive daras un notiek ir viens liels juceklis,es kaut gan neticu tadam lietam ka lasti noladejumi,bet mums ar viru neiet no visam pusem,abi stradajam censamies cinamies lai dzive butu labak,bet sakas uzrokas veci paradi,ari ielaistas lietas,kuras bija jarisina bet es biju parak nogurusi no darba un vienkarsi nespeju sanemties gribejas atpusties,tagad tas velkas un velas ka kamols ,darba neiet ir cilveki kas burtiski grauz nost,kaut gan nekad ne ar vienu neielaizos,neko nesolu ,vnk eju un daru savu darbinu,ir sakrajusies majas paradi ,es jau tiky runajusi un soliju ka atrisinasu visu pakapeniski nomaksajot ko ari es pildu ,bet nezinu kas ir noticis,saimniekiem galva sagriezies,ka naudu vajagot uzreiz mes irejjam kaut gan sarunajam un saimnieki piekrita ka es varu maksat pa dalam es nezinu ko darit kur man raut to lieko naudu ja man vinas nav es vispar nezinu ka atrisinat so situaciju kaut nosaujies man viss ieksas tric rokas dreb ir ari ar sirdi slikti jo gaju ar temperaturu uz darbu lai naudina butu ja zinu ka vajadzeja jau ieprieks kaut kadu summinu sakrat ja ir sadi gruti laiki lai ir papildus nauda atkapes nauda ,bet nu vairs neka tad nu es nezinu uz kuru pusi skriet un kaut parraujies uz pusem ka lai tiek ar visu gala man vairs nav speka ,saku biezak staigat pie arsta jo nespeju neko atrisinat lidz ar to izlaizu darbu kad jau ir labak ta atkal kaut kas viens trieciens pec otra nu cik ta var es esmu tikai cilveks ,cik varu tik daru virs visu laiku strada vins ari nesaprot kas musu dzive notiek kadel ta neveicas ,es tiesam velos realu atbalstu ieteikumus,palidzibu var ari rakstit man privati nosodijuma jau man pietiek,man vnk reizem negribas dzivot
31.10.2016 13:08 |

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Seit drizak izskatas pec izliksnas, ka viss ir kartiba pagatne. Tagad tas viss peld augsa. Ari man ir bijusas naudas problemas, bet tiklidz ka jutu, ka nevaresu kaut ko samaksat, uzreiz runaju ar atbildigajam instancem un visu vareja sarunat. Tu esi gulejusi un gaidijusi, ka lietas atrisinasies pasas no sevis. Tik slima jau nebiji, lai nevaretu cilvecigi izrunaties
31.10.2016 14:22 |

Reitings 213
Reģ: 26.01.2013
Tagad neko- strada un nomaksa, nav citu variantu
31.10.2016 14:23 |

Reitings 1877
Reģ: 21.05.2011
Dzīvē esmu satikusi daudz tādus cilvēkus, kuri knapi velk galus kopā, bet ņem kredītos jaunākos iphone, krutākos TV un notriec naudu piektdienās Vecrīgā, un uzskata, ka visi citi vainīgi pie viņu finanšu neveiksmēm.
Pirms gadiem pieciem arī pašai bija finansiālās problēmas. Ierobežoju izdevumus, lai pēc iespējas ātrāk atdotu parādus(lai mazāk procentos nauda aiziet) un pēc tam viss kārtībā. Un izveidoju finanšu spilvenu, lai nākotnē negadās atkal tā.
31.10.2016 14:31 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Traki, protams, bet nu ir taču jāsakārto un jāredz prioritātes dzīvē. Ja ir parādi, tad ir jāizvēlas - tos maksāt vai atļauties ko citu. Es pat par savu dzīvokli neatļaujo kādu mēnesi nesamaksāt, nerunājot par dzīvokli, ko īrējam. Kaut sakaltušu maizi grauzīšu, bet parādus netaisīšu.
Jā, un ko vīrietis?
Iesaku padomāt arī par savu veselību, lai neiekultos vēl lielākā problēmu bedrē. Raudāšana un uztraukšanās neko nelīdzēs - ja ir sūdi, tie ir jārisina. Ej pie dzīvokļa saimniekiem un kārtīgi izrunājies.
31.10.2016 14:36 |

10 gadi
Reitings 591
Godīgi sakot, lasīju tekstu trīs reizes un maz ko sapratu.
Kas tās par ārzemēm, kur dzīvokli dod uz parāda?
31.10.2016 14:43 |

10 gadi
Reitings 4681
koijots, kā izveidoji finanšu spilvenu?
Ieteikums autorei - saraksti uz lapas visas tās problēmas, kuras vajag atrisināt. Un skatoties uz tām veido plānu kā darīt. Domā krustām šķērsām , svītro visu un taisu sarakstu kaut 100 reizes, bet līdz rezultātam tiksi.
31.10.2016 15:44 |

Reitings 1877
Kad atdevu visus parādus, katru mēnesi atliku vismaz 10-20ls. Kad vajadzēja kaut ko steidzami, bija kur paņemt. Nu gadu laikā mani ienākumi ir auguši un summas, ko atlieku, arī.
31.10.2016 16:03 |

Reitings 1877
To naudu uzkrāju krājkontā. Man ir Swedbank. Naudu bez papildu maksas var aizskaitīt uz ikdienas kontu tikai ar nedēļas iepriekšpieteikšanos vai arī jāmaksā komisija. Palīdz neveikt impulsīvus pirkumus.
31.10.2016 16:07 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kaarteejais pusanalfabeetu paariitis, kursh pavisam noteikti UK vai Iirijaa (citaas valstiis taadiem pat slotu neuzticeetu)kaut ko pusnelegaali iiree un straadaa. Zinaashanas anglju valodaa arii visdriizaak drausmiigas.
Nejeedzat ne darbu ar normaalaam sociaalajaam garantijaam atrast, ne finanses saplaanot. Zheeloties un dziives upurus teelot gan maakat.Ja smadzenes no dabas nav dotas, tad forums nepaliidzees.
31.10.2016 16:13 |

Reitings 220
Reģ: 29.05.2016
darba bija negadijums ,kura del es traumejos ,bet turpinaju stradat,ielaidu veselibu

ilgu laiku nestradaju pus gadu jo vnk nespeju traumas del,

autore, piedod, ja tā nav taisnība, bet tavi teksti ir tik nesakarīgi, itkā būtu lietojusi alkoholu vai kādas vielas (t)
31.10.2016 16:16 |

Reitings 525
Reģ: 05.01.2016
Kādi jums ir ikmēneša ienākumi un izdevumi un cik lieli ir parādi? Kam tieši esat parādā? Struktūru kaut kādu tev dzīvē vajag ieviest.
31.10.2016 16:17 |

10 gadi
Reitings 4681
koijots, un cik ir uzturēšanas maksa šādam krājkontam gadā?
31.10.2016 16:20 |

Reitings 1877
Viņi maksā tev kaut kādus smieklīgus procentus par naudas glabāšanu pie viņiem
31.10.2016 16:21 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Palasīju autores iepriekšējās diskusijas un sapratu, ka viņai laikam nekad nekas nav labi. Mūžīgas depresijas, slimības, nesakārtotas domas u.t.t. Pilnīgs bardaks.
31.10.2016 16:47 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Un es atļaušos minēt, ka autore ir trollis, jo pārāk daudz tai stāstā neštimmē. Kaut vai par to strādāšanu ielaižot veselību pēc traumas, ta pēkšņi ilgu nestrādāšanu traumas dēļ.
....
Nu vai arī... Nav brīnums, ka tādas grūtības piemeklējušas ar šādu putru galvā. Un pa cik tāds tādu atrod, tad gan jau arī bikšainim ar loģisko domāšanu un ar domāšanu vispār smagas problēmas.
....
Piedodiet, bet tie parādi par mājokli - bet tas tak elementāri, es pat teiktu, it īpaši ja ir finansiālās grūtības - sākumā apmaksā visus rēķinus, tad domā kā un ko paēst. Ja pēc rēķinu nomaksas ēšanai un apģērbam naudas nepaliek - jūs nevarat atļauties šo mājokli, jāmeklē kas lētāks.
Vecie parādi - jums vēl arī kredīti, ne? Bet tas tak viss runājams. Bet ne jau tur kādas kredītu brīvdienas jāņem, bet pašā sūdīgākajā gadījumā vienkārši ūgt mazākus maksājumus uz ilgāku termiņu - visas bankas parasti piekrīt, jo arī viņiem labāk saņemt to savu naudu nekā ņemties ar parādu piedziņu.
....
Un jā, piekrītu par drošības spilvenu. Es nezinu, bet man visas šīs finansiālās lietas pat omīte saprata un no bērnības mācīja. No pirmas algas, pirmais ko izdarīju - atvēru krājkontu un cik nu varēju, kāda nu kuros laikos tā alga bija - no pārdesmit latiem līdz pārsimts eiro ik mēnesi tur aizskaitu. Kā likums. Bija pat tā sliktākos laikos, ka bez darba, bet kaut piečuku, bet pārskaitu.
31.10.2016 17:05 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
_mia, kàdà shausmu valstī tu dzīvo???? Kà var apmaksàt tikai 15 dienas slimības lapu? Un kà var nemaksàt par darba traumàm? Varbūt tu neesi līdz galam izpratusi visas savas tiesības
.
Autorei - varbùt vèrts meklèt citu dzīvesvietu?
31.10.2016 20:23 |

Reitings 285
Reģ: 25.04.2010
http://thepositivitysolution.com/post-list/
palidzeja pret muzigo cikstesanu
31.10.2016 20:41 |

Reitings 1304
Mis Take, ja vēlies pašausmināties, palasi par darba ņēmēja tiesībām ( pareizāk laikam būtu neesošajām tiesībām) ASV. Iespējams ir atšķirības pa štatiem un specifiskām nozarēm var būt savādāk. Bet slimības periods netiek apmaksāt. Vari neiet uz darbu, bet tās dienas nemaksā, ja pārāk aizrausies ar slimošanu var atlaist. Kā jau zināms, šeit nav likumā noteikts arī atvaļinājums. Darba devējs darbiniekiem piešķir PTO - paid tim off. Ir arī uzņēmumi, kuri pirmajā gadā nepiešķir PTO, jēdzīgi uzņēmumi piešķirs sākumā kādas 5 - 10 PTO. To arī izmanto pēc saviem uzskatiesm, kā atvaļinaājumu, slimības laikā, vecāku sapulcēm. Ar gadiem var palielināt, bet ja nebūsi izmantojis gada laikā piešķirtās dienas, var arī samazināt, jo redz tev nav nepieciešams :D Vispār nav īpašas drošības un sociālās garantijas darba ņēmējam. Itālijā arī nesen tika veiktas izmaiņas sliktā virzienā un cilvēki Francijā protestē pret izmaniņu veikšanu. Te kādi tik stāstiņi iz dzīves nav dzirdēti, bet tā jau cita tēma.
Atvainojos, ka nedaudz ne pa tēmai.
31.10.2016 21:31 |

Reitings 646
Reģ: 23.02.2015
Pazīstama situācija, man arī tā bija mājās.
Kamēr atklājās, ka kaut kāds sens lāsts ir uzlikts.:-/
31.10.2016 21:33 |

Reitings 624
The Devil ka to atrisinaji kur griezies pec palidzibas
31.10.2016 21:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits