Vannas istaba

Reitings 263
Reģ: 20.07.2016
Meitenes, man šobrīd aktuàls jautàjums - vannas istabu dizains. Ja nav grùti padalamies ar idejàm bildèm kuras pašàm patík :)
30.10.2016 13:13 |

Reitings 263
Reģ: 20.07.2016
Cits stils mums nepiestàvètu - mums àrèji vizuàli rančo tipa vienstàvu màja meža ielokà ar daudz priedèm teritorijà :)
30.10.2016 16:11 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Manā skolā bija tāds gadījums.
Kad viens puisis mazgājās vannā un viņam virsū uzgājās kaut kādas tumbas, vai magnetafosns, vai kau kas kur viņš mūziku klausījās, kad mazgājās.
Nu un iznākums bija letāls.
Bet, tas bija sen.
Skolā,kurā es mācījos gan nebija vanna,kur nu vēl vanna ar mūzikas centru. :-/
30.10.2016 16:19 |

Reitings 603
Reģ: 08.08.2012
Interjerā patīk kā izskatās ķieģeļi, betona virsmas, kombinējot ar austrumu stiliem. Vannasistabas arī ir vienīgās vietas, kur šķiet, ka tiešām iederas augi. :-D

31.10.2016 12:03 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Mana vannas istaba ir ļoti klasiska un moderna, diezgan netipiski man. Viss ir pelēkā, melnā un baltā tonī (vannas istabā nevēlos pārāk daudz gaišuma, tā telpa šķiet intīma, tāpēc dodu priekšroku tumšākiem toņiem), vienīgais akcents ir milzīgās sveces un pītie groziņi. Viss atkarīgs no gaumes, ar dušu es mazliet nošāvu greizi, nebija līdz galam praktiski, bet vannu izvēlējos iebūvejamo tieši no praktiskuma viedokļa.
Man šķiet, ka galvenais ir milzīgs spogulis un aizverami skapīši, lai visu noslēptu.

Pirmā bilde apvienojumā ar otrās bildes spoguli man šķiet vislabākais variants. Un arī lampas spoguļa virzienā ir ļoti svarīgas!
31.10.2016 12:38 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Sii buutu mana sapnu vannas istaba!:-)
Man loti patiik vannas istabaa logs -aiz taa zalie augi uttTaada man ir reaalaa dziivee maajaas,tikai daudz mazaaka,un logs arii mazaaks!
Loti patiik vannas istabas ar akmes fliizeem,gaisos tonos -nepatiik nekas taads ,kaa spilgtas fliizes,kristaala lustras,daudz un dazaadas smarziigas lietas utt
31.10.2016 22:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits