cik jūs tērējat skaistumam?

Reitings 154
Reģ: 22.08.2015
Vēlos parunāt par skaistumu un izmaksām. Cik jūs mēnesī vidēji tērējat sava skaistuma kopšanai? Te ir domāti gan sejas un ķermeņa kopšanas produkti (krēmi, maskas, toniki, attīrošie līdzekļi utt), gan dekoratīvā kosmētika, gan kosmetoloģiskās procedūras, ja tādas ir.
*
Gribu zināt, cik vidēji sievietes tērē, jo vīrs uzskata, ka tērēju par daudz. Pagaidām strādā tikai viņš, tāpēc naudu jālūdz un jāatskaitās par tēriņiem. Turklāt man ir problemātiska āda (pinnes, poras) un ir nepieciešama īpaša kopšana. Cenšos pēc iespējas minimizēt izmaksas, dekoratīvo kosmētiku nelietoju, taisu mālu maskas, bet tāpat ap 100 -150 eur gadā sanāk kopā. Parasti sapērku daudz uzreiz un pietiek ilgam laikam, ja izdala uz 12 mēnešiem tad ap 10 eur sanāk. It kā nav daudz, bet vīrs tāpat pārmet, jo redz viņa bijušā mazgāja seju tikai ar ziepēm, krēmus nelietoja.
*
Kā ir jums, cik jūs tērējat un kāda ir jūsu vīriešu attieksme pret to?
29.10.2016 18:50 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Raivi, es tev vēl vienu piemēru atradu, kur meitene izskatās ļoti labi ar visām veiktajām tevis nīstajām procedūrām, tai skaitā permanento grimu un palielinātām lūpām, pieaudzētiem matiem un nagiem, skropstām, botoksu - Ольга Ветер. Ja nav slinkums, apskaties.
02.11.2016 06:30 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Jonce - man protams ne visos mēnešos tāda summa, bet kad jāpērk krēmi sejai un ap acīm - aiziet gan. Un ko nozīmē vai atmaksājas? Ko tu pārdabisku gribi ieraudzīt? Man, piemēram, ir perfekta āda, tāpēc izskatos jaunāka, viss.
02.11.2016 06:34 |

Reitings 727
Reģ: 06.09.2016
Walle- Un tas kas netere vairak par 10-15 euro tu ari saproti? Jeb tu tikai vienu cilveku dalinu zini?
Mazapasaule- Apskatījos. Vot saki ko gribi,bet es ka virietis varu pateikt ka sii tevis nosaukta meitene man konkreti liekas neglita. Ja ieprieksejai tokai lupas krita acis,tad so es tiesam varu nosaukt oar loti izkroplotu un nesimpatisku skukji. Nezinu vai tu to domaji ka labu vai sliktu piemeru,ceru ka tomer sliktu. Jo saja meitene neko skaistu neredzu. Un internentea rakstira ka DOM2 dalibniece. Tur viss jau skaidrs. Ar smadzenem vesei cilveki taja debilaja sova nepiedalas.
02.11.2016 08:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kà var ar 10eur iztikt?

Nu nevajag soketies, var. Es uz vaksaciju neeju un neesmu gajusi, pati perfekti tieku gala jau daudzus, daudzus gadus. Tapat sakopt kaju un roku nagus varu, uzkrasot maku loti gliti ja vajag, atkal ietaupas nauda. uzacis pati sakopju, gan raustisana, gan krasosana. Tapat mati, esmu friziere un pirms vispar par frizieri izmacijos, savus matus krasoju/balinaju/ari nereti griezu pati jo gadu laika roka piesavusies un vienmer viss bijis ideali, bez problemam. Tatad atkal nauda ietaupas.
Kopjoso kosmetiku lietoju vienu un to pasu, izlietoju un perku vieta. Viens tracins krema iet apmeram pusgadu, moz bik vairak, neesmu ta skaitijusi. Krems man ir dargs un loti labs. Seju mazgaju ar Dove ziepitem, jo man ir normala ada, bez jebkadam problemam un vienkarsi nejutu vajadzibu lietot ko citu. Dusas zelejas nelieotju jo sausina adu, mazajos ar dazadam ziepitem, nereti no Stendera vai body shop. Kermena losjonus nelietoju, neredzu realu vajadzibu. Kosmetika ka tada man ar nav daudz, ikdiena bb krems, rudeni, ziema mazliet bronzeris, skropstu tusa un kada lupu krasa. Tusu jaunu perku videji ik pec 2, 3 menesiem. BB krema iepakojums iet apmeram 2 menesus. Man vienkarsi nav kur to naudu teret kautru menesi. Un esmu simpatiska, sakopusies, kartiga un tira, smarziga sieviete.
Ar to es gribu teikt, ka nu nevajkag soketies. Var iztikt. Un tas ir pilnigi normali. Tapat ka ir normali ja kadai citai ta summa ir lielaka jo vina apmekle manis mineetas proceduras/salonus. Tad tacu logiski, ka cena pamatigi atskiras. UN s.liktaka nav ne viena ne otra, un par to nav jabrinas.
02.11.2016 08:43 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Vienigais tiesam dargais, prieks manis, pirkums man ir manas smarzas, perku ik pec 7, 8 menesiem, maksaa 70 euro. Lietoju tikai vienu, tagad gan neesmu pasen pirkusi jo dzivojot LV, man tuvuma nekur neesmu manijusi.
02.11.2016 08:45 |

Reitings 625
Reģ: 01.02.2015
Ольга Ветер piemērs tiešām nav labākais :-D
Lūk, tikai dažas no meitenēm ar permanento UZACU meikapu, kas, manuprāt, varbūt nav tas kvalitatīvākais, tomēr izskatās dabiski. :-)

02.11.2016 09:04 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
es vakar uztaisiju pasūtijumu no coco uz 200eiro, no iherb arī pa 50 un sāku domāt, ka es pa daudz tērēju :D nē, nu, es nestaisu tādus sūtijumus katru mēnesi, vien kādas divas reizes gadā, vnk sapērku ilgākam laikam. Bet tāpat, tā nauda kosmētikai tā kūst...un reāli, man laikam to visu pat nevajaga.
02.11.2016 09:04 |

Reitings 625
Un vēl perm. uzacu piemērs blondai meitenei.
02.11.2016 09:06 |

Reitings 625
02.11.2016 09:07 |

Reitings 625
Kaut kā nelādējās man tā bilde, rekur links: http://radikal.ru/lfp/s017.radikal.ru/i406/1611/1e/cca7f25f94f0.jpg/htm
02.11.2016 09:07 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Es saprotu, ka mēnesī var aiziet 100eur un vairāk, ja visu dara salonos. Man pašai aiziet mazas summas, jo visu skaistumkopšanu es taisu pati. Uzacu korekcija, krāsošana, vaksācija, matu krāsošana (reizi pāris mēnešos eju pie friziera, bet šad tad krāsoju arī pati). Manikīrs, pedikīrs, sejas procedūras..visu mājās vai uz lielākiem pasākumiem eju uz salonu. Vienu brīdi taisīju gelish, to gan liku salonā. Tā kā pati tur strādāju, man bija jāmaksā tikai par materiāliem. Te plusā nāk vaxācijas materiāli, sejas maskas, tīrīšanas lidz. un uzacu krāsa. Nemācēšu teikt, cik eur tur aiziet, bet tas ir uz ilgu laiku.
Pati esmu skaistumkopšanas speciāliste, tāpēc roka ir piešauta un sanāk daudz ietaupīt.
Krēmu pērku 1x pusgadā, ja ne retāk ~30eur, tušu - 1x 3mēn - līdz 20eur, tonālais krēms - 1x kādos 8mēn ~45eur.utt.Parasti man visa dekoratīvā kosmētika beidzas aptuveni vienā laikā..tad sanāk lielāki tēriņi, jo to es perku no dārgākā gala..bet nu tas lielais pirkums man sanāk 1-2x gadā.
Smaržas arī reizi pusgadā jāperk. ~70eur.
Protams, salasās pāris nieciņi mēnesī, ja nu uznāk gribēšana nopirkt. Piemēram, jaunu lūpu krāsu, nagu laku, acu ēnas..:-)
02.11.2016 09:13 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
80 EUR mēnesī, ja rēķina tikai frizieri un matu līdzekļus, smaržas nelietoju, dekoratīvo kosmētiku arī, taču matus ļoti mīlu. Es gan iepriekš tik daudz netērēju, taču BKA laikā gribu sevi lutināt, lai meitai prieks skatīties.
02.11.2016 09:15 |

Reitings 625
Un piemēri ar sadzijušu lūpu perm.
Atvainojos par offtop, tas speciāli Rīdziniekam un pārējiem, kuriem ir mazliet greizs priekšstats par šīm procedūrām.
02.11.2016 09:16 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Labi, ka cosmo ir bilžu ierobežojums 2. bildes 24h :-D
02.11.2016 09:21 |

Reitings 625
02.11.2016 09:22 |

Reitings 625
Oij, paldies Selīna, ka apgaismoji, tapēc man neaizgāja, kādēļ neparādās tās bildes :-D:-D
02.11.2016 09:24 |

Reitings 2192
Reģ: 21.02.2015
Nekad tā īsti neesmu skaitījusi, rēķinājusi. Ja kaut kas beidzas, tad pērku. Ja nav naudas, tad nepērku.:-D
No tādiem regulāriem izdevumiem- vaksācija reizi mēnesī 15 euro, frizieris reizi trīs mēnešos - ap 10 euro, jo aplīdzinu tikai galiņus. Manikīrs/pedikīrs - mājās, pašai ir lampa, daudz gēla lakas, esmu iemācījusies uztaisīt ļoti skaistu manikīru - gan francīti, gan dažādus dizainus. Kopjošo kosmētiku pērku labu, bet ne obligāti ļoti dārgu. Sejas krēms - līdz 20 euro, micelārais - ap 5 euro, kosmētikas noņēmējs - ap 4 euro (Loreal, dievīgs), mazgāšanas želeja - ap 10 euro. Tas viss man pietiek uz 3-4 mēnešiem. Dekoratīvo gan patīk pirkt gan no dārgā gala - tonālais, korektors, lūpu krāsas,sārtums -MAC, lūpu krāsas, spīdumi Clinique, pūderis, acu zīmulis Lancome, Estee lauder, gan lētā - tuša no Loreal, tonālais Bourjois, spīdums NYX. Bet tie produkti man nebeidzas pat gadu, varbūt divus. Neatceros, kad būtu kaut ko izlietojusi, drīzāk man vienkārši apnīk kāds produkts un tad metu to ārā. (t)
02.11.2016 09:42 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Vot saki ko gribi,bet es ka virietis varu pateikt ka sii tevis nosaukta meitene man konkreti liekas neglita

Te nu man jāpiekrīt. Ja ne gluži neglīta, bet arī ne smuka. Pat ne vidusmēra. Dodu 4/10
Nav ne smuka seja, ne augums. Starp neglītu un vidēju viņa ir.
Ļoti slikts piemērs:-D
02.11.2016 12:00 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Nav ne smuka seja, ne augums. Starp neglītu un vidēju viņa ir.
Ļoti slikts piemērs:-D

Šo izprintē un pakarini uz sienas. Un nākamreiz, kad rokas niezēs uzrakstīt par meitenēm, ka viņas ir kā fūrijas, kas apvaino visu, kas kustās un nekustās, atceries paša glaimojošos vārdus ;)
Vīrieši, bļin, atradušies
02.11.2016 12:45 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
meksikanka ??? Es izteicu savas domas par likto piemēru, kur viena uzskata, ka izskatās labi. Darām tā: Tu pajautā savam vīrietim vai viņam tā sieviete liekas pievilcīga. Es garantēju, ka neliksies gan! Gaumes ir dažādas, bet nu šajā gadījumā retais to sievieti par skaistu nosauks + vidēji skaista arī nav. Protams neglīta arī nav. Kaut kas starp vidēju un neglītu.
Izskatu var mainīt, bet ne visos gadījumos tas ir iespējams tik ļoti lai kļūtu par glītu. Šajā gadījumā ja viņa papūlētos tad varētu kļūt par vidēji skaistu. Bet tā no dabas viņai diemžēl nekas nav dots...
..............
Man bieži vien tiek pārmests, ka es vispārinu. Es savā komentārā personiski izteicos vienīgi par doto sievieti, ne visām. Bet tu gan kaut kā daudzskaitlī raksti...samisējās tev?
Vīrieši, bļin, atradušies

Ko tad man būtu jāsaka? ''Sievietes, bļin, atradušās''? Es tev ''neuzbraucu augumā'' (ja vien tu neesi tā krieviete), bet ko tu dari? Ko daudzas no jums dara?
Mans ''dīķis'' ir tukš, tavs gan pilns ar akmeņiem;-)
...............
Un nobeigumā: Vismaz es nerakstu par sievietēm sliktu, savas oponentes nelamāju/neapvainoju. Bet ko tu un vel dažas darāt? Šis ir tikai viens no daudziem taviem komentāriem, kas ir vērsti pret mani un citiem. Es saprastu ja būtu iemesls, bet tāds nav...es korekti izsakos. Tu tā varētu rakstīt ja būtu nolamājis sievietes par neglītiem briesmoņiem vai ko tamlīdzīgu, bet tā nav...tā vietā tu mani te nolamā par to, ka es izsaku savas (un šajā gadījumā vairākuma) domas par konkrētas sievietes ārējo izskatu. Un piedevām ne jau es šo piemēru iedevu, bet gan viena cosmiete, kas stādīja viņu kā labu piemēru, lai gan nekā laba tur nav, ko atzina arī viena cosmiete -sieviete. diezin kāpēc tad tu viņu nenolamā, ka viņa tā izteicās, ka šī persona ir slikts piemērs?:-D
02.11.2016 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits