Nekad tā īsti neesmu skaitījusi, rēķinājusi. Ja kaut kas beidzas, tad pērku. Ja nav naudas, tad nepērku.:-D
No tādiem regulāriem izdevumiem- vaksācija reizi mēnesī 15 euro, frizieris reizi trīs mēnešos - ap 10 euro, jo aplīdzinu tikai galiņus. Manikīrs/pedikīrs - mājās, pašai ir lampa, daudz gēla lakas, esmu iemācījusies uztaisīt ļoti skaistu manikīru - gan francīti, gan dažādus dizainus. Kopjošo kosmētiku pērku labu, bet ne obligāti ļoti dārgu. Sejas krēms - līdz 20 euro, micelārais - ap 5 euro, kosmētikas noņēmējs - ap 4 euro (Loreal, dievīgs), mazgāšanas želeja - ap 10 euro. Tas viss man pietiek uz 3-4 mēnešiem. Dekoratīvo gan patīk pirkt gan no dārgā gala - tonālais, korektors, lūpu krāsas,sārtums -MAC, lūpu krāsas, spīdumi Clinique, pūderis, acu zīmulis Lancome, Estee lauder, gan lētā - tuša no Loreal, tonālais Bourjois, spīdums NYX. Bet tie produkti man nebeidzas pat gadu, varbūt divus. Neatceros, kad būtu kaut ko izlietojusi, drīzāk man vienkārši apnīk kāds produkts un tad metu to ārā. (t)