Nu es teiktu, ka tādi 50 eiro mēnesī ir tāda vidējā summa. Ir mēneši kad sanāk mazāk - pārdesmit eiro, ir mēneši, kad aiziet vairāk, līdz pat simtam. Te gan jāsaka, ka dekoratīvā kosmētika man tērējas ļoti lēni. Bet kopjošā "iet uz urā". Un man nav un nekad nav bijusi problemātiska sejas āda. Un es neapmeklēju kosmetologu. Taču visādi matu kopšanas rituāli, maskas, balzāmi, ēlļās pirms un pēc mazgāšanas - jo mati man gan ir problemātiski. Visādi toniki un losjoni, attīroši produkti, ko citas lieto tikai sejai man iziet ķermenim - jo man rokām ir problemātiskā āda - tās mazās pumpiņas, iedzimtai ādas defekts, zinu, ka daudziem šāda nelaime, bet ja esmu atradusi veidu ar to cīnīties, nespēju atteikties. Visādas sildošas, mitrinošas, barojošas gēla, plēvīšu vai auduma maskas, krēmi sejai. Epilāciju un depilžaciju taisu pati. Nagi man pašai aug perfekti, ja vien pietiek vitamīnu + eļļas nagiem un kutikulai. Bieži nākas ja ne piekrāsot, tad pietonēt matus noteikti, jo man ir no laika gala tāda matu struktūra tizla, ka ļoti ātri pat profesionālās krāsas mazgājas ātri, keratīnu efekti ātri iziet, bet nespēju ciest nespodrus, nekoptus matus - tātad piekrāsošana reizi-divas mēnesī. UN tā nebūšu es, ja nenopirkšu kaut vienu jaunu aromātu mēnesī. Gan labu, atpazīstamu zīmolu smaržas, gan lētos aromātus no Body Shop'a vai vispār Avona.
Bet nu jā - man ir savi stabili un pietiekoši ienākumi + vīrs nekad nav iebildis, jo viņam no bērnībās ir radies tāds dzelžains priekšstats - sieviete nav iedomājama bez skaistumkopšanas procedūrām, jo māte un mātes māsa jau tajos laiku rūpīgi kopa sevi, pirka kosmētiku, mēģināja visu ko jaunu. Nu līdz ar to viņam tā visa kopšana un sevis lutināšana saistās ar sievišķību. Līdz ar to, ja es kādreiz iededzos izmēģināt kādu jaunu manikīra veidu vai matu pieaudzēšanu (vienu reizi bij man tāds eksperiments), viņš pat atvēl man tam naudiņu.