cik jūs tērējat skaistumam?

Reitings 154
Reģ: 22.08.2015
Vēlos parunāt par skaistumu un izmaksām. Cik jūs mēnesī vidēji tērējat sava skaistuma kopšanai? Te ir domāti gan sejas un ķermeņa kopšanas produkti (krēmi, maskas, toniki, attīrošie līdzekļi utt), gan dekoratīvā kosmētika, gan kosmetoloģiskās procedūras, ja tādas ir.
*
Gribu zināt, cik vidēji sievietes tērē, jo vīrs uzskata, ka tērēju par daudz. Pagaidām strādā tikai viņš, tāpēc naudu jālūdz un jāatskaitās par tēriņiem. Turklāt man ir problemātiska āda (pinnes, poras) un ir nepieciešama īpaša kopšana. Cenšos pēc iespējas minimizēt izmaksas, dekoratīvo kosmētiku nelietoju, taisu mālu maskas, bet tāpat ap 100 -150 eur gadā sanāk kopā. Parasti sapērku daudz uzreiz un pietiek ilgam laikam, ja izdala uz 12 mēnešiem tad ap 10 eur sanāk. It kā nav daudz, bet vīrs tāpat pārmet, jo redz viņa bijušā mazgāja seju tikai ar ziepēm, krēmus nelietoja.
*
Kā ir jums, cik jūs tērējat un kāda ir jūsu vīriešu attieksme pret to?
29.10.2016 18:50 |

Reitings 263
Reģ: 20.07.2016
Par uzacīm piekrītu,kràsoju katru nedèłu un tumšiem matiem gaišas nepiestàv.
03.11.2016 17:44 |

Reitings 394
Reģ: 14.07.2012
Nu kaa tas ir nepiestaav? Agraak nez kaapec neviena netaisiija taas melnaas uzacis, nesaprotu kas taa par jaunu stulbu modi :D Andželīnai Dzolijai arī ir tumsi mati un dabīgas nepārkrāsotas uzacis un viņa izskataas lieliski. Bet nu ja jau jums patiik but putnubiedeekliem, man jau nav zeeel :D
03.11.2016 17:48 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Nu bet vai tad uzacu krāsa nav atkarīga no tā vai ir tumši mati? Piemēram man ir tumši mati, tumšas uzacis, pat liekas apmatojums tumšs.
Kamēr māsai ir gaišas uzacis, gaiši brūni mati, un arī apmatojums ir gaišs.
Man nav kautkā nācies redzēt dabīgu blondīni ar tumšiem pārējiem matiem, un otrādi. Tā teikt daba visu nosaka līdzsvarā. Bet nu varbūt kļūdos, speciāli neesmu pētījis.
Bet nu tādus brīnumus, ka vispār bez uzacīm arī neesmu manījis.
03.11.2016 18:32 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
diskusija par to, cik vidēji sieviete tērē skaidtumam ir aizgājusi diskusijā par to, kas MAN patīk, kas MAN nepatīk :D protams, par to arī var parunāt, bet tam nav jēgas, nevienu cacu neizmācīsiet, ja viņai patika tumšas tetovētas uzacis, tad patiks arī turpmāk.
03.11.2016 18:35 |

Reitings 2861
Nu bet vai tad uzacu krāsa nav atkarīga no tā vai ir tumši mati?

man šķiet, ka ir, bet ir daudzas meitenes, kas krāso matus un melni mati+blondas uzacis arī neizskatās līdzsvarā.
03.11.2016 18:36 |

Reitings 1321
Reģ: 03.11.2015
Likteņa Vēstnesi, jā, cilvēkiem ar blondiem matiem arī uzacis parasti ir gaišas. Dažreiz tik gaišas, ka no tālumā tās neredz, paskats ir vienkārši slimīgs.
03.11.2016 18:39 |

Reitings 901
Reģ: 17.03.2016
esmu dabīga rudmate un manas dabīgās uzacis nevar redzēt. tikai tad, ja saule spīd virsū un pat tad, maza līnija parādās. un bez uzacīm izskatos slima, man vēl lieli maisiņi zem acīm, tad nu skats nav no tiem labākajiem. tad jau man vieglāk uzacis iezīmēt un justies labāk par sevi un neviens nejautās vai man viss ok :D
03.11.2016 18:45 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Es esmu no tiem cilvēkiem kam ir dabīgi tumši brūni mati, bet uzacu matiņi ir gaiši + nav biezas un cauri spīd vēl bālā āda. :D Tpc nākas vien ietonēt drusku tumšākas. :-)
03.11.2016 19:05 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Man nav kautkā nācies redzēt dabīgu blondīni ar tumšiem pārējiem matiem
Nu man tieši tā arī ir, mati dabīgi ļoti gaiši (latvijas pelēkais, kas vasarā izbalo par 2-3 toņiem), bet uzacis, skropstas tumši pelēkbrūnas. Lai gan ķermeņa apmatojums arī ļoti gaišs. Kombinācijas var būt miljoniem.
03.11.2016 19:09 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Zinu, ka sievietes krāso skropstas. Priekš uzacīm nav tāda krāsa?
...........
Vnk nu neizskatās labi mākslīgas uzacis...izķēmo seju. Bet nu ko lai jau dara ko grib cilvēki ar savu izskatu. Vienīgi man no malas raugoties liekas diezgan briesmīgi. Pat garie nagi izskatās labāk.
03.11.2016 19:30 |

Reitings 688
Reģ: 19.04.2015
Ja par to bildes rādīšanu bij domāts man, tad es principā netaisos anonīmajā forumā kādam kaut kādas bildes par pierādījumu likt. It īpaši savas! Kādas vēl muļķības cilvēki neidzomās?
04.11.2016 06:43 |

Reitings 1368
Reģ: 04.02.2016
Angelie Jolie arī ir uzacis, nekas tur gaišs nav. Viņai viņas ir skaistas, tas ka ir meistari kas sačakarē un uztaisa par ķēmu ir cits stāsts, bet tas nenozīmē, ka rezultātu nevar panākt maksimāli dabisku.
Meistarei kuru es esmu noskatījusi ir uzacis ar mikropigmentāciju, nu ļoti koptas izskatās un nekādi tur melnus klekšus nevar savilkt, un ir senas bildes kad bija bez, nu var redzēt ka uzacis sejas izteiksmē daudz ko maina.
04.11.2016 08:09 |

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009
Es tērēju ļoti, ļoti maz, kopjošā kosmētika man iet gadu (pieniņš,losjons), krēmi - pusgadu (ziemai un vasarai), turu ledusskapī :)
Visu pierakstu kopš 2012. gada tāpēc zinu summas.
Dekoratīvo kosmētiku pērku ļoti reti un lēto, paeksperimentēt, dārgākus produktus parasti mamma uzdāvina, jo viņai daudz svarīgāk ir izskatīties skaistai, bet tuša man tapāt paliek OK pusgadu, tāpēc, ja pat visu pirktu pati, vienalga būtu kāds simtnieks gadā :) Parasti arī krēmus mamma no ceļojumiem man atved, un, galvenais, tikai vienu reizi nederēja, tāpēc tagad ir tā, ka man ir 3 krēmi un pirmo reizi nopirku, jo gribēju vēl vienu. Smaržas pati nopirku sev vairākus gadus atpakaļ, jo es parasti pasaku, ko man dāvināt, lai nedāvinātu štruntus, tāpēc katru gadu saņēmu, un man ir kādas 5, jo lietoju labi ja reizi nedēļā, laikam jāmet pārpalikumi ārā :)
Man pašai patīk pirkt tika lūpu balzamus, bet nesen izlasīju pētījumu, ka visu laiku lietojot balzāmu, tauku līdzsvars mainās un lūpas sausinās ātrāk.... Būs jāatmet šī štelle.
Tātad, tēriņi:
2012. gads: 101.40 EUR gadā (pārrēķināju no latiem).
2013. gads: 30.66 EUR gadā (bet šķiet, neierakstīju kaut ko ceļojumā nopirktu, jo tur man ir cita ailītē).
2014. gads: 36.00 EUR (pati brīnos).
2015. gads: 72.37 EUR.
2016. gads (līdz novembrim): 67.97 EUR.
Bet šampūnus, zobu pastas, dezodorantus pieskaitu pie higiēnas precēm.
Frizierim laukos tērēju 5 EUR pusgadā, jo man tagad ir pagari mati un neko daudz negriežu nost.
Man vienu reizi bija aizdomas, ka no manikīres dabūju vienu dranķi, draudzene dabūja gan, pie tam vidējā salonā, Rīgas centrā, tāpēc neeju uz saloniem vairs.... vispār, agrāk, kad gāju, bija vēl papildus pozīcija, kādi maksimums 100 LS gadā, tad vēl bija lati, jo bija dažreiz gēla nagi vai manikīrs un uzacis, bet man uzacis patīk krāsot pašai, jo no dabas gaišas nav un atliek tikai drusciņ ietonēt :)).
Kosmētikas daudz, bet dārgu nelietoju, mēģinu atrast normālus produktus no lētā gala, bet problēmu ar ādu nav.
Pašai šķiet, ka tērēju tagad ļoti maz, hobijiem sanāk daudz vairāk.
05.11.2016 12:27 |

Reitings 134
Reģ: 11.10.2010
Sākumā izlasīju un domāju: Okey... Normāla summa!
Bet tad es sāku domāt, ko pati lietoju un ņemu vērā savu problemātisko ādu tad... Jā, summa ir maza! :D :) Tākā, lai nesūdzās... Ja negrib sev blakus redzēt briesmoni ar šausmīgu sejas ādu.
05.11.2016 13:14 |

Reitings 6
Reģ: 05.04.2016
Uzskatu, ka tonālais krēms, tuša, grima bāze ir lietas, kurām naudu nav jāžēlo, jo tas ir laba grima pamats. Bet kopumā mēnesī varu skaistumam iztērēt no 5 līz 10 EUR.
http://whitepeoniess.blogspot.com/
06.11.2016 00:16 |

Reitings 2861
pavasarīte :o kā tu tā visu tik detalizēti pieraksti? es gribu apgūt šādu disciplīnu
06.11.2016 01:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits