Es tērēju ļoti, ļoti maz, kopjošā kosmētika man iet gadu (pieniņš,losjons), krēmi - pusgadu (ziemai un vasarai), turu ledusskapī :)
Visu pierakstu kopš 2012. gada tāpēc zinu summas.
Dekoratīvo kosmētiku pērku ļoti reti un lēto, paeksperimentēt, dārgākus produktus parasti mamma uzdāvina, jo viņai daudz svarīgāk ir izskatīties skaistai, bet tuša man tapāt paliek OK pusgadu, tāpēc, ja pat visu pirktu pati, vienalga būtu kāds simtnieks gadā :) Parasti arī krēmus mamma no ceļojumiem man atved, un, galvenais, tikai vienu reizi nederēja, tāpēc tagad ir tā, ka man ir 3 krēmi un pirmo reizi nopirku, jo gribēju vēl vienu. Smaržas pati nopirku sev vairākus gadus atpakaļ, jo es parasti pasaku, ko man dāvināt, lai nedāvinātu štruntus, tāpēc katru gadu saņēmu, un man ir kādas 5, jo lietoju labi ja reizi nedēļā, laikam jāmet pārpalikumi ārā :)
Man pašai patīk pirkt tika lūpu balzamus, bet nesen izlasīju pētījumu, ka visu laiku lietojot balzāmu, tauku līdzsvars mainās un lūpas sausinās ātrāk.... Būs jāatmet šī štelle.
Tātad, tēriņi:
2012. gads: 101.40 EUR gadā (pārrēķināju no latiem).
2013. gads: 30.66 EUR gadā (bet šķiet, neierakstīju kaut ko ceļojumā nopirktu, jo tur man ir cita ailītē).
2014. gads: 36.00 EUR (pati brīnos).
2015. gads: 72.37 EUR.
2016. gads (līdz novembrim): 67.97 EUR.
Bet šampūnus, zobu pastas, dezodorantus pieskaitu pie higiēnas precēm.
Frizierim laukos tērēju 5 EUR pusgadā, jo man tagad ir pagari mati un neko daudz negriežu nost.
Man vienu reizi bija aizdomas, ka no manikīres dabūju vienu dranķi, draudzene dabūja gan, pie tam vidējā salonā, Rīgas centrā, tāpēc neeju uz saloniem vairs.... vispār, agrāk, kad gāju, bija vēl papildus pozīcija, kādi maksimums 100 LS gadā, tad vēl bija lati, jo bija dažreiz gēla nagi vai manikīrs un uzacis, bet man uzacis patīk krāsot pašai, jo no dabas gaišas nav un atliek tikai drusciņ ietonēt :)).
Kosmētikas daudz, bet dārgu nelietoju, mēģinu atrast normālus produktus no lētā gala, bet problēmu ar ādu nav.
Pašai šķiet, ka tērēju tagad ļoti maz, hobijiem sanāk daudz vairāk.