Ziile-Man veel tagad praataa gadijums ar piiraadziniem!Es veel toreiz taa centos-necepu ar cukas galu,jo darbaa ir vairaaki cilveeki ,kuri cuukgalu neeed!
Runaajot paar maaju un dizainu-arii gadijaas dzirdeet negatiivu attieksmi no taas pasas kultuuras cilveeka-maaja tik nabadziigi izskatoties,bet es tacu varot atlauties loti daudz,kaapeec es nepeerkot modernas meebeles no IKEA,bet veel joprojaam vecmodiigas meebeles(mums vairaakas meebeles ir skandinaavu koka-nu taads 60 gadu stilins).
Manai amerikanu radiniecei loti patiik ,ka vinai pasaka uzreiz godiigi par apgeerbu-parasti pirmo padomu prasa savam viiram , manam ,un tad man ir taa tresaa teiksana!Pasai man loti patiik dzirdeet kritiku no savas 15 gadus vecaas radinieciites,kura loti interesanti saskata kopskatu!Sii meiteniite man ir liela padomdeveeja.Biezi konsulteejos ar savu draudzeni,kuru dziivee nekad neesmu redzeejusi-sarunaajamies skype.
Man noteikti vieglaak ir uztvert svesa cilveeka domas,kurs viss iespeejams, pateiks to kritiku nedomaajot par to -apvainos ,neapvainos,bet pateiks tiesi!
Visvairaak tiesums man patiik,ja runaa par manaam gleznaam-loti nepatiik glaimi!