Nu, es jau te esmu minējusi - man ir šādas tādas problēmas ar veselību, man ir pat grupa. Un reiz, pie slimības saasinājuma braucot no slimnīcas jūtos tik slikti, ka nu nevarēju nostāvēt kājās, vīra blakus nebija, lai varētu aizvest, radiem zvanīt negribēju, negribēju, lai zin, ka apslimu . Iesēdos troļļukā un braucu uz staciju. Troļļuks pārpildīts, tas bij ap 5-6 vakarā, gan jaunieši, gan pieaugušie, gan protams vecie neapmierinātie tantuki. Sēžu pie pirmajām durvīm, bet pa pēdējām ienāk tantuks, iet cauri visam troļļukam pukstot par bezkaunīgiem jauniešiem utt, bet braukt augumā kādam konkrēti neuzdrošinās - tur pārsvarā puišu un jauniešu bari, saprot, ka drīzāk vēl pati atrausies. Tiek līdz manīm - es bāli zaļa, izdilusi, pat sēžot pieturos, šī man klup krāgā, var teikt. Parādu apliecību un saku lai atšujās. Tā sāk kaunināt pa visu troļļuku - apliecības sapērk, bet nu jā, kas ta mums, mēs vecie slimie pastāvēsim utt. Un pie visiem apkārtējiem tantukiem vēršas, tantuki atskatās uz manis, lai redzētu bezkaunīgu jaunieti. Parādu fuck visiem un paziņoju, ka lai arī man slikti, bet pēdējos spēkus gan savākšu lai šo aizvertu. Tad kāds džeks mani aizstāvēja, teica, lai pati nomierinās.
(e)
Bet jā, es uzskatu, ka tie penži ir reāli bezkaunīgi, nesaprot, ka tas no skata budīgs vīrietis var būt pārstrādājies, tā jaunā sieviete var būt gaidībās, bet vēl kāds slims un vārgs. Nē, pienākās tikai viņām sēdvieta. Es ar tikai par to, lai vai nu iedalītu viņiem laiku tiem bezmaksas braucieniem, vai arī vienkārši iedalītu tikai noteiktu skaitu braucienu mēnesī, nevis vizinās cik tīk, arī tajos laikos, kad cilvēki masveidā uz/no darba brauc.