amor90_la, es dzīvoju Purvciemā, nav tas drošākais rajons, bet tomēr neviens pakaļ nevazājas, un pie kāpņutelpas negaida. Bet ir bijis gadījums, kad narkomāns sekoja mājās.
Visādi citādi es pēc tā adrenalīna nealkstu. Ir paniskas bailesno augstuma, bet margām netuvojos, un zinu, ka nekas mani tur nepievilks. Man ir daudz baiļu, kā rezultātā vislabāk jūtos ma'jās, vai vistuvāko draugu mazā kompānija, drošā jau pazīstamā vidē utt. Nepatīk piedzīvojumi, pārmaiņas.
TalisQualis, darba nav, studēju. Studijas itkā apmierina, nav tā sajūta, ka jā šis ir man īstais, bet nav arī tā, ka studijas liekas bezjēdzīgas. Tā kā studēju psiholoģiju, tas šķiet, ka ar katru lekciju iepazīstu sevi un pārojos aizvien labāk. Bet tik un tā bieži sevi neizprotu, kā piemēram tagad. Konkrētu mērķu pagaidām nav. Zinu ka vēlos atrast darbu, un vairāk laiku veltīt studijām, citādāk šķiet ka visu dienu bezjēdzīgi nobumbulēju.
ToBeinspired, es neteiktu ka man pietrūkst uzmanības. Esmu izteikt introverts, nepatīk, ja man pievērš lieki uzmanību. Labāk patīk visu vērot no malas.
1dollar, ļoti nelaimīga neesmu. Uznāk fāzes, kad šķiet ka viss ir galīgā dirsā, bet saņemu sevi rokās un dzīvoju tālāk. Neteiktu ka esmu depresīva.