Oficiāli tas nedrīkstētu tā būt, bet jā, arī tādu iemeslu dēļ var nepieņemt. Protams ir izņēmumi, kā modelēšana, darbs ar cilvēkiem klātienē utt. Ja cilvēks jutīsies neērti dēļ tā vai novērsīs uzmanību, tad tas var traucēt.
Nu ir profesijas, kur ir svarīgi atstāt uz potenciālo klientu/sadarbības partneri pēc iespējas labāku iespaidu, arī vizuāli tiek meklēti ļoti nevainojama izskata cilvēki...bet parastos darbos gan tam nevajadzētu būt iemeslam nepieņemt darbinieku.
Ja tas ir tikai vizuaals defekts, nevajadzeetu nepienjemt, ja vien netaisies par modeli vai ko taadu. Bet ja tu taa deelj normaali neredzi, tad droshi vien, ka var nepienjemt.
Tev kāds tiešā tekstā pateica, ka tevi nepieņem dēļ šķielēšanas? Darba devējs varbūt pats jūtas neerti runājot ar tevi, tāpēc arī nepieņem. Viņam būtu grūti ar tevi komunicēt un sniegt nepieciešamo informāciju, kas sarežģītu arī viņam darbu. Tie ir muļķīgi aizspriedumi, bet tā tas ir.
Mikimause, darbu atrod vīrieši ar alus vēderu, resnas dāmas, kungi ar pliku pļešku, meitenes ar dramatiski pumpainu seju utml. Galu galā, normāls darba devējs skatās uz to, ko tas darbinieks var izdarīt, nevis cik ļoti daiļš viņš ir.
Esmu diezgan pārliecināta, ka mana spēja runāt, būt par sevi pārliecinātai man vienmēr ir palīdzējusi atrast darbu. Nu neteiktu, ka izskatos slikti, bet kkā protu komunicēt un sevi pārādīt un rezultāts vienmēr ir pozitīvs.;-)
Šaubos, ka tas varētu būt iemesls atteikumam. Pazīstu sievieti, kurai tiešām ir ļoti izteikta šķielēšana, taču viņa ir lielisks darbinieks, ar labu pieredzi, labu izglītību un tika pieņemta atbildīgā amatā kur jākomunicē gan ar parastiem klientiem, gan ar sadarbības partneriem.