Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

āboli

 
Reitings 198
Reģ: 12.04.2016
no laukiem atveda pilnu maisu ar āboliem. apēst noteikti tādu daudzumu nespēju. jautājums, ko darīt ar tiem? kādas receptes?:-)
18.10.2016 12:02 |
 
Reitings 949
Reģ: 03.02.2016
Es parasti spiežu sulu.. Ļoti garšo svaigi spiesta ābolu sula. Kādu burkānu vēl var pievienot (l)
18.10.2016 12:07 |
 
Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Viss ļoti vienkārši, netā meklē receptes,man bija tā pat vesels maiss un nez ko iesākt.
Uztisīju gan karstmaizes, gan ābolu strūdeli, gan vnk apēdām, var sulā, koktēļos u.t.t receptes milzum daudz. :-P
http://www.tvnet.lv/egoiste/receptes/479519-abolu_bums_top_5_abolu_edieni
18.10.2016 12:10 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Sula, ievārījums, kompots, plātsmaizes..
18.10.2016 12:53 |
 
Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Ir ļoti vienkārši ābolu pīrāgi, receptes internetā.
18.10.2016 13:00 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Ābolus realizēju sulā, kārtainās mīklas pīrādziņos, kur iekšā āboli ar cukuru un kanēli, kūkās.
Šo recepti mēģināju pēdējo, baigi labā (l)
http://janaskukas.blogspot.com/2014/08/abolu-siera-kuka-ar-mandelem.html
18.10.2016 14:21 |
 
Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
BaCk ka tu taisi kartainas miklas piradzinus?
18.10.2016 14:23 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
+ žāvēti āboli un ābolu biezenis.
18.10.2016 14:37 |
 
Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
nannerle, ļoti elementāri.
Nopērku kāraino mīklu - pērku to paciņu, kur 4 plāksnītes iepakojumā, tad sanāk 8 pīrādziņi.
Sagriežu 2 ābolus smalkos salmiņos, pievienoju cukuru un kanēli, visu nedaudz apcepu uz pannas, kamēr āboli paliek mīkstāki un cukurs izveido karameli. Tad šo massu lieku uz kārtainās mīklas un loku ciet. Garšo ļoti ļoti labi (l)
18.10.2016 14:45 |
 
Reitings 1197
Reģ: 23.03.2012
viss genialais ir vienkarss sava butiba. :) mils paldies!
18.10.2016 15:00 |
 
Reitings 1611
Reģ: 26.01.2016
18.10.2016 15:09 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Iesaku pagatavot ābolu strūdeli (l)
18.10.2016 15:13 |
 
10 gadi
Reitings 591
Reģ: 29.01.2009
Var sakaltēt.
Vai sulu pasterizēt. Ziemā garšīgi.
18.10.2016 15:29 |
 
Reitings 515
Reģ: 01.01.2013
Man arī mājās daudz ābolu un pēdējo mēnesi vispār pārtieku pamatā tikai no āboliem dažādos veidos :D Diemžēl svaru gan tādā veidā neizdodas zaudēt. Varu padalīties ar vienu sevis iecienītu recepti. Vienkārša un ātri pagatavojama - ābolu plācenīši.
Sagriežu pāris ābolus gabaliņos (izņemu serdi, bet pat nemizoju). Tā kā man ir slinkums rīvēt, tad vienkārši sablenderēju tos ābolus kopā ar vienu olu un vienu banānu (saldumam). Sanāk tāda putriņa - pievienoju kanēli, vaniļas cukuru un nedaudz pilngraudu miltu un cepu kā pankūciņas. Ātri, vienkārši un, manuprāt, pietiekami veselīgi. Cukuru klāt nelieku, jo parasti ēdu ar medu vai kādu ievārījumu + masā ir viens banāns, tā ka man salduma pietiek. :)
Vēl viena ideja, kur likt lielu ābolu daudzumu, ir sakaltēt ziemai. Pati neesmu vēl mēģinājusi, bet skatoties, cik man vēl ir tie āboli, domāju, ka tuvākajās dienās tam pieķeršos. Man garšo kaltēti āboli, reti sanāk dabūt, varētu tad tagad mēģināt pati sakaltēt, jo žēl laist postā to daudzumu savējo ābolu.
18.10.2016 19:33 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!