Hilarija varētu sākt karu ar Krieviju dēļ kiberuzbrukumiem, kam nav pierādījumu?

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Tāpat, kā Amerika tika Irākā bez pierādījumiem, tagad Hilarija apgalvo, ka varētu sākt karu pret Krieviju dēļ baumām, ka kibernoziegumus, kuros atklājās arī viņas neadekvātā rīcība, ir vainīga Krievija. Atkal bez pierādījumiem.
Amerikāņu militārās bāzes ir visapkārt Krievijai, bet Krievija tiek uzstatīta par agresoru...
https://www.youtube.com/watch?v=8Ahr0-KpvLM
Hilarija ir apgalvojusi, ja kļūs par prezidentu, tad sāks karu ar Irānu.
https://www.youtube.com/watch?v=wUOTTp2uwWI
Tagad Amerika uzbrūk arī Jemenai.
https://www.youtube.com/watch?v=PymeLj8ROng
17.10.2016 12:54 |

Reitings 3647
Raven, tu taču esi vienkārši fenomenāla dura!

Un tu esi rupja. Pieklājību mamma neiemācīja?
Starp citu, neesi tā kā dzirdejusi visas viņas runas par ciešu sadarbību ar musulmaņu valstīm situācijas regulēšanā Tuvo Austrumu konfliktos?

Viņa maina savas domas tik bieži, ka viņā klausīties nav jēgas. Viņas viedoklis mainās atkarībā no tā, kas tajā brīdi sabiedrībā ir populārs.
Un ko tad tagad dara Amerika Jemenā?
Kā saprotu, vairums cosmo lietotāju ir par TTIP un CETA?
17.10.2016 23:22 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Ok, es esmu rupja, bet tu joprojām esi dura.
17.10.2016 23:28 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Kas attiecas uz TTIP un CETA, tad par šīm vienošanām var runāt tikai politiski-ekonomiskās trillemas kontekstā (skat. bilde), bet ar Hilarijas kanditatūru tam ir visai vājš sakars.
17.10.2016 23:42 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Oho, NB, bruukjee muti! Bija veerts te ieluukoties. :D
18.10.2016 00:55 |

Reitings 3647
Ok, es esmu rupja, bet tu joprojām esi dura.

Skaidrs ar tevi - vienmēr jāizmanto personīgi apvainojumi. Tā raksta pieaugusi sieviete?
Amerika netīšām sabombardē slimnīcu Afganistānā, bet tas taču nekas. Viņi tā negribēja, ne? Cik valstīs Amerika ir gāzusi valdības? Viņi pārkāpj citu valstu robežas, itkā viņiem uz to būtu nerakstītas tiesības. Tas tavuprāt ir normāli?
Ja cita valsts rīkotos kā Amerika, viņi tiktu uzskatīti par teroristiem. Ja tagad Ķīna sāktu celt militārās bāzes pie ASV robežas, vai Amerika mierīgi noskatītos?
Kas attiecas uz TTIP un CETA, tad par šīm vienošanām var runāt tikai politiski-ekonomiskās trillemas kontekstā (skat. bilde), bet ar Hilarijas kanditatūru tam ir visai vājš sakars.

Amerikas korporācijām tas ir vajadzīgs, tātad Hilarijai tas arī būs svarīgi - viņa taču atbalsta korporācijas, jo tās viņai par to maksā.
Es biju par Bērniju Sandersu. Pat tagad viņš turpina aktīvi iesaistīties politikā, lai atbalstītu valsts iedzīvotājus. Nez kāpēc Hilarija, Tramps un Obama ignorē protestus Ziemeļdakotā. Gan Hilarija, gan Tramps ir absolūti briesmīgi kandidāti. Nav brīnums, ka visstiprākais arguments, lai balsotu par šiem kandidātiem ir bailes no otra - nekā pozitīva nav ne vienā, ne otrā kandidātā. Demokrātiem tiek uzspiesta kandidāte, kas pieder korporācijām, maina savu viedokli atkarībā no tā, kas noteiktajā mirklī viņai ir izdevīgi, acis nepamirkšķinot sāktu karu, un republikāņiem vienīgais variants ir Tramps - tur vispār nav vārdu (t).
18.10.2016 01:07 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Ja cita valsts rīkotos kā Amerika, viņi tiktu uzskatīti par teroristiem.

Gruzija, Ukraina... Tur arī amerikāņi, vai tomēr krievi arī ir agresori un Tev uz šo jautājumu būtu laiks paskatīties plašāk par melnbalto skatījumu?
18.10.2016 01:12 |

Reitings 1274
Reģ: 23.09.2012
Gan Krievija, gan ASV ir agresori-valstis, kas visu laiku mērās savā starpā, nesaprotu ko tur nostāties kāda pusē.. Jāmeklē sava pozīcija, ja skatāmies uz sevi kā valsti, tad jādomā, kas mums kā Latvijai mazāk traucējošs un tas arī ir viss..
18.10.2016 08:04 |

Reitings 231
Reģ: 26.05.2015
raven kāpēc Tu ignorē Krievijas uzbrukumus citām valstīm? Tīri intereses pēc, jo mans viedoklis, ka abas lielvalstis ir agresors, un abās lielvalstīs ir pilnīgs čau iekšēji, jā, ir paziņas gan vienā, gan orā malā.
Kas attiecas par kandidātiem, viņi nav tikai 2 - šiem PR krutāks, atsauc atmiņā, kad ZZS reklamēja visās malās Griguli (?) :-D
18.10.2016 10:24 |

Reitings 1584
Reģ: 29.05.2016
Amerika netīšām sabombardē slimnīcu Afganistānā, bet tas taču nekas. Viņi tā negribēja, ne? Cik valstīs Amerika ir gāzusi valdības? Viņi pārkāpj citu valstu robežas, itkā viņiem uz to būtu nerakstītas tiesības. Tas tavuprāt ir normāli?
Ja cita valsts rīkotos kā Amerika, viņi tiktu uzskatīti par teroristiem. Ja tagad Ķīna sāktu celt militārās bāzes pie ASV robežas, vai Amerika mierīgi noskatītos?

Ko dara ASV Sīrijā un ko Krievija? Vai tu zini, ka krievi īpaši nešķiro vai tur ir civiliedzīvotāji vai nē? ASV gan cenšas nemest bumbas tādās vietās. Krievija Sīrijā ir nogalinājusi vairāk civilistus nekā ASV tavā slimnīcā.
..................
Gāzusi valdības? Hm, piemēram? Cik es zinu gāzti diktatori. Tātad tu neesi par demokrātiju? Iesaku painteresēties par kara noziegumiem ko piemēram paveic Sīrijas diktators kuru kvēli aizstāv Krievija. Tātad gāzt no varas tādu masu slepkavu ir slikti?
Un ko tavi krievi Ukrainā darīja? Krievijas snaiperu vienība šāva protestētāju pūlī, kas gribēja gāzt Putina ielikteni.
...................
Par kādām ASV bāzēm iet runa? Tu varbūt nejauc par NATO? Par neatkarīgu valstu militāru savienību, kuras izvietos spēkus savā teritorijā lai pasargātu no ienaidnieka?
..................
Skatos, ka tev ļoti nepatīk ASV un NATO. Tad es tev neattapīgajai paskaidrošu: Šādas bāzes tiek plānotas tikai pēc Krievijas agresijas pazīmēm pēdējo gadu laikā!
Ak jā tu jau aizmirsi pieminēt, ka Krievija pirms NATO ieceres savus spēkus Rietumu apgabalā palielināja + Atomieročus Kēnigsbergā.
..................
Visi NATO darbības ir pretreakcija Krievijas darbībām nevis otrādi!
P.S. Interesantākais ir, ka Krievijā tos, kas runā un raksta tā kā tu sauc par lojāliem pilsoņiem, bet domājošos kas domā kā es rakstu sauc par nodevējiem un met cietumā vai pat novāc.
Iesaku tev painteresēties par to, ka par vnk Like soc.portālā tevi var iemest cietumā uz gadiem!!!
18.10.2016 12:47 |

Reitings 1584
Atcerējos...tev mīļš temats ir karabāzes. Vai tu zini, ka ukraiņi negribēja vairāk krievu jūras kara bāzi Krimā? Tas bija no viens no iemesliem kāpēc tavējie okupēja svešas valsts teritoriju. Tagad nosauc ASV kad ir tā pat darījusi lai savu kara bāzi izveidotu...
Tā kā prātiņ nāc mājās!
18.10.2016 12:51 |

Reitings 500
Reģ: 03.03.2014
Sāksim ar to, ka tas ir vairāk kā muļķīgi teikt, ka viena vara ir labāka nekā otra, jo otra nogalinājusi mazāk cilvēkus savam labumam.
18.10.2016 12:56 |

Reitings 77
Reģ: 25.11.2015
Gruzija, Ukraina... Tur arī amerikāņi, vai tomēr krievi arī ir agresori un Tev uz šo jautājumu būtu laiks paskatīties plašāk par melnbalto skatījumu?

Esmu dzirdējusi viedokli no latviešu krieviem, ka pie Ukrainas situācijas vainojama ASV. Viņuprāt, visi ukraiņi atbalsta Putina politiku, bet ASV sasūta savējos, uzpērk cilvēkus, politiķus (Porošenko it kā esot ASV ieliktenis), lai uzsāktu karu ar Krieviju. Maidans, viņuprāt, arī bija inscinēts no ASV puses, lai uzsāktu šo kara stāvokli, un Malaizijas lidmašīnu, protams, nogāza Ukraina ar ASV palīdzību.
Es šim viedoklim nepiekrītu, protams, tikai saku, ka tiešām daudzi uzskata, ka tur IR amerikāņi pie vainas, bet Krievija patiesībā visiem patīkot.
18.10.2016 12:57 |

Reitings 500
Cilvēki salasās skaļāk kliedzošos virsrakstus un tik brūķē muti.
18.10.2016 12:57 |

Reitings 3647

Loģiski, ka krievi arī ir agresori, bet Amerikas līmeni viņiem vēl ilgi nesasniegt. Amerika ir gāzusi valdības ne tikai Tuvajos Austrumos, bet arī Dienvidamerikā. Viņi bez pierādījumiem iebruka Irākā un nogalināja tūkstošiem nevainīgu cilvēku.
18.10.2016 13:01 |

Reitings 77
Reģ: 25.11.2015
Lai gan esmu tajā bariņā "pret Krieviju", es neatbalstu tādu ASV glorificēšanu, kādu veic LV. Tomēr jāskatās uz lietām ar vēsāku prātu. Sīrijā pirms ASV iebrukšanas bija labāka situācija. ASV nebija tiesību iebrukt un veidot savu kārtību, tas robežojas ar Krievijas iebrukumu Ukrainā. Nevienai valstij nevajadzētu izplatīt savu kārtību citur, ja mēs gribam mieru, bet, protams, tāda situācija nav reāla.
18.10.2016 13:01 |

Reitings 1584
martaxoxo
prese ko citu stāsta par to patikšanu :D Un tā kā man ir mazliet bijusi iespēja komunicēt ar ukraiņiem interneta vidē tad varu teikt, ka kādi 80% ir pēc iebrukuma ļoti ļoti naidīgi noskaņoti pret Krieviju. Pirms tam diezgan pozitīvi.
Sāksim ar to, ka tas ir vairāk kā muļķīgi teikt, ka viena vara ir labāka nekā otra, jo otra nogalinājusi mazāk cilvēkus savam labumam.

Tātad tu apgalvo, ka ASV ir tikpat slikta, kā Krievija? Lai tā būtu, bet zini, ka atšķirībā no krieviem amerikāņus krietni labāk ieredz tajās zemēs kur viņi karo. Diezin kāpēc, ja reiz tu apgalvo, ka abi ir vienādi...
18.10.2016 13:03 |

Reitings 1584
Lai gan esmu tajā bariņā "pret Krieviju", es neatbalstu tādu ASV glorificēšanu, kādu veic LV. Tomēr jāskatās uz lietām ar vēsāku prātu. Sīrijā pirms ASV iebrukšanas bija labāka situācija. ASV nebija tiesību iebrukt un veidot savu kārtību, tas robežojas ar Krievijas iebrukumu Ukrainā. Nevienai valstij nevajadzētu izplatīt savu kārtību citur, ja mēs gribam mieru, bet, protams, tāda situācija nav reāla.

1) Kad esmu glorificējis ASV? Es vairākas reizes esmu uzsvēris, ka man nesimpatizē šī valsts, bet reizē es arī domāju loģiski un saprotu, ka ja nebūtu ASV tad nosacītais miers pasaulē būtu trauslāks.
ASV ir militārs spēks ar kuru jārēķinās visiem, grib to vai nē.
2) Labāk? Tu zini, ka Sīrijas režīms slepkavoja katru dienu savu tautu?
18.10.2016 13:07 |

Reitings 3647
Kas attiecas par kandidātiem, viņi nav tikai 2 - šiem PR krutāks, atsauc atmiņā, kad ZZS reklamēja visās malās Griguli (?) :-D

Tikai realitātē prezidents vienmēr tiek izvēlēts vai nu no demokrātiem, vai republikāņiem, trešās partijas kandidāts nekad nav vinnējis. Ja arī šie kandidāti ir populāri, tad viņi tikai nedaudz ietekmē vēlēšanu rezultātu, bet galu galā uzvar vai nu demokrāts vai republikānis.
18.10.2016 13:07 |

Reitings 1584
Loģiski, ka krievi arī ir agresori, bet Amerikas līmeni viņiem vēl ilgi nesasniegt.

Nesasniegt nekad...amerikāņi palīdz nākt pie varas kaucik demokrātiskam režīmam un aiziet, krievi okupē teritorijas. Tāda ir atšķirība.
18.10.2016 13:09 |

Reitings 500
Likteņa Vēstnesi, Tu esi sagrābis info no mazliet komunicēju uz 80% (..). Es neko neapgalvoju, nevēlos ar tevi konkrēti diskutēt.
Ieteiktu iegūt vairāk informācijas.
18.10.2016 13:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits