Amerika netīšām sabombardē slimnīcu Afganistānā, bet tas taču nekas. Viņi tā negribēja, ne? Cik valstīs Amerika ir gāzusi valdības? Viņi pārkāpj citu valstu robežas, itkā viņiem uz to būtu nerakstītas tiesības. Tas tavuprāt ir normāli?
Ja cita valsts rīkotos kā Amerika, viņi tiktu uzskatīti par teroristiem. Ja tagad Ķīna sāktu celt militārās bāzes pie ASV robežas, vai Amerika mierīgi noskatītos?
Ko dara ASV Sīrijā un ko Krievija? Vai tu zini, ka krievi īpaši nešķiro vai tur ir civiliedzīvotāji vai nē? ASV gan cenšas nemest bumbas tādās vietās. Krievija Sīrijā ir nogalinājusi vairāk civilistus nekā ASV tavā slimnīcā.
..................
Gāzusi valdības? Hm, piemēram? Cik es zinu gāzti diktatori. Tātad tu neesi par demokrātiju? Iesaku painteresēties par kara noziegumiem ko piemēram paveic Sīrijas diktators kuru kvēli aizstāv Krievija. Tātad gāzt no varas tādu masu slepkavu ir slikti?
Un ko tavi krievi Ukrainā darīja? Krievijas snaiperu vienība šāva protestētāju pūlī, kas gribēja gāzt Putina ielikteni.
...................
Par kādām ASV bāzēm iet runa? Tu varbūt nejauc par NATO? Par neatkarīgu valstu militāru savienību, kuras izvietos spēkus
savā teritorijā lai pasargātu no ienaidnieka?
..................
Skatos, ka tev ļoti nepatīk ASV un NATO. Tad es tev neattapīgajai paskaidrošu: Šādas bāzes tiek plānotas tikai pēc Krievijas agresijas pazīmēm pēdējo gadu laikā!
Ak jā tu jau aizmirsi pieminēt, ka Krievija pirms NATO ieceres savus spēkus Rietumu apgabalā palielināja + Atomieročus Kēnigsbergā.
..................
Visi NATO darbības ir pretreakcija Krievijas darbībām nevis otrādi!
P.S. Interesantākais ir, ka Krievijā tos, kas runā un raksta tā kā tu sauc par lojāliem pilsoņiem, bet domājošos kas domā kā es rakstu sauc par nodevējiem un met cietumā vai pat novāc.
Iesaku tev painteresēties par to, ka par vnk Like soc.portālā tevi var iemest cietumā uz gadiem!!!