Paga, paga, es neteicu, ka apsmiet nevar tikai kādas grupas, bet pirmkārt, pirms vispār iesaistījos sarunā ar Robertu, mans viedoklis bija par cilvēku apsmiešanu kā tādu, kas liekas pieaugušā vecumā tiešām skumji.
Liegt iesaistīties kaku mētāšanā vajadzētu nevis Raivja neaizskaramībai, bet jūsu pašcieņai un intelektam. U-ūū!Mana pašcieņa un intelekts mēdz iemigt, kad lasu Raivja tekstus :-P
Patīk, ka meklē intelektu, bet sēdi cosmo.
Robert, labāk ej uzraksti nākamajai meitenei. (Ja tāda vel ir kas nav saņēmusi vēstuli). Patīk, ka meklē intelektu, bet sēdi cosmo.
Uzmanies vecīt, tulīt saņemsi vulgāru, bet pašcieņu neaizskarošu atbildi.
pieaugušu cilvēku forums, nevis mazu bērnu
Blanša, te tomēr ir pieaugušu cilvēku forums, nevis mazu bērnu. Kaut gan prātā ziņā par to var diskutēt.
Situācija klasē.
Kompleksu mākts puisis emocionāli aizskar meitenes, apvaino. Ilgu laiku abas puses mētājas ar apvainojumiem, ..
Ja Raivis no visas sirds salīdzina sevi ar Ronaldo, man tikai prieks. Katram tik labas domas par sevi varētu novēlēt. varbūt tad nenotiktu spalvu spodrinšāna uz citu rēķina.
jebkāda veida apsmiešana ir netaktiska, vienalga, kurš sācis un ka atbilde no saprātīgu meiteņu puses ir daudz nožēlojamāka?