17.10.2016

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
17.10.2016 08:47 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
Baigā stratēģija, sajust kaunu un tad sevi aizstāvēt, meklējot ko otra puse sliktāku pateikusi. Tiešām notīrījāt savu sirdsapziņu? :)
Neviens te garīgo atpalicību neuzstādīja, es minēju versiju par psiholoģiskas dabas problēmām (konkrēti vērtējot to īpatnējo attieksmi pret sievietēm, sliecos domāt par traumu, kas nenozīmē garīgu atpalicību), kā arī norādīju tikai uz to, ko sapratu no Roberta sacītā. Un pat ja pārpratu domāts, ka cilvēks nav pārāk gudrs, tas neko neattaisno. Tad man cits jautājums: sajūtaties labāk sevi realizējot uz mazāk gudru cilvēku rēķina?
Jūsu vecumā būtu tā kā jāsaprot, ka tabu ir ne tikai garīgi slimo, bet arī mazāk skaisto, gudro, bagāto apsmiešana.
17.10.2016 17:35 |

10 gadi
Reitings 2083
Robert, mans pēdējais teikums nebija tev, bet vispārīgi. Ne velti jaunā rindkopā.
17.10.2016 17:38 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Nu gan diskusija...
Wee sevi šeit vienmēr postulējusi kā publisku personu, kam nav nekā slēpjama un ka viņai po, ko domā jebkurš cits, kas nav viņa pati. Ja jau pati raksta FB, tad nekāds noslēpums tas nav un agrāk vai vēlāk tāpat par to uzzinātu. Nevajag te stāstīt, cik privāti un noklusējami tas ir. Hellish, neko sliktu Tu neizdarīji.
Līdzjūtība wee.
17.10.2016 17:39 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Baigā stratēģija, sajust kaunu un tad sevi aizstāvēt, meklējot ko otra puse sliktāku pateikusi. Tiešām notīrījāt savu sirdsapziņu?

Tavuprāt, Raivis drīkst cienījamas foruma lietotājas (dažas no kurām pazīstu personīgi) nosaukt par ... - nerakstīšu rupjības; ja vēlies, pati vari izlasīt -, taču man būtu jāizjūt kauns, ka kariķēju viņa vulgaritāti, rupjību un, iespējams, vardarbīgo dabu?
Starp citu, neesmu izteicis nevienu komentāru par Raivja ārieni. Ja viņš sevi uzskata par Ronaldo līdzinieku, man jau nav žēl. :-)
17.10.2016 17:44 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
virdzinija, vienīgais tā ziņa ir ievietota tā, ka tikai draugi to var redzēt, visi viņas profila apmeklētāji to nevar redzēt.
17.10.2016 17:46 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
es zinu, ka neko sliktu neizdarīju, un tās lielās mēles trinējas parasti slēpjas aiz citiem profiliem un tik dirš virsū pēc tam! cik reižu jau tā nav bijis :D:-D
bet ir ok, tās, kuras mani pazīst, zina kāda es esmu, un neko sliktu nevienam nenovēlu un basta!(e):-D
17.10.2016 17:50 |

10 gadi
Reitings 2083
Es tur saskatīju apsmiešanu, jā, tā ir mana interpretācija, vari nepūlēties skaidrot savus nolūkus.
17.10.2016 17:51 |

Reitings 77
Reģ: 25.11.2015
Baigā stratēģija, sajust kaunu un tad sevi aizstāvēt, meklējot ko otra puse sliktāku pateikusi. Tiešām notīrījāt savu sirdsapziņu?

Nejūtu ne mazāko kaunu vai nožēlu par to, ko esmu izdarījusi, līdz ar ko sirdsapziņu neprasās notīrīt. Bet man ļoti patīk norādīt tev uz tavu absurdo domāšanu:
Neviens te garīgo atpalicību neuzstādīja, es minēju versiju par psiholoģiskas dabas problēmām (konkrēti vērtējot to īpatnējo attieksmi pret sievietēm, sliecos domāt par traumu, kas nenozīmē garīgu atpalicību)

Ja gadījumā tu saki, ka viņš nav psihiski slims, tad psiholoģiskās dabas problēmas tādas kā bērnības traumas, kompleksi, bailes un tamlīdzīgi ir gandrīz katram cilvēkam. Un ko tālāk? Tāpēc, ka Raivim ir kompleksi, viņš var saukt meitenes par neglītām šmarām, bet meitenēm jāklusē? Neiedomājies, ka neglītām šmarām ar sīkajiem knēveļiem arī ir kādi kompleksi, bailes, traumas? Neesmu redzējusi, ka tu kaut ko sliktu būtu pateikusi Raivim par viņa izteikumiem un cosmiešu vārdu, uzvārdu atklāšanu.
17.10.2016 17:52 |

Reitings 77
Tad man cits jautājums: sajūtaties labāk sevi realizējot uz mazāk gudru cilvēku rēķina?

Jā, sajutos labāk, jo man bija smieklīgi meklēt Raivja līdziniekus! :)
17.10.2016 17:55 |

Reitings 82
Reģ: 25.07.2016
Da labi, esmu redzējis vairums cosmo puišus un neviens nav nekāds skaistulis. Būsim reāli, normālam vecim te nav ko darīt. Var sākumā mēģināt koļīt, bet tie kas te atrodas regulāri un cenšas uzburt sev izdomātu rāmīti ap sevi, nav nekādi prinči un pat ne viņu zirgi. Labi, gaumes dažādas, bet man to apstiprinājušas arī cosmo meitenes.
Tā pat kāpēc cepties par kaut kādiem dīvaiņiem, kas tupa sēž mājās un sēj agresiju, lai.... lai arī kāds būtu iemesls. Nav ko likt savas bildes internetā, ja kauns no tām vai raudāsi tiekot apsmiets. Man pilnīgi pie kājas, ja tiktu nopludināts cosmo vai jebkur citur. Tā pat jābūt ļoti kompleksainam, lai ņemtu galvā random cilvēka komentārus internetā. (t)
17.10.2016 17:59 |

Reitings 82
Bet kopumā skrienu pēc popkonra un alus, žēl, ka nokavēju sākumu. ceru uz turpnājumu :D
17.10.2016 18:01 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Būsim reāli, normālam vecim te nav ko darīt.

Ko tad Tu te dari?
17.10.2016 18:02 |

10 gadi
Reitings 2083
Paga, paga, es neteicu, ka apsmiet nevar tikai kādas grupas, bet pirmkārt, pirms vispār iesaistījos sarunā ar Robertu, mans viedoklis bija par cilvēku apsmiešanu kā tādu, kas liekas pieaugušā vecumā tiešām skumji. Pirms izdari secinājumus, izlasi visus tekstus.
Raivim neaizrādu, jo es neņemu tādus murgus vērā. Un par identitāti - kas par to? Pašas tad te cosmo esat izsējušas pavedienus, tad rēķinieties ar sekām. Ja nepatīk sekas, kāda jūtas aizskarta, ejiet uz policiju. Bet taču pamatskolas gājieni ir foršāki - dots pret dotu.
17.10.2016 18:02 |

Reitings 77
mans viedoklis bija par cilvēku apsmiešanu kā tādu, kas liekas pieaugušā vecumā tiešām skumji. Pirms izdari secinājumus, izlasi visus tekstus.

Tev liekas skumji. Man šodien bija smieklīgi. Katram savs, par to tad būsim vienojušās.
Raivim neaizrādu, jo es neņemu tādus murgus vērā. Un par identitāti - kas par to? Pašas tad te cosmo esat izsējušas pavedienus, tad rēķinieties ar sekām. Ja nepatīk sekas, kāda jūtas aizskarta, ejiet uz policiju. Bet taču pamatskolas gājieni ir foršāki - dots pret dotu.

Maini kažoku uz otru pusi? Varu tieši to pašu teikt: Raivja identitāti un bildes šeit visi jau sen bija redzējuši, pats vainīgs, ka izlika pavedienus tā, ka viņu var atkost. Ja viņam kaut kas nepatīk - lūdzu, lai ziņo policijā par mani. ;)
17.10.2016 18:06 |

Reitings 82
Paldies, ka apjautājies. Pirmkārt es jau ar neesmu normāls :) otrkārt es rets viesis. 3. Tikai pieskatu savu princesi :)
17.10.2016 18:08 |

Reitings 77
Ak dievs un šitā sīkā žurka vēl kaut ko dirsa par manu izskatu???? Pati pēc mazgadīgas narkomānes izskatās. Pretīgi

Šīs diskusijas 3lpp. Tas, ka Raivis apsauc Cosmo lietotāju, kas arī man ir zināma, ir ok, tas, ka ielieku kolāžas - vaimandieniņ, kā tā var.
Lai seko savai valodai līdzi, varbūt kolāžas (ja viņam tās nepatika) būs kā mācība. :)
17.10.2016 18:09 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Kopš kura laika Raivis ir kļuvis par neaizskaramo? Uzliekam nimbu viņam un pasludinām par svēto! Kas notiek, viņš jau kuru reizi publiski visas nolamā un apsaukā un iedomājas, ka tam nebūs sekas?! Kā pats saka, "es atvainojos toreiz, ko jūs ceļat to visu atkal augšā?!" Nu redz Raivīt, tu varbūt atvainojies, bet nevajag cerēt, ka tev tapa piedots un aizmirsts!
Par Raivja ārējo izskatu te meitenes iesmej un joko, jo ir jau līdz brošai tā viņa dižošanās, cik viņš redz seksīgs un neatvairām. Nu vai zināt, Ronaldo arī nav nekāds skaistulis, tā, ka Raivim varbūt taisnība - gan jau kaut kāda lieta viņus vieno, abi vienā maisā bāžami.
17.10.2016 18:13 |

10 gadi
Reitings 2083
Ko tu gribēji tikko pateikt, kur bija pretruna? Gribi pierādīt, ka Raivja izgājienus atbalstu? Nē, neņemu vērā. Viņa komentāru periodiskums un saturs, aiz kura saskatu problēmas, mani vienkārši pārsteidza pārējo dalībnieku gājieni, šo spēli nožēlojamo rotaļu turpinot, un gūstot no tā priecīgu garastāvokli. Es domāju, ka pietiks, ko tur vairs, pati esi apmierināta ar to visu.
P.S. Ja tik tiešām nebūtu kaut mazliet kauns, tik kaislīgi nemeklētu manos tekstos vainu. Tas ir tāds paņēmiens. Tieši tāds pats kā atbildēt ar rupjību uz rupjību, jo rūp, ko otrs pasaka.
17.10.2016 18:15 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
vo vo, sado viņai...
17.10.2016 18:19 |

Reitings 490
Reģ: 10.08.2014
Liegt iesaistīties kaku mētāšanā vajadzētu nevis Raivja neaizskaramībai, bet jūsu pašcieņai un intelektam. U-ūū!
17.10.2016 18:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits