Uzzināju patiesību, kuru labāk nebūtu zinājusi

Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
Ar draugu esam kopā 3,5gadus, nesen sākām dzīvot kopīgā dzīvoklī. Vienu vakaru viņš vēlējās nedaudz iedzert. Vēlāk izrādījās, ka viņš vēlējās iedzert drosmei, lai pastāstītu, ka bija man melojis.
Pirms mēs iepazināmies, ziņu, ka viņam ir bijušas daudz sievietes, nekas nopietns, bet ļoti daudzas. Kopš esam kopā, esmu 100% pārliecināta, ka nav krāpis. Apmēram ap to pašu laiku, kad iepazināmies, sadraudzējāmies ar kādu sievieti manā vecumā. Viņa atradās darbā ar klientiem un draugs toreiz kaut ko pajokoja un viņa pienāca parunāt...un tad vēl pāris reizes viņu satikām un sadraudzējāmies. Vismaz man tā šķita... biju jautājusi vai draugam kādreiz kaut kas ar viņu ir bijis, viņš teica ka nē. Pēc gada viņš palīdzēja viņai noīrēt dzīvokli un atrast darbu, jo viņa lūdza palīdzību. Un es naivi domāju, ka tas no labās sirds..
Līdz iereibis pateica, ka bija samelojis un viņam pirms manis ar to sievieti ir bijis sekss 3x, bet gadu pirms mēs sākām draudzēties.
Tagad viņš uz mani dusmojas, jo esmu neapmierināta un man galvā ir tikai viena aina, kā viņi abi gulēja kopā un kad viņš man pieskaras, tad uzreiz iedomājos, ka viņš tā pat pieskārās viņai. Draugs saka, ka nevaru būt dusmīga par to, ko viņš darījis pirms satika mani. Un es arī neesmu dusmīga par to, esmu dusmīga, ka viņa te pat deguna galā ir un viņš viņai palīdz.
Ko jūs darītu?
17.10.2016 06:49 |

Reitings 356
Reģ: 03.10.2013
Laikam neskaidri esmu uzrakstījusi. Nedusmojas par to, ka pirms manis kāda ir bijusi. Lai par to dusmotos ir jābūt īpaši stulbam.
Manas dusmas ir par to, ka meloja, kad pirms 3 gadiem jautāju vai viņam kādreiz ar to meiteni ir bijis kaut kas. Ja toreiz būtu teicis, ka ir bijis, pieņemtu kā faktu un viss. Taču toreiz teica, ka nekas nav bijis un tam arī ticēju. Visu laiku uzskatīju viņu par kā draudzeni, nevis viņa bijušo. Un tagad ne no kā pastāsta šādus jaunumus, jo redziet esot mocījies ar sirdsapziņu, ka toreiz samelojies.
Ja jums būtu tāda situācija, kad kāda laba draudzene, kura spēlētu, ka nekad pirms tam nav tikusies ar jūsu pašreizējo dzīvesbiedru, kurš arī spēlētu un teiktu, ka šo meiteni pirms tam nebūtu pazinis, palīdz aiz labiem nodomiem, izrādītos pirms tam ir bijuši friends with benefits, jūs tiešām nedusmotos par tādu situāciju?
Man tik tiešām ir vienalga cik un kas ir bijis. Kaut ar vīriešiem būtu gulējis...
Neprasu lai žēlotun vai teiktu, ka esmu lose, kā te daža dāma izteicās, prasu ko jūs darītu, ja būtu šādā situācijā?
17.10.2016 17:07 |

Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Hmm, ja jau no zila gaisa pastāsta par to meiteni, tad jau dīvaini gan ir.
Varbūt negrib kaut ko atklāt, vai tā meitene var kko izpaust?
17.10.2016 17:33 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Mazāk rakņāties pa pagātni vajadzētu, kas bijis tas bijis. Gan jau nebija vēl gatavs tev to atklāt, bet šoreiz iespējams,ka neskatoties uz to,ka tas ir sen, tomēr nolēma,ka labāk reiz pa visām reizēm pateikt patiesību. :-)
17.10.2016 20:21 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
ko jūs darītu, ja būtu šādā situācijā?
Es noteikti pajautāju - kāpēc Tu man to stāsti?
17.10.2016 20:26 |

Reitings 790
Reģ: 08.11.2015
man noteikti arī rastos aizdomas, vai tikai kaut kas nav noticis arī salīdzinoši nesen. no sākuma teica, ka nekas nav bijis, beigās tomēr ir.
17.10.2016 21:08 |

Reitings 733
Reģ: 25.02.2016
Jums tieshaam visaam ir pilniigi vienalga par otraas puses pagaatni? :-O vai atkal cosmo garaa visas ir tik pareizas un korektas, ka tik turies :D katram savs, bet man gan interesee kas tur bijis un nebijis senaak... arii tas var daudz ko izteikt par cilveeku. Man nebuutu pienjemama virieshu kaartas mauka vai tads, kursh agraak guleejis ar citiem viirieshiem :D
17.10.2016 21:36 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Līdz zināmai robežai nav vienalga,bet ir lietas kuras labāk negribētu zināt:-) . Pagātne ir pagātne,ja esi gatava pieņemt cilvēku ar viņa pagātni un esi pārliecināta ,ka nekas nespēs mainīt tavas domas, tad protams,kādēļ gan neuzzināt.Taču ne vienmēr cilvēki ir gatavi dzirdēt to,ko paši negrib:-)
17.10.2016 21:53 |

Reitings 1143
Reģ: 06.07.2013
Pēc sīkāka paskaidrojuma labāk saprotu autores pārdzīvojumus.
Ko es darītu? Jautātu kāpēc tieši tagad atzīstas? un vēl - kļūtu aizdomīga.
17.10.2016 23:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits