Sveikas!
Ir lietas, kuras nomoka jau sen... attiecībās jau esam vairāk kā gadu, dzīvojam kopā Rīgā, bet nākam katrs no savas pilsētas.
Galvenā lieta, attiecību jaucējs ir alkohols, kuru mīl mans draugs. Apmēram 2x - 3x mēnesī viņš tā kārtīgi iedzer ar draugiem, ne tā līdz vieglam reibuma, bet līdz komai. Man tas nereāli besī, krīt uz nerviem, jo kad sadzeras, kaut arī viņš ir ar saviem draugiem, viņš man zvana, raksta sms, kuru saturs pārsvarā ir par kaut kādiem mūsu iepriekšējiem kašķiem un viņš to vēl un vēl ceļ augšā.
Agrāk pirms mēs nebijām attiecībās viņš tusējās ar saviem draugiem katru dienu un lietoja alkoholu. Es jau domāju, ka tas viss mainīsies, kad pārvāksimies uz Rīgu un viņš būs tālāk no saviem tusa biedriem, bet tā nav. Viņam Rīgā ar viens tāds ir, pie kura šis mēdz iedzert nedēļas nogalēs, protams, ne katrā.
Attiecību sākumā viņš man teica, lai pakontrolēju viņu, lai aizliedzu dzert, jo tas ne pie kā laba nekad nav novedis. Tagad viņš man pārmet, kad es zvanos, lai nāk mājās utt. Vakar šis aizbrauca uz savu pilsētu uz drauga jubileju, es neko vispār nepārmetu, vakarā sazvanījāmies un šis jau bija pārdzēris jēgu un skaloja man smadzenes, ka es viņam neļauju atpūsties, iedzert, vienmēr apvainojos utt. Es vakar biju pilnīgi mierīga - vispār neko nepārmetu, nezvanījos, bet šis kā vienmēr uzcēla augšā vecos strīdus. Protams, viņš gan jau atkal neko neatcerēsies ko ir man teicis, bet es gan..
Protams es iekšēji stresoju, nevaru aizmigt, ir sirdsklauves, kad šis iet dzert, ne jau tāpēc, ka viņš var nolaist pa kreisi, to viņš čista nedarīs, bet tas ka viņš pārdzer jēgu un notērē naudu, kuras mums nav tik daudz.