VĒRTĪBAS.

Reitings 87
Reģ: 11.04.2016
Sveikas,kādas jūsuprāt ir mūsdienu cilvēka vērtības?:-|
15.10.2016 15:53 |

Reitings 501
Reģ: 06.10.2016
veselā miesā , vesels gars :D vai kā ir teiciens !?
tas liek domāt, ka cilvēks nav 100% atkarīgs no savu smadzeņu darbības. Tā ka vējš ja tur svilpo, tā ir viena lieta
16.10.2016 21:05 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Attiecībā pret Roberta izteikto domu, ja to tā tik demonstratīvi nostāda, ilgtermiņā, protams, lielākā daļa nevēlēsies ne vienu, ne otru, jo vidēji statistikais cilvēks domās tieksies pēc full package, tikai atkarībā pēc pašu mentalitātes saistīsies ar vienu no variantiem īstermiņā, kamēr spēs piesaistīt labāku eksemplāru vai arī turpinās attiecības inerces rezultātā.
Absolūtais vairākums neanalizē otra cilvēka psiholoģisko profilu, lai noteiktu ilgtermiņa efektu uz abu dzīvēm - tāpat kā cilvēku tendence skatīties uz ilgtermiņa nākotni ar rožainām brillēm bez īsta pamatojuma - "tas jau nebūs uz ilgu laiku", "gan jau ka viņš mainīsies/nemainīsies", "ko tur lieki spekulēt", utt. Cilvēkiem patīk tas, ka pozitīvās lietas un īpašības (sociālais kapitāls, humors, izskats, pašpārliecinātība, utt.) ir jau pieejamas virspusēji un pārējais aiziet pašplūsmā. Ir nepieciešamība klaji izrādīt savu prasmi, harizmu,gudrību un šarmu, savādāk cilvēku acīs tas var tik pat labi neeksistēt.
Tā ir sava veida loterija, jo ir diezgan viegli iedomāties, ka mums katram, vidēji statistiski uz kādiem 100 miljoniem, ir atrodams 1 ideālais partneris ar kuru ir absolūta intelektuālā, emocionālā, fiziskā un ambīciju simbioze. Tomēr skatoties reālistiski uz to cilvēku skaitu ar kuriem mums dzīvē ir tiešs kontakts (pāris tūkstoši), ir niecīgs, un iespēja atrast šo partneri ir labākajā gadījumā mikroskopiska. Tas noved pie tā, ka neizbēgami būs nepieciešamība pieņemt cilvēku ar trūkumiem.
PS. Žanna, pietiks aplaimot šo forumu ar savu patētismu.
16.10.2016 21:25 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Ghost, ja runa iet par partneri, nav jau obligāti jāpieñem cilvēks "ar trūkumiem", var dzīvot ar savu perfekto ES un nemocīt sevi.
16.10.2016 21:39 |

Reitings 501
Attiecībā pret Roberta izteikto domu, ja to tā tik demonstratīvi nostāda, ilgtermiņā, protams, lielākā daļa nevēlēsies ne vienu, ne otru, jo vidēji statistikais cilvēks domās tieksies pēc full package, tikai atkarībā pēc pašu mentalitātes saistīsies ar vienu no variantiem īstermiņā, kamēr spēs piesaistīt labāku eksemplāru vai arī turpinās attiecības inerces rezultātā.
Absolūtais vairākums neanalizē otra cilvēka psiholoģisko profilu, lai noteiktu ilgtermiņa efektu uz abu dzīvēm - tāpat kā cilvēku tendence skatīties uz ilgtermiņa nākotni ar rožainām brillēm bez īsta pamatojuma - "tas jau nebūs uz ilgu laiku", "gan jau ka viņš mainīsies/nemainīsies", "ko tur lieki spekulēt", utt. Cilvēkiem patīk tas, ka pozitīvās lietas un īpašības (sociālais kapitāls, humors, izskats, pašpārliecinātība, utt.) ir jau pieejamas virspusēji un pārējais aiziet pašplūsmā. Ir nepieciešamība klaji izrādīt savu prasmi, harizmu,gudrību un šarmu, savādāk cilvēku acīs tas var tik pat labi neeksistēt.
Tā ir sava veida loterija, jo ir diezgan viegli iedomāties, ka mums katram, vidēji statistiski uz kādiem 100 miljoniem, ir atrodams 1 ideālais partneris ar kuru ir absolūta intelektuālā, emocionālā, fiziskā un ambīciju simbioze. Tomēr skatoties reālistiski uz to cilvēku skaitu ar kuriem mums dzīvē ir tiešs kontakts (pāris tūkstoši), ir niecīgs, un iespēja atrast šo partneri ir labākajā gadījumā mikroskopiska. Tas noved pie tā, ka neizbēgami būs nepieciešamība pieņemt cilvēku ar trūkumiem.

PS. Žanna, pietiks aplaimot šo forumu ar savu patētismu.

Nav zināms šis svešvārds (t)
BET , paldies ka lasi !
16.10.2016 21:43 |

Reitings 501
dzīvojam vienu reizi !
16.10.2016 21:45 |

Reitings 501
un, veiksmi meklējumos !
Tikai tēmu gan varēji atrast tam atbilstošāku
16.10.2016 21:47 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Par dzīvē vairāk sasniegušu - B (jo labs darbs), par interesantāku - A (atvaino, bet kamēr klusie un noturīgie nav tik laipni pret biedējošajām masām un "neatveras", tikmēr apkārtejiem ar viņiem NAV interesanti)

Kas teicis, ka cilvēka pienākums ir izdabāt apkārtējiem un būt tiem interesantam? Manuprāt, savu dzīvi katrs dzīvo sev, nevis apkārtējiem.
Tagad jāzīlē - Freudian slip*, vai apvienojums no "noslēgts" un "atturīgs"

Manuprāt, arī neatlaidības un noturība ir ļoti labas rakstura īpašības.
Es ar tādu vīrieti nesatiktos, garlaicības dēļ, patīk dzīves baudītāji...

Tā ir katra cilvēka brīva izvēle: par gaumi strīdēties nav vajadzības. :-)
Un par pieturzīmēm- kāda starpība, kā raksta un ko raksta, ja dejo...

Arī par šo apgalvojumu es nestrīdos, jo katram ir savas prioritātes un kritēriji, vērtējot cilvēkus.
... laikam saprot ka pats tāds ne tuvu nav, tādēl mēģina citu atzinību dabūt, bet nē vecīt, interesantāks un dzīvē vairāk sasniegušāks noteikti būtu variants A ;) Jo vinam vecumdienās vismaz būs ko atcerēties...

Jā, A varēs atcerēties, cik reižu vēmis un zaudējis samaņu, kā visas brīvdienas pavadījis līdzīgā sabiedrībā un kā cīnījies ar hronisku naudas trūkumu, lai varētu turpināt ballēties. Nu, ļoti piepildīta dzīve!
Nozīme gan ir ne tikai naudai. Perosonīgi es izvēlēšos vidēji turīgu vīrieti, kurš ir arī gudrs, ar labām manierēm, nevis ļoti turīgu, kurš to naudu ir mantojis, bet galvā svilpo vējš.

Arī es, vērtējot sievietes, lielu vērtību pievēršu ne tikai viņu izglītībai un prāta spējām, bet arī dzīvē sasniegtajam, ieskaitot tīri materiālos aspektus. Godīgi sakot, es nevaru iedomāties nevienu labi situētu, bet neizglītotu un primitīvu sievieti. Protams, te nerunāju par atsevišķām "zelta jaunatnes" pārstāvēm, kuras man bijusi tā laime sastapt.
... otru, jo vidēji statistikais cilvēks domās tieksies pēc full package, tikai atkarībā pēc pašu mentalitātes saistīsies ar vienu no variantiem īstermiņā, kamēr spēs piesaistīt labāku eksemplāru vai arī turpinās attiecības inerces rezultātā.

Piekrītu.
Cilvēkiem patīk tas, ka pozitīvās lietas un īpašības (sociālais kapitāls, humors, izskats, pašpārliecinātība, utt.) ir jau pieejamas virspusēji un pārējais aiziet pašplūsmā.

Teiktu, ka vairumam, bet ne visiem.
Tā ir sava veida loterija, jo ir diezgan viegli iedomāties, ka mums katram, vidēji statistiski uz kādiem 100 miljoniem, ir atrodams 1 ideālais partneris ar kuru ir absolūta intelektuālā, emocionālā, fiziskā un ambīciju simbioze. Tomēr skatoties reālistiski uz to cilvēku skaitu ar kuriem mums dzīvē ir tiešs kontakts (pāris tūkstoši), ir niecīgs, un iespēja atrast šo partneri ir labākajā gadījumā mikroskopiska.

Dreika vienādojums attiecību kontekstā? :-)
Personīgi es pieturos pie "zelta sijāšanas" principa: jo vairāk rūdas (smilšu) pārsijāsim, jo lielāka varbūtība atrast skaistu tīrradni. Tad nu cenšos satikties un komunicēt ar iespējami lielāku skaistu tādu sieviešu, kuras man šķiet interesantas: gudras, izglītotas, inteliģentas un veiksmīgas.
16.10.2016 22:09 |

Reitings 5884
Reģ: 25.08.2013
Viss atkarīgs no tā, kas ir "labi situēta", ja tā ir sieviete ar ienākumiem vismaz 4000 euro, tad neatradīsi (cik daudziem Latvijā vispār ir tādi ieņēmumi?), bet 1000-1500 uz rokas var pelnīt arī gelish manikīres un vaksētājas, ja strādā nonstopā, nāk uz darbu uz 8, pielāgojas klientam ar laikiem, strādā brīvdienās, utt.
16.10.2016 22:13 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Kas teicis, ka cilvēka pienākums ir izdabāt apkārtējiem un būt tiem interesantam? Manuprāt, savu dzīvi katrs dzīvo sev, nevis apkārtējiem.

Tavs jautājums bija - kuru par interesantāku uzskatīs apkārtējie? Uz šojautājumu arī atbildu.
16.10.2016 22:17 |

Reitings 1868
Reģ: 25.05.2014
Daenerys1, baidos, ka nedaudz pārprati mani. Manuprāt, būt nedaudz smieklīgi domāt aptuveni šādi: Annas neto mēnešalga ir 850 euro, bet Baibas - 890 euro, tādēļ izvēlos Baibu. :-) Nē, es neuzskatu, ka cilvēka sasniegumu vienīgā mēraukla ir ikmēneša ienākumu līmenis. Bet es pilnīgi droši zinu, ka man nekad nebūs nekā kopīga ar, teiksim, 30 gadus vecu "Maxima", kura ar grūtībām ieguvusi vidējo izglītību.
Starp citu, vidusmēra manikīre arī tad, ja nemaksā nodokļus, parasti nepelna vairāk par 400-500 euro mēnesī, tādēļ vairums meiteņu šo darbu izvēlas tikai kā hobiju papildu ienākumiem.
16.10.2016 22:23 |

Reitings 501
ja cilvēkam nav bijis lemts piepildīt saldu mīlu, tad nav!
Vai tiešām būtu jāprāto par sievietes mēnešalgu, domājot par kaut ko, kas vēl nav pietuvojies pie apvāršņa :D
16.10.2016 22:24 |

Reitings 501
dažos vārdos sakot.. Jūs normālu tēmu izveidojāt par BeZtēmu! Un tā tas notiek visur, kur jūs cenšaties iebāzt savu - man vajag to, jo es esmu tāds un tāds.
16.10.2016 22:30 |

Reitings 501
nopērc labāk krēmu- pediņ!
varbūt iepatiksies sev , un dzīvosi laimīgs ! Dāma spēj darīt laimīgus tikai tos, kuri spēj dāmu darīt laimīgu !
16.10.2016 22:32 |

Reitings 501
sorry par off topic
boring šovakar !
16.10.2016 22:33 |

Reitings 501
ta ka.. tē ir jāsāk no jauna ! ar nākamo lapu!
16.10.2016 22:43 |

Reitings 501
un dāmu dara laimīgu liels daikts!
atceries to !
16.10.2016 22:44 |

Reitings 501
es jums varu pastāstīt kādu dzejoli-
reiz kādu dāmu , kura bija inteliģenta
Kura strādāja pie VEF,
un sevi dēvēja par Julianu
iepriecināja liels daikts !
un 150eur prēmija,
viņa pelna 4000eur mēnesī !
16.10.2016 22:52 |

Reitings 501
es labprāt turpināšu viens šo tēmu!
16.10.2016 22:54 |

Reitings 501
uzdāvināsim forumam 1lpp šodien , tīru un skaistu !
16.10.2016 22:56 |

Reitings 501
es tomēr ceru, ka tā dāma pelna mazāk.. un nestrādā nonstopā !
16.10.2016 23:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits