Vēlētos uzzināt jūsu pieredzi, ieteikumus cik ilgi pēc dzemdībām jāizvairās no intīmām attiecībām? Pagājušās divas nedēļas , vakar izkrita diegi, vajadzētu vēl gaidīt ? Vīrs nogribējies, veltu laiku tikai bērnam.varbūt jau šovakar varēšu iepriecināt viņu ?
Tev dzemdību namā neko neteica? 6-8 nedēļās pēc dzemdībām ir ginekoloģiskā apskate, pēc tās tev arī pateiks vai viss ir sadzijis vai nē un tad varēsi jautāt par seksu. Es tavā vietā tik ātri to nedarītu. Tu pati vispār jūties tam gatava tik ātri?
Man gan nav bērnu, bet draudzenes teica, ka 2 mēnešus viņām ginekologs ieteica gaidīt. Nesen tieši to apsriedām! Vispār interesants temats. Esmu par to aizdomājusies iepriekš! Ok gribulis ir gribulis, bet, manuprāt, nesmuki no vīrieša puses kaut kādus kaut vai signālus sūtīt, ka viņu vajag apmierināt. Tomēr grūtniecība un dzemdības, kā arī, protams, bērna ienākšana dzīvē ir tik lielas izmaiņas, ka vajadzētu sievietei pašai ļaut pieķerties pie tās lietas, kad viņa jūtas fiziski un morāli gatava. Bet nu, ko es te varu spriest, bezbērnele
Mja, Lapsiņa. Man liekas, ka tas ir atkarīgs no cilvēka godaprāta, nevis dzimuma. Laikam dzemdības neskaitās pietiekami nopietns un liels notikums, lai respektētu sievietes vēlmes un veselību, ka tik pišuks
Vai daudz labāk nebūs, ja vīrieša kungs to drazu nenoķers citur, jo būs nogribējies aizskrējis pie citas?
Tad tādu "vīrieti" nemaz nevajag. Bet protams, nav ko gaidīt, lai viss sadzīst, ja jau vīrietis grib. Infekcija taču nav nekas traks, ne Būs jālieto zāles pret infekciju un nevarēs ar krūti barot bērnu, bet bērns taču ir otršķirīgs, galvenais, lai vīrietis apmierināts, ne? Bet es arī nesaprotu, ja vēlies un jūties pietiekoši labi, pastāv arī handjob un orālais
6-8 nedēļas jāatturas, tad jāiet pie sava ginekologa, viņš apskata, iespējams, uztaisa analīzes, pārbauda ph līmeni, un tad iesaka, kad atjaunot dzimumattiecības.
Lapsiņai nav bijusi viegla dzīve. Vai nu māti pameta tēvs, kad meitene tikko piedzima, vai nu pašas vīrietis aizgāja pie citām, jo nedeva... Šis, ko uzrakstīju ir tikpat stulbi, cik Lapsiņs teiktais, bet nu ja savādāk nesaprot... Simona, gribulis var pāriet. Galvenais ir par sevi parūpēties tagad.
Man tas liekas pazemojoši - ja jau nevar pišuku, tad vismaz atsūkāt tak var. Sieviete tikko bērnu iznēsājusi un dzemdējusi, bet viņai jāsūkā, jo čuvaks kulakā noraut nevar. Fuj