Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Dziļš pārdomu brīdis par manām jūtām un attiecībām

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Esmu atiecībās 6 gadus, jau kopš 16 gadu vecuma. Un es sāku uztraukties ar to, ka man nav bijis šis "iztrakošanās" legālais posms, jo esmu bijusi attiecībās jau no tik agra vecuma. Tad nu problēma ir tāda, ka man nedaudz iekšā prasās pēc citiem pretējā dzimuma cilvēkiem.. draudzība, komplimenti, viegls flirts, bet es zinu, ka nedrīkstu to darīt esot attiecībās, jo negribētu, ka man dara tā pat. Problēma ir tā, ka mans draugs mani satika, kad viņam bija 21 gads, pa lielam jau visas jautrības izbadījis, kur ielaiž ar dokumentiem (tā saukt), bet man tas izgājis secen, tādēļ tāds mazs abidna iekšā sēž, ka arī man ir gribējies šo uzmanību, "draudzību", randiņus, flirtu, smaidus utt... man tas viss ir tā pietrūcis. Jā pirms tam nožēlojamā kārtā zaudēju nevainību, jo biju naiva un stulba, bet tas bija lēti un prasti, bez nekā. Varbūt par daudz gribu, kas zin. Varbūt kāda mani apgaismos ar kādām idejām , kā cīnīties pret šo tieksmi un ko darīt tajā? Atjaunot dzirksteli savās attiecībās? Diez vai... šeit laikam nebūs runa par to..
12.10.2016 23:54 |

Reitings 501
Reģ: 06.10.2016
visticamāk.. labākais Tev tikai priekšā :) es to nopietni domāju ! Lai ko Tu darītu !
Ja esi jauka un skaista. Labas pārdomas!
12.10.2016 23:58 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
šeit laikam nebūs runa par to..

Ja kopš jūnija garās diskusijas jūsu attiecības nav mainījušās (vai tās kļuvušas sliktākas), nez vai kāda dižena aršana (arī tajā nozīmē) šajās attiecībās ir gaidāma. Tāpēc arī lūkojies pēc neizbaudītā - tas vilina ar ko daudzsološāku par pašreizējo remdenību.
13.10.2016 00:01 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Nav jau akmenī kalts, ka Tev obligāti ar šo puisi jābūt kopā.. :)
13.10.2016 00:09 |

Reitings 501
deretu saprātīgs risinājums- padzīvojam atsevišķi kādu laiku !
Tas te varētu nostrādāt.. vienalga kādā virzienā !
Ja kāds nav totāli traks no jums, un abi esat adekvāti. tad der pamēģināt
13.10.2016 00:22 |

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Es to puisi ļoti mīlu, esmu greizsirdīga viņa dēļ, ko diez vai būtu cita dēļ.. bet tas laikam par greizsirdību nav tas labākais minējums :-D
13.10.2016 00:22 |

Reitings 501
domā pati ko dari ! padomā dažus gadus uz priekšu. un analizē kā tas izskatīsies :D
+ ja trūkumu neciet. varbūt ir vērts piestrādāt pie attiecībām
13.10.2016 00:30 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
esmu greizsirdīga viņa dēļ
Nu ja.. varbūt viņam arī ir tādas ķecerīgas domas galvā kā Tev... mums jau patīk ļoti vērtēt citus pēc savas mērauklas :)
13.10.2016 00:34 |

Reitings 501
Kādu laiku padraudzējos ar meiteni, kura arī ap 16 gadiem uzsāka attiecības . un pēc 8-9 gadiem sekoja ļoti sāpīga šķiršanās. Jo tas čalis, reāli neatbilst kopīgu mērķu sasniegšanai ! Meitene vnk perfekti skaista, gaumīga, gudra, ar ambīcijām. Tad es iečekoju to čali viņas bijušo.. :D
reāli, es nesaprotu ! (t) Un kas vēl trakāk .. sekas paliek konkrētas no tām pirmajām , ieilgušajām attiecībām..
13.10.2016 00:41 |

Reitings 501
katrā ziņā.. meičās kuras no tāda vecuma ir attiecībās. Parasti savu laiku pēcāk netērēs ar idiotiem. Un izdarīs labas izvēles ;) tas ir novērots! Bet citas dāmas.. 25 -30 gados.. tā arī staigā pa randiņiem, ar kaut kādiem durakiem :D un neprot izvērtēt situācijas un vajadzības vispār kā tādas !
13.10.2016 00:49 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
21 gada vecumā un visu jautrību izbaudījis? Esi pārliecināta? Varbūt viņš citreiz arī mēdz justies tāpat, kā tu? 21, ja godīgi, šķiet vēl pavisam jauns.
13.10.2016 01:12 |

Reitings 501
gan jau viņa zina par ko runā.. ja saka ka izbaudījis jautrību.. tad tā arī bijis .... tu tos minējumus pataupi krustvārdu mīklām
13.10.2016 04:16 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Esmu gājusi cauri identiskai situācijai.
Biju kopā ar vīrieti 5 gadus, šķita, ka mīlēju viņu. Tagad, atskatoties pagātnē, varu teikt- jā, mīlēju. Taču kā draugu, kā dzīvesbiedru, bet ne kā vīrieti. Tāpat kā Tu, arī es neesmu bijusi brīva no attiecībām nevienu dienu kopš 16 gadu vecuma.
Ilgi slāpēju sevī šo vēlmi izdauzīties, taču tad tā ņēma virsroku. Darīju daudz slikta, dzīvoju faktiski brīvas meitenes dzīvi, esot attiecībās. Jā, drusku bija sirdsapziņas pārmetumi pašai pret sevi, taču mūsu attiecības tas neietekmēja- turpinājām draudzīgu līdzāspastāvēšanu. Bez strīdiem, bez kaislībām - bez dzirkstelēm. Šobrīd nevaru simtsprocentīgi apgalvot, ka viņš bija labāks par mani. Taču, pat ja es to uzzinātu, mani tas droši vien sevišķi nesatrauktu. Jā, gan jau mēs izšķirtos, bet vai tas sāpētu? Varbūt tikai tāpēc, ka būtu zaudējusi ļoti labu draugu.
Pienāca diena, kad šādi dauzoties, satiku savu tagadējo vīru. Sapratu, ka viss-es vēlos mainīt savu dzīvi, vēlos būt perfekta draudzene viņam. Aizgāju no sava ex. Šobrīd viņam arī ir citas attiecības un es esmu laimīgāka kā jebkad. Un, pateicoties tam, ka iztrakojos šajā savā sliktās meitenes periodā, varu teikt to, ka vairs tāda nekad nebūšu. Jo vēlme pēc nezināmā ir slāpēta.
Ar šo es gribu teikt to, ka, ja Tevī ir tāds instinkts, tas agri vai vēlu ņems varu pār tevi. Un varbūt tam jāļaujas. Un tas, ko esmu sapratusi pēc šī visa- attiecības nedrīkst palaist pašplūsmā. Nedrīkst ļaut tai dzirkstelei izplēnēt. Un tad citus neprasīsies, jo vīrs būs arī labākais draugs un kaislīgākais mīļākais :)
13.10.2016 09:27 |

Reitings 1416
Reģ: 25.06.2012
Un piekrītu tam, ka 21 gadu jaunam puisim (roka neceļas rakstīt vārdu vīrietim) viss vēl ir priekšā..
13.10.2016 09:32 |

Reitings 180
Reģ: 12.09.2016
Jā man bijis līdzīgi, un tā doma kas visu laiku ir galvā par to ka gribas iztrakoties, manuprāt nepazūd.
Tas vnk ir jāizdara, jo nedarot to, tu pati sevi iekšēji bloķē.
Aizliedz kko sev, un tad sāc justies nelaimīga.(un sāc bojāt attiecības)
Varbūt vajadzētu ieteikt puisim, šo, kā teikt, pauzi, kad varētu iztrakoties, un saprast ko tu vēlies savā nākotnē.
Jo cik noprotu tur viss pelēks palicis. :-/
13.10.2016 10:01 |

Reitings 605
Reģ: 04.06.2016
Komplimentus, flirtu, pirmkārt, var baudīt arī esot attiecībās. Arī es attiecībās esmu jau no agra vecuma, tomēr nekad neliedzu sev paflirtēt ar kādu foršu vīrieti, izbaudu komplimentus, kā arī senāk izskrējos pa visām ballītēm gan kopā ar draudzenēm, gan ar draugu. Tā kā iespējams tas ir!
Otrkārt, un, kas man visvairāk iekrita acīs:
Atjaunot dzirksteli savās attiecībās? Diez vai... šeit laikam nebūs runa par to..

Manuprāt, te jau arī viss ir pateikts. Šķiet, ka problēma ir nevis tajā, ka pēkšņi sajuties "neiztrakojusies", bet tas, ka kaut kur iekšienē tomēr šķiet, ka attiecības ir sevi izsmēlušas. Domāju, ka nevēlēšanās esošās attiecībās kaut ko mainīt, jau norāda uz to, ka tās velk uz beigu pusi. Man patiešām vienmēr ir licies, ka attiecību beigu sākums jau rodas brīdī, kad mēs kaut vai tikai domājam par to, ka būtu interesanti un forši parandiņot arī ar citiem. Nedomāju, ka tādas domas var tā vienkārši apslāpēt un aizmirst.
Patiesībā es autori ļoti labi saprotu, jo kādu laiku izdzīvoju ko līdzīgu. Tiesa, esmu attiecībās par pāris gadiem vairāk un es neskumstu pēc randiņiem utt., vienkārši sirdī kaut kas saka, ka nu nav, kaut kas nav. Piestrādāt pie dzirkstelēm arī vairs negribās, taču tomēr ir grūti aiziet no šķietami labām attiecībām, kurās laikam par lielisku draudzību vairs nekā nav palicis pāri:-/
13.10.2016 12:56 |

Reitings 1512
Reģ: 25.09.2015
Ieteikt neko nevarēšu, bet man nav skaidrs, vai es vienīgā tāda dīvaine, kam nekādi klubi/trakošana nekad nav notikuši un interesējuši? Man ir 30 un nekad neesmu dejojusi klubā. Man dejot nepatīk un dzert nepatīk, un vispār man skaļa pretīga mūzika nepatīk :D
Es ar to gribēju teikt, ka "iztrakošanās" nav obligāta jaunības daļa. Ja tev šķiet, ka kaut ko esi zaudējusi, būdama šajās attiecībās, tad varbūt tu zemapziņā meklē kādu ieganstu, lai attiecības pārtrauktu vai pabojātu.
13.10.2016 13:14 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
vai es vienīgā tāda dīvaine, kam nekādi klubi/trakošana nekad nav notikuši un interesējuši?

man ir līdzīgi, nekad tā nav bijusi primārā nepieciešamība.
13.10.2016 13:28 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
vai es vienīgā tāda dīvaine, kam nekādi klubi/trakošana nekad nav notikuši un interesējuši?

Nu man stipri līdzīgi. Katrā ziņā es attiecības nesasaistu ar to, ka tās man traucētu izklaidēties vai tamlīdzīgi. Pati arī esmu attiecībās no 16 gadu vecuma, neuzskatu, ka kaut ko būtu palaidusi garām. Ja gribas izklaidēties, daru to. Bet tīksmošana pēc citiem vīriešiem gan man neinteresē. Kad aizeju uz kādu klubu, man lielākā daļa tur esošo vīriešu liekas drausmīgi, tieši vairāk gribas novērtēt savējo un atgriezties pie viņa mājās. :D
13.10.2016 13:36 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits