Esmu gājusi cauri identiskai situācijai.
Biju kopā ar vīrieti 5 gadus, šķita, ka mīlēju viņu. Tagad, atskatoties pagātnē, varu teikt- jā, mīlēju. Taču kā draugu, kā dzīvesbiedru, bet ne kā vīrieti. Tāpat kā Tu, arī es neesmu bijusi brīva no attiecībām nevienu dienu kopš 16 gadu vecuma.
Ilgi slāpēju sevī šo vēlmi izdauzīties, taču tad tā ņēma virsroku. Darīju daudz slikta, dzīvoju faktiski brīvas meitenes dzīvi, esot attiecībās. Jā, drusku bija sirdsapziņas pārmetumi pašai pret sevi, taču mūsu attiecības tas neietekmēja- turpinājām draudzīgu līdzāspastāvēšanu. Bez strīdiem, bez kaislībām - bez dzirkstelēm. Šobrīd nevaru simtsprocentīgi apgalvot, ka viņš bija labāks par mani. Taču, pat ja es to uzzinātu, mani tas droši vien sevišķi nesatrauktu. Jā, gan jau mēs izšķirtos, bet vai tas sāpētu? Varbūt tikai tāpēc, ka būtu zaudējusi ļoti labu draugu.
Pienāca diena, kad šādi dauzoties, satiku savu tagadējo vīru. Sapratu, ka viss-es vēlos mainīt savu dzīvi, vēlos būt perfekta draudzene viņam. Aizgāju no sava ex. Šobrīd viņam arī ir citas attiecības un es esmu laimīgāka kā jebkad. Un, pateicoties tam, ka iztrakojos šajā savā sliktās meitenes periodā, varu teikt to, ka vairs tāda nekad nebūšu. Jo vēlme pēc nezināmā ir slāpēta.
Ar šo es gribu teikt to, ka, ja Tevī ir tāds instinkts, tas agri vai vēlu ņems varu pār tevi. Un varbūt tam jāļaujas. Un tas, ko esmu sapratusi pēc šī visa- attiecības nedrīkst palaist pašplūsmā. Nedrīkst ļaut tai dzirkstelei izplēnēt. Un tad citus neprasīsies, jo vīrs būs arī labākais draugs un kaislīgākais mīļākais :)