Back kur vēl ir brīvdabas kino? :-O Es arī gribu. Bet nav par aukstu? Tieši kaut kad augusta beigās laikam dzirdēju, ka bija pēdējais seanss jūrmalā, bet tā filma jau bija redzēta un neaizbraucām. Vispār šovasar nesanāca kaut kā. Toreiz vēl ieguglēju, vai kaut kur vēl nav, bet man nekādu info neizmeta.
Čau! Man šodien lielisks garastāvoklis. Saule spīd ( kaut gan ir auksts , bet nu nekas ), no rīta biju pie fizioterapeites pavingrot, jau ir sajūta, ka jūtos labāk uzreiz, vairāk enerģijas. Vakar arī bija tiiik jauks vakars, uzrīkojām ar vīru mājās dziesmu un deju vakaru :D Forši bija. Dziedājām , dejojām.
Vienīgi man nepatīk viena no vīra pēdējā laika mīļākajām LV dziesmām, - Busuļa jaunā dziesma. Vārdi jau skaisti un vīrs forši man to nodziedāja , bet man Busulis riebjas, es viņu ciest nevaru, tāpēc arī viņa dziesmas nepanesu :D
Tagad skatos TD katalogu un domāju, ka gribu tik daudz ko, bet negribu tērēties, jo jau esam pārtērējušies, pērkot dīvānu, lampas un dārgos Alan Deko aizkarus. Bet nu nedaudz besis, jo gribu nopirkt beidzot kaut ko SEV, nevis dzīvoklim. Tagad domāju, vai tomēr aizbraukt, vai arī vispār šogad izlaist trakās dienas. Pirms dažām dienām nopirku Stokmanā MAC acu zīmuli un esmu dusmīga, 23 eur, bet viņš normāli neskrūvējas ārā. Tāpēc vien varētu Stokmanam mest līkumu tuvākajās dienās :D
Vēl man nedaudz skauž tas, ka vīram plānojas piektdien darba laikā tik foršs pasākums saistībā ar firmas jubileju. Liels prieks par uzņēmumiem, kas rīko tik lielus pasākumus un vēl darba laikā, noīrē autobusu, aizved uz pili, tad tur konference dažas stundas, bet pārējais laiks viena izklaide, paņēmuši vēl dzīvo mūziku. Nu forši, arī gribētu strādāt lielā foršā uzņēmumā un braukt darba laikā izklaidēties :D
Nu gan es te daudz sarakstīju, sorry. Jauku dienu, meitenes!